ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί, αγαπητέ Κριέ, να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου και να προσπαθήσεις ......
.......  να επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά, απόφυγε τυχόν αλλαγές και εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που θα σου παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήσεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στους ανθρώπους που σου συμπαραστέκονται και έχουν αποδείξει πόσο νοιάζονται και πώς νιώθουν για σένα. Ξεπέρνα το παρελθόν και μην αναμασάς φόβους που σε κρατούν σε απόσταση από όλους και από όλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δείξεις στον σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου ότι είσαι δίπλα του και τον καταλαβαίνεις, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που βιώνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα είναι πολλά. Μην παρασυρθείς σε αγορές και οργανώσου καλύτερα, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Δίδυμε, να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Δείξε μεγάλη ψυχραιμία και άσε τον χρόνο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες που θα βελτιώσουν τις υπάρχουσες καταστάσεις στη ζωή σου. Μην εκτίθεσαι και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αρκετές εντάσεις προβλέπονται αυτές τις μέρες για το ζώδιό σου. Μην δώσεις μεγάλη σημασία και άσε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να παρέμβεις. Η συναισθηματική αμοιβαιότητα και η εκτίμηση που επικρατεί στις σχέσεις σου θα βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση των υποθέσεών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δέξου σήμερα τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Με τη μεγάλη σου διορατικότητα, θα φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, αρκεί να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να απομακρύνεις ανθρώπους που έχουν συστηματικά υπονομευτική στάση απέναντι στις επιδιώξεις σου. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί απόλυτα σωστά - μην φοβηθείς, λοιπόν, να την ακολουθήσεις. Όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, ώστε να ξεπεράσεις τη στασιμότητα που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται πολύ ευχάριστο για το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει στιγμές με έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Απόφυγε συζητήσεις που σπαταλούν τον χρόνο σου και είναι άσκοπες για σένα. Οργανώσου όσο τον δυνατόν καλύτερα και μην χάσεις χρόνο, για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση, την οποία μπορείς εύκολα να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές υποχρεώσεις και πολύ άγχος προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, αν και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Εντάσεις, θυμοί και απότομα λόγια μέσα από διαφωνίες ενδέχεται να προκύψουν, αν και μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά αν καταλάβεις πως οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου στις διαπραγματεύσεις, το ερχόμενο διάστημα. Βρες λοιπόν τρόπους να ομορφύνεις τη ζωή σου προσωρινά και άσε το άγχος σου στην άκρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης που σας απομακρύνουν μεταξύ σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα οικογενειακά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν – προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, ώστε να μπορέσεις να δώσεις λύσεις αργότερα. Αυτή τη στιγμή οι αλλαγές δεν ευνοούνται για το ζώδιό σου, οπότε μην πάρεις καμία απόφαση γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη αργότερα. Ένα ταξιδάκι θα σε ανανεώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρώτα θα πρέπει να σπεύσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις ήδη. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Ηρέμησε και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες σε ό,τι αφορά αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να σπεύσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν και να μην φυγοπονείς, ειδάλλως η κατάσταση θα οδηγηθεί σε χάος. Η ανάληψη των ευθυνών σου είναι βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη όσων πραγματικά επιθυμείς. Τα οικογενειακά ζητήματα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή στον χειρισμό τους - μην το αγνοείς αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι και μην τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, τα πολλά προβλήματα αλλά και τα πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Αυτή την περίοδο κάνε λίγη παραπάνω οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Εντάσεις, ξεκαθαρίσματα παλιών υποθέσεων και αποκάλυψη μυστικών του παρελθόντος περιλαμβάνει το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Να περιμένεις εκπλήξεις τόσο αρνητικές όσο και πολύ θετικές, καθώς θα μπαίνουν οι βάσεις για τη μελλοντική σου αναγέννηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και λογομαχίες που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η πίεση των ημερών σού δημιουργεί νεύρα και κούραση, αγαπητέ Υδροχόε. Ασχολήσου λίγο με πράγματα που σε ευχαριστούν, καθώς έχεις καιρό ακόμα μέχρι να μπορέσεις να αποδράσεις έστω και για λίγο. Μην παραπονιέσαι για πράγματα που επέλεξες και δεν αποδεικνύονται τελικά όπως νόμιζες. Ευχάριστα γεγονότα θα σε αποζημιώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θέλει να σου χαρίσει την ευτυχία. Δες τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Δώσε προσοχή, αγαπητέ Ιχθύ, σε κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις, γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να σε παραπλανήσει. Ευτυχώς θα αποκαλυφθεί σύντομα και όλα θα δρομολογηθούν όπως θα έπρεπε. Εκπέμπεις ευχάριστη διάθεση, γεγονός που ακτινοβολεί στον κοινωνικό σου περίγυρο και κερδίζεις θετικές εντυπώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, δείχνεις πάντα υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται σήμερα να εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου