ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα λύσεις ένα πρόβλημα που σε απασχολεί πολύ καιρό. Κάποια θέματα που αφορούν την .......
...... οικογένειά σου θα εξελιχθούν ομαλά και όπως εσύ θέλεις. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η εσωστρέφεια δεν σου κάνει καλό. Πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός με το σύντροφό σου και να σταματήσεις να απομακρύνεσαι από κοντά του. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου ανταμείβεσαι από τις προσπάθειες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ονειρεύσου νέες προοπτικές που ανοίγονται σήμερα μπροστά σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις θετικές εξελίξεις στη σχέση σου και θα έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν, γιατί η βοήθειά τους θα αποδειχθεί πολύτιμη. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν, προσπάθησε σήμερα να τα φέρεις στο προσκήνιο και να τα λύσεις. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να το κάνεις και θα νιώσεις αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που θα πετύχεις. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα σταθεροποιηθεί από εδώ και στο εξής. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις είναι πολλές. Άνοιξε τα φτερά σου και διεκδίκησε πιο δυναμικά το δικαίωμά σου στο όνειρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, κάποιες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία εσωτερική δύναμη θα σε κάνει σήμερα να δεις πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις στη ζωή σου. Τελείωσε όλες τις μισοτελειωμένες δουλειές που έχεις και μην αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις σήμερα. Η μέρα προστάζει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου περισσότερο από τη λογική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κατανοήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μη χάνεις το θάρρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν μπορείς να καλύψεις.

ΛΕΩΝ
Όλα όσα θέλεις να πετύχεις, πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά από πριν. Βάλε κάτω τη λογική σου και προσπάθησε να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις, τόσο για την καριέρα όσο και για τα οικονομικά σου. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρέπει να προσέχεις πολύ στις κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα τις μελλοντικές κινήσεις σου, για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, μείνε σταθερός στα πιστεύω σου και μην αλλάζεις κάθε τόσο γνώμη, γιατί αυτό θα κάνει τους συνεργάτες σου να μην σε εμπιστεύονται. Μην αφήνεις την παρορμητικότητα να σε οδηγεί και δράσε μόνο με τη λογική. Μεγάλη προσοχή επίσης θέλουν τα οικονομικά σου, που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά. Μείωσέ τα όσο μπορείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα προσπάθησε να καταλάβεις τους φόβους σου και όλα όσα σε κρατάνε μακριά από τους στόχους σου. Μην αποφεύγεις τις ευθύνες σου, γιατί αυτό δε θα σου κάνει καλό. Οι δυναμικές κινήσεις είναι η λύση για να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν βρεις τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να έχεις τις κατάλληλες επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις όλα τα προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Τετάρτη θα έχει καλούς οιωνούς για το ζώδιό σου. Θα είσαι αισιόδοξος από τις εξελίξεις και θα έχεις δύναμη να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν. Θα έχεις τη δυνατότητα να το ρίξεις και λίγο έξω και να ξεφύγεις από όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου και όλα όσα σας χώριζαν θα μείνουν από εδώ και στο εξής πίσω σας. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικός, γιατί καραδοκεί κίνδυνος να παρεξηγηθείς με τους συνεργάτες σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην πτοηθείς σήμερα, με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν μπροστά σου. Μπορείς να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους, καθώς η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι στο πλάι σου, να σου συμπαρασταθούν. Να έχεις ηρεμία και σιγουριά για τις δυνατότητές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μη γίνεται η σχέση σου έρμαιο των προσωπικών σου προβλημάτων. Πέρασε ήρεμα και ρομαντικά με το ταίρι σου και μην ακούς τρίτους. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές. Η ημέρα κρύβει απάτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν από το πρόγραμμά σου. Μην ξαφνιαστείς και παραμελήσεις τα σχέδιά σου. Να είσαι πιστός σε όλα όσα πιστεύεις και προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρεις τρόπους για να λύσεις τα προβλήματα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με το σύντροφό σου για το κοντινό μέλλον. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ενισχύουν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και κάτι τέτοιο δε σε συμφέρει καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα να περιμένεις αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα πεις και σε κουβέντες που θα κάνεις με τους γύρω σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς από πλευρά σου και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην πας κόντρα στο σύντροφό σου και προσπάθησε να πας λίγο με τα νερά του. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και ευχάριστο. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις άλλο αυτές τις διευθετήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα ασκείς μία έντονη επιρροή στα άτομα που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις όλα όσα θέλεις. Κάποιο πολύ δικό σου πρόσωπο θα είναι στο πλευρό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου κάνοντας μαζί του σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου έφερναν τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο, που με τόσο κόπο έχεις τηρήσει μέχρι τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια μικρά προβληματάκια εκεί που δεν τα περιμένεις και κάποιοι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ψύχραιμος και λογικός στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, πάρε πρωτοβουλίες για να δημιουργήσεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και οφείλεις να σκεφτείς πολύ καλά προτού ενεργήσεις. Ένα μικρό λάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε δραματικά αποτελέσματα σε μία υπόθεση που δουλεύεις τώρα τελευταία. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικό με χρήματα, πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου