ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Κριέ, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά σωτήρια, καθώς θα σε προφυλάξει από μια παγίδα που σου στήνουν ανταγωνιστές. Όλα θα ......
...... αποφευχθούν με εξαιρετική μαεστρία και θα αφήσεις τους άλλους να αναρωτιούνται αν έγινε κάποιο λάθος. Προστάτεψε τον εαυτό σου σιωπώντας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις όμως μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε αρκετά τις άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αν οι συνθήκες που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου σε ταλαιπωρούν, οργάνωσε προσεκτικά τον τρόπο που θα τις αλλάξεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός ευνοούνται για το ζώδιό σου και οδηγούν σε επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη σχέση σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το άγχος και η κούραση σε έχουν καταβάλει και χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση. Το διάστημα δεν ευνοεί αλλαγές, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και δεν προσφέρει ικανοποιητικές ευκαιρίες δράσης. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου, προγραμμάτισε με σύνεση την καθημερινότητά σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις αυτά που θα πεις και πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να υπογράψεις συμβόλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η καλοσύνη και ο πλούσιος εσωτερικός σου κόσμος πρόκειται να εκτιμηθούν δεόντως, αγαπητέ Καρκίνε, και θα κερδίσεις μεγάλη εύνοια από σημαντικά πρόσωπα. Η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία και την καλύτερη οργάνωση της ζωής σου. Βάλε σε τάξη τα πράγματα και θέσε μικρούς στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν. Οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αγαπητέ Λέων, καθώς απαιτεί από σένα να καλύψεις ευθύνες άλλων. Βάλε τα όριά σου με μία συζήτηση που θα καθορίσει νέες ισορροπίες και εξασφάλισε τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο για να ξεκουραστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να πάει πολύ καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα δεν είναι ακόμη όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι υπερβολικές σου φιλοδοξίες και η τεράστια ανάγκη σου για αναγνώριση σε οδηγούν, αγαπητέ Παρθένε, σε λανθασμένες επιλογές με μακροπρόθεσμες συνέπειες. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ώστε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υπάρχουσες συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις ανθρώπους και καταστάσεις να σε παρακάμπτουν και να μην δέχεσαι καμία αδικία. Οι ισορροπίες σου έχουν αλλάξει και πρέπει να διατηρηθούν, ώστε να μην ξαναέρθεις στη δυσάρεστη θέση του παρελθόντος. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν - εκμεταλλεύσου το για να φέρεις την κατάσταση στα επίπεδα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αν και ο Άρης στον Κριό φέρνει μερικές φορές εκνευρισμό. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτα. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Δεν θα πρέπει, αγαπητέ Σκορπιέ, να ξεχνάς πόσο κουράστηκες για να αποκτήσεις όσα απολαμβάνεις σήμερα. Κάποιοι δεν γνωρίζουν τις θυσίες που έκανες και συνεχίζεις να κάνεις. Μην ασχολείσαι με την άδικη στάση τους. Συγκεντρώσου στην οργάνωση του προγράμματός σου και μην αποσπάσαι από συζητήσεις και κακεντρεχή σχόλια που μπαίνουν εμπόδια στον δρόμο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να συζητήσεις αρκετά με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές για πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να λύνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αναταραχή που προκάλεσε, αγαπητέ Τοξότη, προσφάτως η αποκάλυψη κάποιου γεγονότος, θα είναι προσωρινή και θα υποχωρήσει πολύ σύντομα χωρίς ουσιαστικές συνέπειες. Μην μπεις στη διαδικασία να απολογηθείς σε άτομα που σου κάνουν τον φίλο από προσωπικό συμφέρον. Άσε τον χρόνο να σου αποδείξει αυτά που είναι απαραίτητα για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που πιθανόν υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει όμως σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες εδώ και καιρό. Οι πλανήτες σού χαρίζουν την εύνοιά τους, διευκολύνοντας την τακτοποίηση ζητημάτων. Δείξε σοβαρότητα στην αξιολόγηση των καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η εκτίμηση που εισπράττεις από τον περίγυρό σου είναι αποτέλεσμα της μεγάλης προσφοράς, της συνέπειας, της σοβαρότητας και της καλοσύνης σου. Κάποιοι ενοχλούνται που δεν μπορούν να σου κλείσουν τον δρόμο της ανόδου που έχεις τραβήξει. Μην κοιτάς πίσω σου - το μέλλον πρόκειται να χαρίσει στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που θα ισοπεδώσουν κάθε εμπόδιο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα ώστε να καλύψεις τα έξοδά σου.+

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που πέρασες, αγαπητέ Ιχθύ, είναι ακόμα επίπονες, καθώς άφησαν συνέπειες που δυσκολεύεσαι να διορθώσεις. Βάλε μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις με μεθοδικότητα σε αλλαγές απαραίτητες για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις καταστρώσει από παλιά, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου