ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!


Μεγάλη ποικιλία σε ταινίες παρουσιάζει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, καθώς κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες από αμερικανικά φιλμ, μέχρι σινεφίλ παραγωγές και ντοκιμαντέρ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...



«Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σβέντκε με τους: Σάιλιν Γούντλι, Τέο Τζέιμς, Κέιτ Γουίνσλετ, Ναόμι Γουότς, Έινσελ Έλγκορτ

Έχοντας μετατραπεί σε φυγάδες, η Τρις και ο Τέσσερα προσπαθούν να μείνουν κρυμμένοι, οργανώνοντας τον τρόπο αντίδρασής τους στην εξουσία της Τζανίν. Έχοντας όμως πάρει στα χέρια της ένα κουτί με σημαντικότατες, απόκρυφες πληροφορίες, εκείνη εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τους συλλάβει και μέσω αυτών να αποκωδικοποιήσει το μήνυμά του.



«Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον με τους: Πιρς Μπρόσναν, Λιούκ Μπρέισι, Όλγα Κουριλένκο

Ο Ντέβερο είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που επιστρέφει στη δράση για να προστατεύσει μια πολύτιμη πληροφοριοδότρια και παλιά του φίλη. Όταν εκείνη σκοτώνεται από έναν νεαρό πράκτορα τον οποίο έχει εκπαιδεύσει ο ίδιος, ο Ντέβερο είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί κάθε υπεύθυνο.



«Το Τραγούδι του Φοίνικα»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστιαν Πέτζολντ με τους: Νίνα Χος, Ρόναλντ Ζέρφελντ, Νίνα Κούνζεντορφ

Μια επιζήσασα των στρατοπέδων συγκέντρωσης, αγνώριστη ύστερα από σειρά πλαστικών εγχειρήσεων, επιστρέφει στο μεταπολεμικό Βερολίνο αναζητώντας τον σύζυγό της, τον οποίο υποπτεύεται πως την πρόδωσε στους ναζί. 



«Amore Mio»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας με τους: Φάνη Μουρατίδη, Ναταλία Τσαλίκη, Πάνο Μουζουράκη, Αθηνά Οικονομάκου

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.



«Σον το Πρόβατο: Η Ταινία»

Animation, σκηνοθεσία: Μαρκ Μπάρτον, Ρίτσαρντ Στάρτζακ

Όταν ο Σον, ένα έξυπνο και άτακτο πρόβατο, αποφασίζει να πάρει μια μέρα ρεπό από το βαρετό καθημερινό πρόγραμμά του, θα καταλήξει μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι, το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ και τον αγρότη-ιδιοκτήτη τους στη χαοτική Μεγάλη Πόλη, ζώντας μια επικίνδυνη κι απίστευτη περιπέτεια.



«Το Αλάτι της Γης»

Ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς, Τζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγκάντο

Η ζωή και το έργο του κορυφαίου Βραζιλιάνου φωτογράφου και οικολογικού ακτιβιστή Σεμπαστιάο Σαλγκάδο, ο οποίος έχει απαθανατίσει με μοναδικό στιλ τη ζωή των κατοίκων σε απρόσιτες κι επικίνδυνες γωνιές του πλανήτη.



«Η Αρχαιολόγος»

Ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία: Κίμωνας Τσακίρης 

Κατά τη διαδρομή του Αλιάκμονα στη δυτική Μακεδονία, η κατασκευή του υδροηλεκτρικού φράγματος του Ιλαρίωνα φτάνει ύστερα από πολλά χρόνια στο τέλος του. Σε ασφυκτικά περιθώρια χρόνου, η αρχαιολόγος Γεωργία Καραμήτρου-Μεντεσίδη προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο μιας σημαντικής ανασκαφής προτού το νερό πλημμυρίσει όλη την περιοχή.



«Ημέρες Έκλειψης»

Σοβετική ταινία του 1988, σκηνοθεσία Αλεξάντρ Σοκούροφ με τους: Αλεξέι Ανανίσνοφ, Εσκεντέρ Ουμάροφ

Σε ένα απομονωμένο χωριό του Τουρκμενιστάν, ένας νεαρός ιδεαλιστής γιατρός προσπαθεί να βοηθήσει τους ντόπιους και να ολοκληρώσει μια εργασία, αλλά μια σειρά από παράξενα γεγονότα αρχίζουν να επηρεάζουν τη λογική και τη συνείδησή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου