ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πώς είναι να ζει στο πλευρό του Hugh Hefner κουνελάκι του Playboy!


McCahill αποκάλυψε το επιδεικτικό επιχειρηματίας (κέντρο) άρεσε να κρατήσει σε μια ρουτίνα, σχεδιάζει μια δραστηριότητα για κάθε μέρα να κάνουμε με τους συμπαίκτες του,

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Crystal McCahill και της Jessa Hinton, ετών 31, οι οποίες ήταν οι Miss May 2009 και Miss July 2011 αντίστοιχα η ατμόσφαιρα στη βίλα του Hugh Hefner είναι οικογενειακή.....


Είναι αδιανόητο να πιστεύει ο κόσμος ότι κοιμόμαστε μαζί του. Είναι ένας πραγματικός κύριος, λένε και επισημαίνουν ότι πέρναγαν τις βραδιές τους παίζοντας επιτραπέζια ή βλέποντας ταινίες.

Όσες έχουμε μείνει εκεί, λένε, ήμασταν σαν αδερφές. Όσο για τα πάρτι κανείς δεν κυκλοφορούσε γυμνός όπως λέγεται. Όταν έρχεται η μέρα της φωτογράφησης λένε σε αντιμετωπίζουν όλοι σα βασίλισσα. Ούτε μια στιγμή δε σε κάνουν να νιώθεις άβολα και ο Hugh Hefner σε στηρίζει σε κάθε σου απόφαση. Αρκεί να νιώθεις άνετα.

Η McCahill αποκάλυψε ότι ο διάσημος επιχειρηματίας, διατηρεί μια καθημερινή ρουτίνα καθώς σχεδιάζει να κάνει καθημερινά δραστηριότητες με τις playmates του, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών και των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Ανέφερε επίσης ότι στον Hefner αρέσει να παίζει τάβλι και χαρτιά.

"Κάθε βράδυ πηγαίναμε απέναντι από το σπίτι και τρώγαμε και κάθε Τρίτη βράδυ παίζαμε ντόμινο ή Uno με τον Hef", είπε η McCahill στην Daily Mail.

"Υπήρχαν μόνο πέντε ή έξι από εμάς στο σπίτι κάθε φορά. Ήταν ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Υπήρχε και ζωολογικός κήπος και μερικές από τις φίλες μου που ζούσαμε μαζί, καθόμασταν εκεί και συζητούσαμε".

Το σπίτι του Hefner είναι γνωστό ότι διαθέτει θηριοτροφείο με πιθήκους, παγώνια, «τρομακτικούς» γερανούς, πουλιά και χελώνες.
Jessa Hinton και Crystal McCahill είναι στην Αυστραλία για την προώθηση Playboy Party Down Under, που συμβαίνει την Πέμπτη
"Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σχετικά με τα πάρτι μας, αναφέρουν τα κορίτσια. Όλοι θεωρούν ότι κυκλοφορούμε γυμνές... αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί είναι ένα οικογενειακό περιβάλλον. Όλες οι playmates είμαστε σαν αδερφές.

"Θα έλεγα να σταματήσετε να κρίνετε, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους και να αισθάνονται άνετα με αυτό που είναι, δηλώνει η Hinton.

Η ίδια εξομολογείται επίσης ότι η διαδικασία των γυρισμάτων για το μηνιαίο Playboy την έκανε να αισθάνεται σαν "πριγκίπισσα".

"Ακόμα και στη φωτογράφηση, όπως και στο σπίτι κάνουμε μόνο οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ο Heff λέει πάντα 'ό,τι εσείς θέλετε", ξεκαθαρίζει τέλος η Hinton.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου