ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!



Προβλέψεις Εβδομάδας 21 έως 27  Ιουνίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Με τον Δία και την Αφροδίτη να φωτίζουν το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και να πριμοδοτούν τους έρωτές σου, θα κερδίζεις έδαφος σε θέματα καρδιάς. Αν ο........
προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί την εύνοια στα αισθηματικά σου, τώρα θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα έχεις ερωτικές επιτυχίες, θα γεφυρώσεις αποστάσεις και δεν αποκλείεται ακόμη και να χωρίσεις αν για σένα ο χωρισμός είναι λύτρωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος (από το απόγευμα της Κυριακής) και ο Άρης (από το απόγευμα της Τετάρτης) περνάνε στον Καρκίνο, θέση από την οποία σου δημιουργούν εντάσεις, πιέσεις, αγγαρείες, άγχη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αναγκαστείς να σηκώσεις δυσβάσταχτα βάρη τόσο οικογενειακά όσο και στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά προβλήματα με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, διατροφές, κληρονομικά που είχα αντιμετωπίσει από τις αρχές του χειμώνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Οι παρουσίες του Ήλιου (από το απόγευμα της Κυριακής και του Άρη (από το απόγευμα της Τετάρτης) στον Καρκίνο, σε εξωθούν στο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να δραστηριοποιηθείς, να φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους, ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων. Αξιοποίησε τις περιστάσεις αλλά να θυμάσαι ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό πριμοδοτεί μόνο τις σοβαρές σχέσεις και προτάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, πρέπει να μελετάς πολύ τις προτάσεις που θα δεχθείς και να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική απόφαση, προκειμένου να διακρίνεις την πραγματική ευκαιρία και να μην παρασυρθείς από προσφορές που απλά θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά και θα έχουν μπει στη ζωή σου με σκοπό να έρθεις αντιμέτωπος/η με τον εγωισμό σου για να πάρεις ένα σκληρό μάθημα του Κρόνου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να εστιαστώ στην οικογένειά μου, να διασκεδάσω μαζί τους και να ασχοληθώ με τη διακόσμηση του σπιτιού μου, να προσπαθήσω να ομορφύνω το χώρο μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Το δίδυμο Δία – Αφροδίτης από τον Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκό για σένα καθώς υπόσχεται να σου προσφέρει χαρά και έρωτα σε ταξίδια, μετακινήσεις και κάθε είδους καλοκαιρινές εξορμήσεις. Αξιοποίησε δεόντως την καλή σου τύχη, τόσο για να μπεις στην περιπέτεια όσο και για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και μην ξεχνάς ότι το φθινόπωρο ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη για να παραμείνει και να βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος την Κυριακή περνάει στον Καρκίνο, ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου ενώ, από την Τετάρτη, στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται και ο Άρης. Ο συγκεκριμένος πλανητικός συνδυασμός δεν αποκλείει να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζατε αλλά αυτό θα γίνει βάζοντας το χέρι στη τσέπη και δεχόμενος/η την πίεση που θα σου ασκηθεί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση στη δουλειά γιατί είναι πιθανό να δεχτώ τις επιθέσεις ισχυρών ατόμων ή να αντιμετωπίσω σοβαρά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και τον ακολουθεί κατά πόδας ο Άρης που με τη σειρά του περνάει στο ζώδιό σου το απόγευμα της Τετάρτης. Με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες το βέβαιο είναι ότι θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να εκφράσεις τα πάθη σου. Ωστόσο, θα έχεις μία τάση ανταγωνισμού και αντιπαλότητας που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνονται οι ευκαιρίες να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα. Τώρα δεν αποκλείεται να αυξήσεις τους πόρους σου είτε αξιοποιώντας την περιουσία σου είτε με μια επιπλέον δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και τον Ήλιο στο ζώδιό μου ας προσπαθήσω να μην βλέπω εντελώς υποκειμενικά τις καταστάσεις –πράγμα στο οποίο είμαι επιρρεπής- και να μπαίνω στη θέση των άλλων γιατί ο εγωισμός μου και η ανταγωνιστική μου διάθεση μπορεί να μου κοστίσουν ακριβά.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες σου αλλά είναι και το πολικό των ερώτων σου που σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου θέματα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για περιπέτειες, αναζωπυρώσεις παθών, ανανεωτικές καταστάσεις, προτάσεις γάμου ή συγκατοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται να ενισχύσεις με περίσσιο πάθος μια φιλική σου σχέση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη, δημιουργεί εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, ακόμη και μεγαλεπήβολους, να κάνεις σχέδια, να βρεις συμμάχους. Τώρα πρέπει να αδράξεις τις όποιες ευκαιρίες σου και να δράσεις με δυναμισμό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω καινούργιες παρέες για να ανανεωθώ και να διασκεδάσω περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και το σκηνικό σου αλλάζει προς το καλύτερο. Το απόγευμα της Τετάρτης θα μπει στον Καρκίνο και ο Άρης και ο συνδυασμός θα είναι ακόμη πιο αποδοτικός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να βιώσεις ένα ρομαντικό έρωτα. Πιθανό είναι επίσης μία φιλία σου να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε διαπραγμάτευσή σου γιατί η επίδραση του Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να ωραιοποιήσεις καταστάσεις και να μην επιλέξεις το σωστό. Επιστράτευσε το ταλέντο σου στη διάκριση και στο να ανακαλύπτεις τις λεπτομέρειες και δεν θα χάσεις. Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία για να κυνηγήσεις ένα όνειρό σου ή να βάλεις νέους στόχους, μη τη θεωρήσεις αμελητέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάτι μου «μαγειρεύει» η τύχη. Ένα κέρδος συναισθηματικό ή υλικό ή και τα δύο που δεν θα δημοσιοποιηθεί αλλά θα είναι σημαντικό για μένα.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο θερμό περιβάλλον του Λέοντα, ευνοούν τους έρωτές σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να σου δοθούν οι ευκαιρίες να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις, να περάσεις καλά με τους φίλους σας ή να ανακαλύψεις τον καινούργιο έρωτα ανάμεσά τους. Το θετικό είναι ότι, ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι σοβαρό, θα είσαι πιο αισιόδοξος/η και πιο διαθέσιμος/η να κυνηγήσεις το όνειρο.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και την Τετάρτη τον ακολουθεί κατά πόδας ο Άρης. Οι συγκεκριμένες διελεύσεις είναι λίγο αντιφατικές για τις δουλειές σου καθώς από τη μια δείχνουν ότι θα αναγκαστείς να δραστηριοποιηθείς για να εδραιώσεις την καριέρα σου αλλά, από την άλλη, ενέχουν το στοιχείο της αγγαρείας, της δυσβάσταχτης ανάληψης ευθυνών και των εντάσεων. Κάθε σου βήμα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Κρόνο στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να πιεστώ με τα οικονομικά μου. Ας προσέχω όσο μπορώ κι ας περιορίσω τις σπατάλες μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος (από το απόγευμα της Κυριακής) και ο Άρης (από το απόγευμα της Τετάρτης) περνάνε στον Καρκίνο, ζώδιο που σε ευνοεί. Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να συνδυάσεις τον ρομαντισμό με μία σχέση που θα είναι σοβαρή και θα σε διασκεδάζει αρκετά. Να θυμάσαι ότι κερδισμένος/η θα είσαι αν θα πάρεις τη ζωή σου στα σοβαρά και δεν γυρίσεις την πλάτη στις ευθύνες και στη δέσμευση. Ο Κρόνος που έχει επιστρέψει στο ζώδιό σου απαιτεί συνέπεια στο καθήκον, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Λέοντα, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να ικανοποιήσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Τώρα δεν αποκλείεται να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες ή να επιβραβευτείς για τους κόπους που είχες καταβάλει στα δύο προηγούμενα χρόνια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας παρακολουθώ τον ρου των γεγονότων. Αν αυτά που υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσω μια επιλογή μου είτε στην προσωπική μου ζωή είτε από τις συνεργασίες μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχεις τη χαρά να ζήσεις το ιδανικό σου, δηλαδή να απολαύσεις τον έρωτα σε ταξίδια ή ανάμεσα σε γνωστούς και συγγενείς. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι θα είσαι δυναμική παρουσία στο παιχνίδι, θα έχεις καλή διάθεση και θα διασκεδάσεις αρκετά είτε με τη σχέση σου είτε σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι σοβαρό, θα νιώσεις ανανεωμένος/η και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από την Κυριακή και ο Άρης από την Τετάρτη περνούν στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις τέτοιου είδους υποθέσεις καθώς θα αναγκαστείς να στρέψεις τη δράση σου προς αυτή την κατεύθυνση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην παρασυρθώ τώρα και αναλάβω οικονομικές ευθύνες που θα είναι δύσκολο να τις σηκώσω μέσα στους επόμενους μήνες.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος θα φιλοξενείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, στον Καρκίνο ενώ από την Τετάρτη θα βρίσκεται και ο Άρης στο ίδιο περιβάλλον. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο πλανητικός συνδυασμός είναι διφορούμενος καθώς από τη μια φαίνεται ότι θα σε βάλει στη δράση και δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει κάτι καινούργιο αλλά, από την άλλη, δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι εγωιστικές διαθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα, το όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, ευνοούν τις συναλλαγές σου, το να τακτοποιήσεις υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ. Τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπογράψεις συμφέροντες διακανονισμούς. Επίσης θα ευνοείς αρκετά αν η δουλειά σου σχετίζεται με οικονομικά, χρηματιστήριο, επενδύσεις, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να δεχθώ κάποιες προτάσεις συνεργασιών. Ας μην παρασυρθώ από το περιτύλιγμα κι ας επιμένω στην ουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τις οποίες και ευνοεί, ιδιαίτερα αν είναι ερωτικές. Τώρα θα νιώθεις πιο ελεύθερος/η να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και να το απολαύσεις στο έπακρον. Αυτή την περίοδο μπορεί να κεραυνοβοληθείς, να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να ανανεώσεις όρκους. Το βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα επιβεβαιωθείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος (από την Κυριακή) και ο Άρης (από την Τετάρτη) θα βρίσκονται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία. Ταυτόχρονα ο Κρόνος έχει επιστρέψει στο περιβάλλον της καριέρας σου, τον Σκορπιό και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οφείλω να σου επισημάνω ότι οι επιτυχίες στη δουλειά δεν αποκλείονται αλλά θα έρθουν μόνο αν θυσιάσεις τις προσωπικές σου χαρές και δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο περισσότερο την υγεία μου. Ας μην εκτίθεμαι στον ήλιο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις κι ας υιοθετήσω ένα πρόγραμμα άσκησης.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος από την Κυριακή και ο Άρης από την Τετάρτη θα ενισχύουν το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, δηλαδή θα βρίσκονται στον Καρκίνο και θα σε εντάσσουν στους τυχερούς σε θέματα καρδιάς. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί την εύνοιά σου στα αισθηματικά, αναμένεται ρομαντικός έρωτας με πολλές επιβεβαιώσεις, ηδονές και απολαύσεις αλλά και με την τάση να παραμείνει στη ζωή σου ως μόνιμος δεσμός αν ο Ποσειδώνας δεν σε παρασύρει στο να διαλέγεις το περιτύλιγμα και όχι την ουσία.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Λέοντα, το ζώδιο της καθημερινής σου υπηρεσίας, της δουλειάς, είναι βοηθητικοί για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Σημαντικό είναι ότι θα σου δώσουν τις ευκαιρίες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να εντάξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα στις καθημερινές σου δραστηριότητες με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να απολαύσω τις χαρές της ζωής με τα παιδιά μου, να παίξω μαζί τους και να ξαναγίνω κι εγώ παιδί.

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου