ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!

Ο Κιάνου Ριβς σε μια νέα περιπέτεια, η οσκαρική «Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα» και ακόμη τρεις ταινίες, οι δύο εκ των οποίων γαλλικής παραγωγής, συνθέτουν το κινηματογραφικό πανόραμα αυτής της εβδομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«John Wick: Κεφάλαιο 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι με τους: Κιάνου Ριβς, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ίαν Μακ Σέιν, Ρούμπι Ρόουζ
Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος…



«Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κένεθ Λόνεργκαν με τους: Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Κάιλ Τσάντλερ, Λούκας Χεντζ
Ο Lee επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος.



«Αντίδοτο στην Ευεξία»

Αμερικανικο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι με τους: Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζέισον Άιζακς, Μία Γκοθ
Ένα νέο, φιλόδοξο στέλεχος αναλαμβάνει να φέρει πίσω τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας του από ένα ειδυλλιακό, αλλά μυστηριώδες «κέντρο ευεξίας» σε μια απομακρυσμένη περιοχή των ελβετικών Άλπεων. Σύντομα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι οι θαυματουργές θεραπείες του σπα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν αρχίσει να ξετυλίγει τα τρομακτικά μυστικά του, η λογική του δοκιμάζεται, καθώς η διάγνωσή του καταλήγει στην ίδια περίεργη ασθένεια που κρατάει όλους τους ένοικους στο κέντρο, λαχταρώντας τη θεραπεία.




«Η Ζωή Μιας Γυναίκας»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Στεφάν Μπριζέ με τους: Ζαν-Πιέρ Νταρουσέν, Γιολάντ Μορό, Τζουντίθ Σεμιά
Στη Νορμανδία του 1819, η Ζαν είναι μια νέα γυναίκα γεμάτη παιδιάστικα όνειρα και αθωότητα, που επιστρέφει σπίτι μετά από τα σχολικά της χρόνια που τα πέρασε στο μοναστήρι. Παντρεύεται έναν ευγενή της περιοχής, αλλά σύντομα αυτός αποδεικνύεται τσιγκούνης κι άπιστος. Σιγά-σιγά οι ψευδαισθήσεις της Ζαν διαλύονται.



«Όλα Αρχίζουν Αύριο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ουγκό Ζελέν με τους: Ομάρ Σι, Κλεμάνς Ποεζί, Αντουάν Μπερτράντ
Η ανάλαφρη, χωρίς καμία έγνοια, ζωή του Σάμιουελ, ανατρέπεται όταν μια μέρα ξαφνικά μια γυναίκα εμφανίζεται στην πόρτα του με ένα μωρό που ουρλιάζει. Η γυναίκα ενημερώνει τον Σάμιουελ ότι το παιδί είναι δικό του κι εξαφανίζεται. Στην προσπάθειά του να βρει τη μητέρα του μωρού, ο πρωταγωνιστής μετακομίζει στο Λονδίνο, όπου και καταλήγει να μεγαλώνει τη μικρή Γκλόρια μόνος του.





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου