Τι χρειαζόμαστε:
- 250 γρ μαργαρίνη
- 2 κουβερτούρες
- 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
- 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
- 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγύ
- 1 morfat κονσέρβα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- 250 γρ μαργαρίνη
- 2 κουβερτούρες
- 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
- 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
- 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγύ
- 1 morfat κονσέρβα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
Πώς το κάνουμε:
4) Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
5) Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου