ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΚΥΕΤΕ;

ΜΠΟΥΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;
Πες την αλήθεια: πόσες και πόσες φορές δεν έχεις απορήσει με εντελώς αταίριαστα ζευγάρια που βλέπεις γύρω σου τι βρίσκει αυτός σε αυτήν ή αυτή σε αυτόν;
Επίσης, πόσες και πόσες ακόμα περισσότερες φορές δεν έχουν απορήσει οι φίλοι σου με το τι σκατά κάνεις πάλι με αυτόν τον τύπο που σέρνεις μαζί σου σαν καινούργιο σου αμόρε; Και για να λέμε την αλήθεια, πόσες φορές μια επιλογή σου δεν έκανε και εσένα την ίδια να απορείς μέσα σου για το τι του βρίσκεις; Πάρα, μα πάρα πολλές φορές φίλη μου!
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της έλξης είναι πάρα πολλές φορές ένα εντελώς ανεξήγητο μυστήριο, ένα φαινόμενο σχεδόν μεταφυσικό που δεν είσαι σε θέση ούτε καν να συνειδητοποιήσεις ότι σου συμβαίνει , πόσο μάλλον να το εξηγήσεις !
Αλλά έρχομαι εγώ με τη φίλη επιστήμη, να σου βάλουμε υποψίες για να καταλάβεις γιατί έλκεσαι από τον κύριο αυτόν! Μερικά ευρήματα των σχετικών ερευνών και μελετών είναι πραγματικά «κουλά», αλλά στα λέω ούτως ή άλλως μπας και σου χρειαστούν!
Για την έλξη που αισθάνεσαι παίζει ρόλο….

…η ηλικία των γονιών σου.
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στη Σκωτία έδειξε ότι ένα άτομο που γεννήθηκε από γονείς άνω των 30, όταν μεγαλώνει βρίσκει πιο ελκυστικά τα πιο ώριμα άτομα σε σύγκριση με ένα άτομο με νεότερους γονείς. Μάλιστα, διαπιστώθηκε για τους νεαρούς άνδρες ότι ρόλο παίζει μόνο η ηλικία της μητέρας τους και όχι του πατέρα τους σε σχέση με την έλξη τους προς τις μεγαλύτερες γυναίκες.
…το αν φοράς κόκκινο χρώμα.
Μελέτη του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ κατέληξε ότι όταν οι γυναίκες φορούν κόκκινο χρώμα στα ρούχα τους, αυξάνονται οι πιθανότητες να τις ζητήσουν σε ραντεβού επειδή υποσυνείδητα το κόκκινο συνδέεται με τη γονιμότητα, κάνοντας τις γυναίκες που φορούν κόκκινα να θεωρούνται πιο δεκτικές σεξουαλικά! Αλλά και εμείς ελκόμαστε περισσότερο από άντρες που φοράνε κόκκινο –αλλά σε λεπτομέρεια όπως σε τιράντες ή γραβάτες – επειδή υποσυνείδητα το συσχετίζουμε με την ισχύ και την υψηλή κοινωνική θέση! Τσέκαρε το και από τον εαυτό σου: αν φοράς ένα ωραίο, κόκκινο φόρεμα δεν αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση , πράγμα που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι πιο τολμηρά και πιο σέξι;
…το τι άρωμα φοράς.
Μελέτη που έγινε από το Ινστιτούτο Max Planck της Γερμανίας έδειξε ότι το άρωμα σου μπορεί να γίνει η καλύτερη διαφήμιση σου αφού ανεξαρτήτως της μάρκας του, μπορεί να γίνει το δικό σου χαρακτηριστικό άρωμα. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί, υποστηρίζουν ότι τα αρώματα μπορεί να εντείνουν και να «διαφημίσουν» τη μοναδική γενετική σύστασή σου σε ενδεχόμενους συντρόφους! Αμέ! Βρες, λοιπόν , ένα που να σου ταιριάζει και ψεκάσου!
…αν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τη γλώσσα του σώματος.
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι έδειξε ότι γυναίκες με μέτρια εμφάνιση αύξαναν κατακόρυφα τα κομπλιμέντα που δέχονταν όταν χρησιμοποιούσαν πολύ τη γλώσσα του σώματος. Τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις δηλαδή ; Χαμόγελα με ανασηκωμένα φρύδια, υιοθέτησε τη στρατηγική με τις μικρές, έντονες ματιές, τίναξε τα μαλλιάς ου, χάιδεψε το λαιμό σου κτλπ… Κατάλαβες; Πρέπει να δίνεις «πράσινο φως»! Μπορεί να είσαι μια πραγματική καλλονή, αλλά αν κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα, εκπέμπεις σήματα «κλειστό» και είναι πολύ πιθανό να μην σε πλησιάσει κανείς ποτέ! Φέρσου έξυπνα και μίλα …body language!
Τώρα βέβαια αυτά μπορείς να τα έχεις υπόψη σου, αλλά πραγματικά σε νοιάζει γιατί σε ελκύει αυτός ο τύπος; Μπα….

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου