ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η «ανδρική» δίαιτα κάνει θαύματα για τις γυναίκες -Αδυνάτισμα με μπριζόλες και μπίρες!

Η «ανδρική» δίαιτα κάνει θαύματα για τις γυναίκες -Αδυνάτισμα με μπριζόλες και μ
Άδικα δίνουν μάχη οι γυναίκες, προσπαθώντας να κάνουν τους συντρόφους τους να τρώνε πιο υγιεινά. Αντιθέτως, θα έπρεπε και οι ίδιες να πέσουν με τα..
. μούτρα στις μπριζόλες και τις μπίρες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας ειδικός. 

Αν και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κορυφαίος διατροφολόγος δηλώνει ότι οι γυναίκες μπορούν να αδυνατίσουν τρώγοντας σαν άνδρες. Ο Τζιμ Γουάιτ συμβουλεύει τις πελάτισσές του να υιοθετούν τις διατροφικές συνήθειες του αρσενικού που δεν έχει ιδιαίτερες ανησυχίες για την εξωτερική του εμφάνιση. Πιο απλά, να προτιμούν τη μπίρα από τα κοκτέιλ και τις λιπαρές τροφές αντί για τα light προϊόντα. 

Σε άρθρο του στο περιοδικό Fitness, ο Γουάιτ καταγράφει επτά οδηγίες που ανατρέπουν όσα ξέρουμε για τις δίαιτες, ανάμεσά τους και το να κάνει κανείς δίαιτα. Επικαλούμενος μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Τορόντο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς, του, ο διατροφολόγος εξηγεί ότι όσοι καταπιέζονται με δίαιτες είναι πιο πιθανό να περάσουν στο άλλο άκρο, την υπερφαγία, πριν μπουν σε πρόγραμμα, αλλά και αφού το τελειώσουν. Μάλιστα, αυτοί είναι πιο πιθανό να κάνουν περισσότερα παραστρατήματα, από εκείνους που δεν πιέζονται να ακολουθήσουν αυστηρές δίαιτες. 

Επίσης, συμβουλεύει τις γυναίκες να προσέχουν τα διαιτητικά προϊόντα- τα οποία κατά κανόνα δεν... πλησιάζουν οι άνδρες- καθώς συνήθως αυτά έχουν περισσότερη ζάχαρη και νάτριο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις απώλειες σε γεύση που χάνουν εξαιτίας των λιγότερων λιπαρών.

Ακόμη, σύμφωνα με τον Γουάιτ, μία καλή συνήθεια των ανδρών που πρέπει να εφαρμόσουν και οι γυναίκες είναι να προτιμούν μία μπριζόλα, αντί για τη σαλάτα που παραγγέλνουν συνήθως σε εστιατόρια. Η πρωτεΐνη είναι βασική για την απώλεια βάρους, όπως σημειώνει και επίσης βοηθά όποιον την καταναλώνει να νιώθει χορτάτος για περισσότερη ώρα. Οσοι είναι χορτοφάγοι, ας προσθέσουν περισσότερα φασόλια και καρύδια στη διατροφή τους. 

Οσο για το αλκοόλ, προτείνει την μπίρα αντί για τα κοκτέιλ, γιατί έτσι θα αποφύγει κανείς τα τσιμπολογήματα. Βέβαια, ο Γουάιτ σημειώνει ότι οι άνδρες χάνουν πιο γρήγορα βάρος από τις γυναίκες, χάρη στην τεστοστερόνη, για αυτό και παρότι φαίνεται να τρώνε διαρκώς, παίρνουν λιγότερο βάρος.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου