ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τα τραγικά λάθη του πρώτου ραντεβού!

ΤΑ 4 ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αγαπημένο μου κορίτσι, είσαι με τα καλά σου; Τι είναι αυτά που πας και κάνεις και μάλιστα σε πρώτο ραντεβού;
Και να ήσουν μόνο εσύ, καλά θα ήτανε....Εδώ σου λέει έχουν αρχίσει να μας σχολιάζουν και να γελάνε μαζί μας οι αντροπαρέες! Μου είπαν προχθές οι άντρες φίλοι μου το τι τους έχει τύχει τελευταία, έφριξα και έτρεξα να σε ενημερώσω γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά!
Τραγικό λάθος 1οΤελείωνε πια με το κινητό και το checkin στα socialmedia.
Καλά ρε κορίτσι μου, είναι δυνατόν να έχεις βγει πρώτη φορά ραντεβού με αυτόν τον άνθρωπο και αντί να έχεις συγκεντρώσει όλη σου την προσοχή σε αυτόν, εσύ έχεις κάνει προέκταση του χεριού σου το smart phone και λυσσάς να στέλνεις μηνύματα και να κάνεις post; Δεν είσαι με τα καλά σου! Βάλτο στο αθόρυβο και βγάλε και τη δόνηση. Άντε!
Τραγικό λάθος 2οΜην το παρακάνεις με τα καλά λόγια για να σπάσεις τον πάγο.
Προφανώς και όταν είσαι σε ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον υπάρχει και άγχος και στιγμές μεγάλης αμηχανίας ή παύσεις που μπορεί να σε τρελάνουν. Χρησιμοποίησε το στοιχείο αυτό για να τον κοιτάξεις λίγο παραπάνω ή να του χαμογελάσεις με νόημα. Σε καμία περίπτωση μην αρχίσεις να τον κολακεύεις και να του κάνεις πολλά κομπλιμέντα για να σπάσεις τον πάγο. Είναι απόλυτα λάθος γιατί φαίνεται ότι κάνεις υπερπροσπάθεια! Αν θες να του πεις κάτι καλό, περιορίσου μόνο σε ένα θετικό σχόλιο και μάλιστα καλό είναι να φροντίσεις να είναι συγκεκριμένο! Μην του πεις ένα γενικό « είσαι πολύ γοητευτικός» ,αλλά σε ανύποπτη στιγμή πες του «αυτό το πουκάμισο σε κολακεύει» Κατάλαβες; Κατάλαβες!
Τραγικό λάθος 3οΜην του κάνεις ανάκριση.
Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε θέση να κάνεις μαζί του μια ωραία συζήτηση και να μπορείς να «κινητοποιείς» την κουβέντα όποτε κάνει «κοιλιά», αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πρέπει να τον τρελάνεις στις ερωτήσεις και να ικανοποιήσεις στο έπακρον την περιέργεια σου για ό,τι τον αφορά. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το στιλ «γκόμενα-ερωτηματολόγιο-ψάχνει –μέλλοντα- σύζυγο»δεν τους αρέσει καθόλου και έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους!
Τραγικό λάθος 4οΜην «ξεφύγεις» με το αλκοόλ.
Μία από τις μεγαλύτερες παγίδες  ενός πρώτου ραντεβού είναι η ευκολία με την οποία καταναλώνεις αλκοόλ τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του ραντεβού λόγω του άγχους και της τσίτας που αισθάνεσαι. Ωστόσο, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι αν σου «ξεφύγει», το αποτέλεσμα μόνο δυσάρεστο μπορεί να είναι με έναν άνθρωπο που σου είναι εντελώς άγνωστος. Το λιγότερο που θα κάνεις είναι να αποκαλύψεις πληροφορίες που δεν πρέπει. Το θες αυτό; Γι’ αυτό πρόσεχε!
Αν τα κάνεις αυτά τα 4 τραγικά λάθη, μην τα κάνεις! Αν δεν τα κάνεις, πες και στα «κορίτσια» να έχουν ένα νου! Χανόμαστε σου λέω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου