ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/7



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ρόλος σου είναι να ξεκινάς και να τολμάς εκεί που οι άλλοι διστάζουν. Καν' το λοιπόν με την αμεσότητα που σε χαρακτηρίζει και σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς της προσπάθειας σου. Ο Άρης μπορεί να σου ανοίξει πολλά μέτωπα αλλά εσύ ένα μόνον.....
έχεις να θυμάσαι: Όσο μεγαλύτερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο πιο αποτελεσματικός γίνεσαι.
Ερωτικά
Ο Δίας είναι ξεκάθαρος απέναντι σου: Ξέχνα σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, πάρε βαθιά ανάσα και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δείχνουν να μην σε ευνοούν.
Κι όταν το σύμπαν θα σε ανταμείψει, μην ξεχάσεις να μοιραστείς τη χαρά σου με όλους εκείνους που περιμένουν ένα χαμόγελο σου για να αναστηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξέρω ότι προτιμάς να κινείσαι αργά και σίγουρα κλείνοντας τα μάτια σε αβέβαιες υποσχέσεις, σήμερα όμως θα μπορούσες να κάνεις μια εξαίρεση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα. Οι ευκαιρίες βλέπεις δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου. Αν βέβαια είσαι τόσο τυχερός, ώστε ο Δίας να σου τα φέρει όλα στο πιάτο, τότε... με γεια σου με χαρά σου!
Ερωτικά
Είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις το τέλειο για σένα: Μια σχέση που να σε καλύπτει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, έχοντας πια «δέσει τον γάιδαρο σου» θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα για την επιλογή σου. Τι θέλεις, γάμο ταξίδι, δώρα και ανέσεις; Πες το στο «θείο» Δία και θα γίνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, κάτι που σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Κι αν το ποσοστό της ευτυχίας σου είναι ανάλογο με τις... πληροφορίες που παίρνεις, τότε έχεις πιάσει το... τζακ ποτ! Επιπλέον, ο Δίας αλλά και η Αφροδίτη είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν θετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια αλλά και συγγενικά πρόσωπα.
Ερωτικά
Όσο περισσότερο κυκλοφορείς, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητές σου για μια νέα γνωριμία που θα σε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο/η. Φυσικά υπάρχουν ακόμη τα τηλέφωνα και –αλίμονο- το διαδίκτυο, που μπορούν επίσης να χορτάσουν την πείνα σου για φλερτ κι ερωτικά παιχνίδια. Αν βέβαια έχεις ήδη κάποια δέσμευση –κακό παιδί- πρόσεξε μην σε πιάσουν στα πράσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην κοιτάς τι γίνεται με τις τράπεζες και τα ΑΤΜs, αφού εσύ είσαι σε ανοικτή γραμμή με τον μπάρμπα Δία, που δεν σκοπεύει να σε αφήσει παραπονεμένο/η. Μην σου πω μάλιστα ότι είναι έτοιμος να σε στείλει για shopping therapy! Οι ανησυχίες σου λοιπόν για τα οικονομικά σου είναι μάλλον άνευ αντικειμένου, εκτός κι αν σκοπεύεις να απαρνηθείς τις ευκολίες-βοήθειες που θα σου προσφερθούν.
Ερωτικά
Πάνω που πήγαιναν όλα μια χαρά, ξαναγύρισε ο Κρόνος στον Σκορπιό και στα έφερε τούμπα. Μην ανησυχείς όμως, αφού τουλάχιστον για σήμερα ο Δίας έχει την πρόθεση να διασκεδάσει τις στενοχώριες σου, έστω κι αν δεν καλυφθείς 100% συναισθηματικά. Λίγο γέλιο, λίγη χαρά θα σου δώσουν την ώθηση για να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι, πιο αισιόδοξο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το 'χει η μοίρα σου να υιοθετείς ηρωικούς ρόλους, κάτι που πολλές φορές δεν βρίσκει την ανταπόκριση που θα ήθελες με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Όμως τουλάχιστον για σήμερα δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, αφού τόσο ο Δίας, όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε περιβάλλουν με την αίγλη που σου αρμόζει.
Αντίθετα μπορείς να ελπίζεις στο καλύτερο για σένα αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Μπορεί να «τσιμπιέσαι» για να διαπιστώσεις αν είσαι ξύπνιος ή ονειρεύεσαι, όμως η ουσία είναι μια: Έχεις την (μεγάλη) ευκαιρία σου για να «στήσεις» μια σχέση με πολλά πλεονεκτήματα. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι για νέες περιπέτειες αλλά μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, έχεις μια χρυσή ευκαιρία να δρομολογήσεις όνειρα και σχέδια που κινούνται στα όρια του... παραμυθιού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Για σένα το «τερπνόν» δεν έχει νόημα όταν δεν συνδυάζεται «μετά του ωφελίμου» κι από αυτήν την άποψη είσαι σε... καλό δρόμο! Ο Δίας και η Αφροδίτη, εξυπηρετούν άριστα τις επαγγελματικές σου βλέψεις, αν μάλιστα σου γίνει κάποια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Αν πάλι νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μη χολοσκάς, αφού ο τροχός... γυρίζει!
Ερωτικά
Ο Δίας «σηκώνει» τις μπάρες ασφαλείας σου, την ίδια στιγμή που ο Ποσειδώνας σου τάζει τον ουρανό με τα' άστρα! Πρόκειται σίγουρα για έναν συνδυασμό, που μπορεί να σε βάλει σε συναισθηματικές περιπέτειες, έχεις όμως τον τρόπο να αντεπεξέλθεις στην πρόκληση και δεν αναφέρομαι σε τίποτε άλλο παρά στις διανοητικές σου αρετές. Ψάξε λοιπόν να βρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από φαινομενικά αθώες καταστάσεις και είναι βέβαιο πως θα ωφεληθείς τα μέγιστα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τι είναι ο Ζυγός χωρίς κοινωνικό κύκλο; Ένα ψάρι έξω από τα νερά του. Κι αυτήν ακριβώς την ζωτική ανάγκη σου έρχονται να καλύψουν (και με το παραπάνω) η Αφροδίτη και ο Δίας, δίνοντας μάλιστα σπουδαίες προοπτικές στις νέες γνωριμίες σου. Είτε πρόκειται για δήμαρχους, είτε για... κλητήρες, όλο και κάπου θα σου φανούν χρήσιμοι!
Ερωτικά
Είσαι που είσαι αναποφάσιστος, άντε τώρα να ξεμπλέξεις με την πληθώρα των πειρασμών και των προτάσεων που σου γίνονται. Μπορείς φυσικά να κρατήσεις την αγαπημένη στάση του... και ναι και όχι αλλά πραγματικά ανησυχώ μήπως εκτεθείς ανεπανόρθωτα αλλάζοντας «στόχους» κάθε... δευτερόλεπτο, αφού -δεν μπορεί- όλο και κάποιος θα σε πάρει μυρωδιά. Καλό το φλερτ επί... παντός επιστητού αλλά ξέρεις κι εσύ ότι «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είσαι καλός στα δύσκολα, μα τούτες τις ώρες καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στα εύκολα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται η Αφροδίτη και ο Δίας, που σε έχουν πάρει υπό την προστασία τους. Ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου και βγες στο φως! Ότι χρειαστείς κι ότι ποθήσεις, χρήμα δόξα ή επιτυχία θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η καχυποψία σου μπορεί να στο στερήσει.
Ερωτικά
Η ζωή σου κλείνει το μάτι, μα εσύ της αντιστέκεσαι γιατί δεν μπορείς να πιστέψεις ότι σου έρχονται όλα τόσο βολικά. Σκέφτεσαι, παρατηρείς, υποψιάζεσαι, κριτικάρεις και δυσπιστείς, όμως προς τι όλα αυτά; Μήπως είναι καλύτερα να αφήσεις τον Πλούτωνα σου κατά μέρος και να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις; Για σένα χαίρεται και γελά, όχι για κάποιον άλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δεν σε φοβάμαι. Πέτρα πιάνεις χρυσάφι γίνεται! Ακόμη και οι γκάφες σου, σε καλό θα σου βγουν. Ξέρεις όμως ότι ο φίλος σου ο Δίας έχει και τα τρωτά του. Είναι αυτός που σε βάζει σε πειρασμό να βολευτείς επάνω στις πλάτες κάποιου άλλου, να βάλεις λυτούς και δεμένους για να περάσει το δικό σου κι ας μην το αξίζεις πραγματικά. Κάνε λοιπόν αυτό για το οποίο είσαι πλασμένος, σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά, ταξίδεψε, διασκέδασε, μην συμπεριφέρεσαι όμως σαν «τον γιο του παρ' τα όλα».
Ερωτικά
Όπου κι αν σταθείς, όσο κι αν τρέξεις να του... ξεφύγεις, ο έρωτας θα έρθει να σε συναντήσει! Από εκεί και ύστερα είναι καθαρά δικό σου θέμα το πώς θα το χειριστείς. Θέλεις απλά να περάσεις καλά; Το 'χεις. Θέλεις να βουτήξεις στα βαθιά νερά μιας σχέσης με απαιτήσεις; Κρίμα! Ούτε η Αφροδίτη, ούτε ο Δίας είναι για τα δύσκολα. Απόλαυσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται στο τώρα κι όσο για το αύριο... έχει ο θεός!
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξέρω ότι ο Δίας ποτέ δεν σε συγκινούσε ιδιαίτερα. Κι από μια πλευρά έχεις δίκιο να βλέπεις με μισό μάτι τις ευκολίες που παρέχει σε άχρηστα ή άπληστα όντα, που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια στιγμή στη ζωή τους. Από την άλλη όμως είναι κρίμα να προσπερνάς τις πόρτες που σου ανοίγει με πρόκριμα τις ποιοτικές αναζητήσεις σου. Ξέρεις, μερικές φορές αυτό που αξιολογείς ως «χαζό» μπορεί να είναι η αφετηρία μιας σπουδαίας πορείας.
Ερωτικά
Βρε πως έμπλεξες... Η ζωή σου ζητά να αφεθείς, μα πώς να το κάνεις αν πρώτα δεν προσμετρήσεις όλες τις παραμέτρους; Έξις, δευτέρα φύσις... Χάνεις λοιπόν πολύτιμο χρόνο αναζητώντας τις αποδείξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, γι' αυτό μην απορήσεις αν το «πουλάκι» πετάξει για... άλλες πολιτείες. Αν βέβαια οι απαιτήσεις σου περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σεξ, είναι βέβαιο πως η Αφροδίτη δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Όσες «τρέλες» κι αν κάνει ο Ουρανός σου, το σύμπαν «σε πάει», ίσως μάλιστα έφτασε η στιγμή να καρπωθείς κι εσύ τα καλά των εύκολων λύσεων. Μην βασανίζεσαι λοιπόν ψάχνοντας τρόπους για να ξεχωρίσεις, καταλήγοντας σε κάτι εξεζητημένο. Έτσι κι αλλιώς τα προσόντα σου είναι δεδομένα και πάντα ξεκινάς από εκεί που οι άλλοι θα ήθελαν να φτάσουν. Όσο όμως το «προϊόν» σου δεν αποκτά εμπορική αξία, αδικείς τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Μοιάζεις με ένα παιδί που του έχουν χαρίσει δεκάδες παιχνίδια και δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει. Είσαι όμως πραγματικά έτοιμος/η να διαχειριστείς τις ευκαιρίες σου ή θα αρκεστείς σε μια μεγαλοπρεπή... dolce vita χωρίς συνέχεια;
Όσο για τις δεσμεύσεις μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να τηρηθούν. Με το πρώτο «μη» που θα ακουστεί... έφυγες!

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο Δίας στο βροντοφωνάζει: Η καλύτερη δουλειά είναι να... κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα, οπότε μην σκοτίζεσαι με έγνοιες που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση δεν έχουν νόημα. Το ίδιο και οι δίαιτες, αφού η ζωή είναι πολύ γλυκιά για να της αντισταθείς! Φρόντισε μόνον να μην φορτώσεις τις ευθύνες σου σε άλλους, αφού το σύμπαν «ακούει» και αργά ή γρήγορα θα σου το... ανταποδώσει!
Ερωτικά
Ξέρεις να σκορπάς υποσχέσεις κρατώντας το δικαίωμα ενός «όχι», μα αυτήν την φορά μπορεί να παρασυρθείς ή πιο σωστά να... αποπλανηθείς από την Αφροδίτη, που σου ζητά να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Κινδυνεύεις λοιπόν να «εκτεθείς» αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ανησυχητικό μόνον αν σχεδιάζεις να δράσεις παρασκηνιακά, αφού εδώ είναι που ισχύει το «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου