ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Alfa Romeo Giulia με Ferrari DNA !



Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της, η Giulia αποκαλύπτεται μέσα από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η νέα Alfa Romeo Giulia θα είναι ένα σεντάν με.....
επιθετική σχεδίαση, η οποία θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης Alfa Romeo τόσο στην κανονική όσο και στην station wagon εκδοχή της.

Όπως μαθαίνουμε κάτω από το καπό της η Giulia θα διαθέτει έναν 1,8 λτ. bi-turbo βενζινοκινητήρα που θα αποδίδει 300 ίππους στις 5.600 σ.α.λ. και 400 Nm ροπής. στις 3.800 σ.α.λ. Το νέο μοτέρ θα είναι προδιαγραφών Euro 6 και όταν συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας θα χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δλ. και τελική ταχύτητα 245 χλμ./ώρα. Θα είναι το πρώτο, τετρακύλινδρο μοτέρ στον κόσμο με διπλό τούρμπο.
Για όσους θέλουν πιο ήρεμες καταστάσεις το ίδιο μοτέρ θα διατίθεται και με ένα turbo και θα αποδίδει 240 ίππους. Στην κορυφή θα βρίσκεται ένας 3,0 λτ. V6 twin-turbo ο οποίος θα αποδίδει παραπάνω από 520 ίππους. Το νέο καμάρι της Alfa θα βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio και θα είναι πισωκίνητο.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, το φως της δημοσιότητας είδαν και πληροφορίες σχετικά με τα φρένα του αυτοκινήτου τα οποία θα είναι brake by-wire όπως και στη Ferrari F1. Πρόκειται για καινοτομία της Giulia η οποία μάλιστα θα αφορά όλη την γκάμα και όχι κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις της.

Υπομονή λοιπόν, αφού το νέο μοντέλο της ιταλικής μάρκας βρίσκεται προ των πυλών.
Αποκάλυψη τώρα για την Alfa Romeo Giulia 2015 (Photos)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου