ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, θα βιώσεις μία εντελώς ρευστή καθημερινότητα που θα σου δημιουργήσει ....
..... τεράστιο άγχος για το αύριο. Η ψυχολογία του ζωδίου σου είναι ταραγμένη και οι ισορροπίες σου ανύπαρκτες. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να αποκτήσεις την ασφάλεια που σου λείπει, γιατί θα προκαλέσεις μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο στην άκρη αυτά τα θέματα. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το διάστημα των πειραματισμών επιτέλους τελείωσε για το ζώδιό σου και έχεις πλέον συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, δρομολόγησε τα σχέδιά σου καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και επιβάλλεται να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς, σηματοδοτεί για το ζώδιό σου την ανάγκη να δράσεις δυναμικά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σε κρατήσει πίσω. Προχώρα με θάρρος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες για τις οποίες πάσχισες πολύ καιρό πριν. Οι νέες βάσεις που θα δημιουργήσεις τώρα, θα στηρίξουν τη μελλοντική σου ανάταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλανητικά, η περίοδος μπορεί να μην είναι καλή για τα αισθηματικά σου, αλλά θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αναθεώρηση της μέχρι τώρα στάσης σου, η σοβαρότητα και η συνέπεια που θα επιδείξεις, θα καθορίσουν τον βαθμό της μελλοντικής σου επιτυχίας. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς προσφέρει την εύνοιά της στο ζώδιό σου, αρκεί να μην δείξεις ασέβεια και αδιαφορία απέναντι στις ευκαιρίες που θα σου προσφερθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις χαλαρά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, οι προβληματικές καταστάσεις σταδιακά υποχωρούν για το ζώδιό σου και οδηγείσαι σε βελτίωση, με αργούς όμως ρυθμούς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου όσο το δυνατόν περισσότερο και απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και ρήξεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες. Οριοθέτησε τις προτεραιότητές σου και η ανανέωση δεν θα αργήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι απαιτήσεις που θα έχεις θα φέρουν μεγάλη χαρά και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αποφορτιστείς και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι ακόμη όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως, θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς, σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων προοπτικών και ευνοϊκότερων συνθηκών για το ζώδιό σου, σε ζητήματα που σε αφορούν. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα, μέχρι να σταθεροποιηθεί η ανοδική πορεία σου και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ευκολότερα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Απόφυγε συμφωνίες κάτω από οποιασδήποτε μορφής πίεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου σε πολύ καλά επίπεδα. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σου έτσι όπως θα ήθελες. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στους Ιχθείς, εντάσεις αλλά και θετικές επιρροές και ευχάριστες εξελίξεις πρόκειται να φέρει το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Αξιοποίησε τις δυνατότητες που θα σου προσφερθούν και οδήγησε τη ζωή σου σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Εμπιστέψου το ένστικτό σου που θα σε κατευθύνει απόλυτα σωστά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκεφτείς σήμερα καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή, να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, οι ανασφάλειες που νιώθεις, αγαπητέ Σκορπιέ, για το αύριο, θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Σκέψου αρκετά τι πραγματικά θέλεις και από εκεί και πέρα θα δρομολογήσεις καλύτερα τα πράγματα. Μην βιαστείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε αβέβαια ζητήματα. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, πολλά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα κουράστηκες αρκετά με τα επαγγελματικά σου. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Απόφυγε προστριβές και διαφωνίες με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβάσεις τρίτων στην προσωπική σου ζωή και στη λήψη αποφάσεων για ζητήματα εντελώς δικά σου. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, οι επιρροές διαγράφονται θετικές για το ζώδιό σου στο μέλλον, αρκεί να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις για προβληματικά θέματα του αισθηματικού τομέα, ειδάλλως θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, μέρα ξεκούρασης, βγάλε από το μυαλό σου τα επαγγελματικά θέματα. Εκεί να είσαι σίγουρος ότι τα πας πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, οι αρκετές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό, θα σε κουράσουν και θα σου προκαλέσουν ανησυχία για το μέλλον. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου όσο το δυνατόν καλύτερα και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για ζητήματα για τα οποία δεν γνωρίζεις όλα τα στοιχεία. Πολύ σύντομα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα ανεβάσει τόσο πολύ τον ερωτισμό σου ώστε θα ζήσετε μαζί ανεπανάληπτες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου και να περάσεις καλά. Από αύριο θα ξαναμπείς στους γνωστούς ρυθμούς και να είσαι βέβαιος ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά, απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, η οικογένεια θα σε απασχολήσει, αγαπητέ Υδροχόε, με κάποιο ξαφνικό θέμα που θα προκύψει και θα εκπλαγείς. Δώσε τη βοήθεια που μπορείς χωρίς να αναλάβεις το μερίδιο που αναλογεί σε κάποιον άλλο, εφόσον εκείνος μπορεί να προσφέρει επίσης. Οι ισορροπίες είναι απαραίτητες μέχρι να δοθεί λύση στο ζήτημα που θα προκύψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να εστιάσεις στα αισθηματικά σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, μην καταπιαστείς με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Ερμή να μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου, τα σχέδιά σου έχουν αρχίσει να δρομολογούνται αρκετό καιρό τώρα. Μην εκνευριστείς αν κάτι ασήμαντο γίνει μικρό εμπόδιο στον δρόμο σου. Από σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις και οι προοπτικές θα βελτιώνονται διαρκώς και τίποτα δεν θα μπορεί να το σταματήσει αυτό. Η διάθεσή σου αξίζει να είναι η καλύτερη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου