Συστατικά:
6 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μεγάλη ώριμη τομάτα, αποφλοιωμένη και κομμένη ή αλεσμένη
4 αβγά
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
1. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε την ντομάτα και το αλάτι και σιγοβράζουμε για 6-7 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
2. Προσθέτουμε το λάδι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για άλλα 2-3 λεπτά ακόμα.
3. Σπάμε τα αβγά πάνω από την τομάτα, χωρίς να διαλύσουμε τους κρόκους. Ανα διαστήματα βάζουμε λίγη σάλτσα πάνω στα αυγά με ένα κουτάλι.
4. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε τα αβγά ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου