ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ σοκολατένια!!

Παγωμένη κόλαση!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ μαργαρίνη
  • 2 κουβερτούρες
  • 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
  • 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
  • 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
  • 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα

για τη σαντιγύ
  • 1 morfat κονσέρβα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 βανίλια












Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.
Βήμα 2
2) Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 3
3) Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βήμα 4
4) Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
Βήμα 5
5) Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
Βήμα 6
6) και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου