ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ταινίες για κάθε γούστο μάς επιφυλάσσει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Η Απαγωγή του κου Heineken»

Αγγλο-ολλανδική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνιελ Άλφρεντσον με τους: Τζιμ Στάρτζες, Σαμ Γουόρθινγκτον, Άντονι Χόπκινς

Στο Άμστερνταμ του 1983 πέντε στριμωγμένοι οικονομικά φίλοι σχεδιάζουν να απαγάγουν τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη της ζυθοποιίας Heineken. Για να μπορέσουν να εκτελέσουν σωστά το σχέδιό τους χρειάζονται χρήματα, οπότε οργανώνουν πρώτα μια ληστεία τράπεζας. 



«The Gunman: Σε Θέση Βολής»

Αγγλο-ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ με τους: Σον Πεν, Τζασμίνε Τρίνκα, Άιντρις Έλμπα, Χαβιέ Μπαρδέμ

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος εκτελεί με επιτυχία μια αποστολή του στον Κονγκό, σκοτώνοντας έναν υπουργό της κυβέρνησης. Για καιρό μένει στην αφάνεια, αλλά όταν οκτώ χρόνια αργότερα γίνεται ο ίδιος στόχος δολοφόνων, αποφασίζει να βρει αυτούς οι οποίοι σχεδιάζουν να τον βγάλουν από τη μέση.



«Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ»

Αμερικανο-αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μάντεν με τους: Τζούντι Nτεντς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Μπιλ Νάι, Μάγκι Σμιθ, Ντεβ Πάτελ

Η παρέα των Βρετανών που μετακόμισε στην Τζαϊπούρ της Ινδίας για να απολαύσει τα ήρεμα χρόνια της συνταξιοδότησης στην πρώτη ταινία, συνεχίζει να μπλέκει σε ώριμες ερωτικές περιπέτειες. Η Έβελιν φλερτάρει με τον Ντάγκλας χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, ο Νόρμαν και η Κάρολ προσπαθούν να βάλουν όρια στη σχέση τους, ενώ η Ματζ βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες. Την ίδια στιγμή ο φαφλατάς ιδιοκτήτης Σάνι προσπαθεί να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ξεχνώντας να δώσει σημασία στη μέλλουσα γυναίκα του Σουνάινα.



«Μακριά Από Τους Ανθρώπους»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νταβίντ Ελοφέν με τους: Βίγκο Μόρτενσεν, Άντζελα Μολίνα, Βενσάν Μαρτέν, Ρεντά Καντέμπ

Το 1954, σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλγερίας, ένας Γάλλος δάσκαλος αναλαμβάνει να συνοδεύσει έναν ντόπιο ο οποίος κατηγορείται για φόνο ως την κοντινή πόλη για να δικαστεί. 



«Chappie»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Μπλόμκαμπ με τους: Χιου Τζάκμαν, Σιγκούρνι Γουίβερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντεβ Πατέλ

Στο Γιοχάνεσμπουργκ του 2016 μια ειδική ομάδα ανδροειδών έχει αναλάβει τη διαφύλαξη της τάξης. Ο κατασκευαστής τους Ντίον Γουίλσον θέλει όμως να πάει ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα ρομπότ με ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Για να επιτύχει το σκοπό του, θα κλέψει ένα ρομπότ από την εταιρία που δουλεύει για να τρέξει πάνω του το εξελιγμένο λογισμικό του. Η απαγωγή του Γουίλσον και του ανδροειδούς του από μια συμμορία γκάνγκστερ θα περιπλέξει, όμως, τα πράγματα...



«Το Πέρασμα»

Βουλγάρικη ταινία, σκηνοθεσία Στέφαν Κομαντάρεφ με τους: Μίκι Μανόλοβιτς, Άσεν Μπλατέτσκι, Ίνα Νικόλοβα

Ο Μίτιο έχει χάσει τη δουλειά του, τη γυναίκα του, την εμπιστοσύνη του γιου του Βάσκο και τώρα κινδυνεύει να χάσει λόγω των χρεών και το σπίτι του. Μοναδική διέξοδος να μπλεχτεί στις παράνομες δουλειές του «Αρχηγού», ενός ανθρώπου που έχει στοιχειώσει το παρελθόν του.



«Χίλιες Φορές Καληνύχτα»

Νορβηγο-Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Έρικ Πόουπ με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου, Λόριν Κάνι

Η Ρεμπέκα είναι μια από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο. Η απόλυτη αφοσίωση στην επικίνδυνη δουλειά της, όμως, της δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα, τα οποία επιδεινώνονται όταν η ίδια τραυματίζεται σοβαρά από έκρηξη βόμβας στην τελευταία αποστολή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου