ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τα 8 είδη σουτιέν που πρέπει να έχει μια γυναίκα στο συρτάρι της!

Το ότι οι γυναίκες είμαστε υπερ-καταναλωτικά όντα είναι πασίγνωστο. Το ότι τα εσώρουχα είναι φετίχ για πολλές από εμάς και αγοράζουμε συνεχώς αμέτρητα σουτιέν και σλιπάκια, είναι επίσης γνωστό. Πολλά από αυτά όμως, δεν είναι καν βολικά και χρήσιμα και το μόνο που κάνουν –αφού δεν τα φοράμε συχνά- είναι να πιάνουν χώρο στην ντουλάπα μας...

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μάθεις ποια είναι τα 8 είδη σουτιέν που σου είναι απαραίτητα.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
1. Βασικό σουτιέν. Αυτό το σουτιέν είναι συνήθως χωρίς παραγεμίσματα και ενισχύσεις, κατασκευασμένο από βαμβάκι ή spandex, φοριέται καθημερινά και είναι πολύ άνετο. Αποφύγετε να το φοράτε κάθε μέρα, γιατί το ίδιο σουτιέν πρέπει τουλάχιστον να το φοράμε μέρα παρά μέρα καθώς η θερμότητα του σώματος χαλαρώνει το ύφασμα. Όσο για το πότε πρέπει να το αντικαταστήσετε; Επειδή είναι από τα σουτιέν που φοράτε συχνά, κάθε 5 μήνες καλό θα ήταν να «επενδύσετε» σε ένα άλλο.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
2. Σουτιέν ιδανικό για T-Shirt. Ανατομικά cups με λεπτό αφρώδες υλικό, κάνουν αυτό το σουτιέν την τέλεια επιλογή για να φορεθεί κάτω από λεπτά υφάσματα, όπως είναι τα T-Shirt. Επειδή είναι και αυτό ένα σουτιέν που φοριέται συχνά, θα πρέπει να το αντικαταστείτε κάθε 6 μήνες.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
3. Σουτιέν Push-up. Με επιπλέον ενίσχυση με τη μορφή αφρού, ζελέ, νερού ή αέρα, τα push-up σουτιέν δίνουν την ψευδαίσθηση ένα πιο «γεμάτου» μπούστου. Είναι συνήθως το τέλειο σουτιέν για γυναίκες με μικρό στήθος, αλλά και για εκείνες με μεγαλύτερο καθώς μπορεί να προσφέρει ανόρθωση, χωρίς απαραίτητα να προσθέσει όγκο. Ενδείκνυται να φορεθεί στις απογευματινές ή βραδινές βόλτες για μια πιο sexy και θηλυκή εμφάνιση.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
4. Στράπλες σουτιέν. Απαραίτητο όταν θέλετε να φορέσετε ένα ρούχο με το οποίο δεν μπορείτε να βάλετε ένα κλασικό σουτιέν με τιράντες, το στράπλες σουτιέν διαθέτει σιλικόνη στις άκρες, προκειμένου να είναι πιο σταθερό. Μπορεί να μην φοράτε συχνά στράπλες ρούχα, αλλά το στράπλες σουτιέν είναι ιδανικό ακόμα και για ρούχα με λεπτές τιράντες. Αν και η φθορά του εξαρτάται από την συχνότητα που το φοράτε, καλό θα ήταν κάθε ξεκίνημα του καλοκαιριού να το αντικαθιστάτε.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
5. Το σουτιέν με τιράντες που τροποποιούνται. Είναι ίσως το μοναδικό σουτιέν που δεν θα αποφύγεις να αγοράσεις κάποια στιγμή, καθώς θα σου «λύσει τα χέρια». Αλλάζοντας θέση στις τιράντες του μπορείς να το φορέσεις με ένα έξωμο ρούχο, με ένα εξώπλατο ρούχο, ή με ένα ρούχο που δένει στο λαιμό. Ιδανικό για να φορεθεί όταν θες μια γρήγορη λύση για ένα περίπλοκο outfit. Επειδή είναι ένα σουτιέν που δεν το φοράς συχνά, ίσως περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να το αντικαταστήσεις.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
6. Το σουτιέν που είναι «μισό»… σε στυλ μπαλκονέ. Με ή χωρίς ενισχύσεις, το σουτιέν αυτό που είναι συνήθως με δαντέλα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κολακεύει πολύ το ντεκολτέ. Ιδανικό για μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ ή χαμηλή λαιμόκοψη. Επειδή δεν θα το φορέσετε πάνω από 1 φορά την εβδομάδα αλλά επειδή είναι και εξαιρετικά ντελικάτο και ευαίσθητο, καλό θα ήταν να το αντικαταστήσετε μετά από 12- 18 μήνες που θα έχει αρχίσει να χάνει την εφαρμογή του.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
7. Το αθλητικό σουτιέν. Ακόμα και αν δεν είστε αθλητικός τύπος, το σουτιέν αυτό σας είναι απαραίτητο καθώς είναι άνετο και μαλακό και βοηθά στην πρόληψη της βλάβης του ιστού του μαστού. Κάθε 6-8 μήνες καλό θα ήταν να το αντικαταστείτε. Διαφορετικά, αν δεν το φοράτε πολύ συχνά αντικαταστήστε το, όταν διαπιστώσετε ότι έχει χάσει την εφαρμογή του.
Μάθε ποια είναι τα 8 σουτιέν που χρειάζεσαι
8. Το statement σουτιέν. Τις περισσότερες φορές θέλουμε ένα σουτιέν διακριτικό. Αλλά για εκείνες, τις ιδιαίτερες στιγμές, αυτό το εντυπωσιακό, σέξι σουτιέν είναι ιδανικό. Φορέστε το κάτω από ρούχα που μπορεί να είναι έστω ελάχιστα ορατό ή και μόνο το ως μπουστάκι. Αυτό το σουτιέν δείτε το ως «επένδυση» αφού μπορείτε να το έχετε μια ολόκληρη ζωή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου