ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/2/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να συντονιστείς με τη διαφορετικότητα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και να εναρμονιστείς .......
..... με τις ανάγκες τους, ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να προχωρήσεις δυναμικά στην ολοκλήρωσή τους. Η εξακρίβωση ενός μυστικού θα φέρει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί τα αισθηματικά σου και θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλούς επαγγελματικούς στόχους που έχεις βάλει, τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Μπαίνεις πάντως σε μια περίοδο που θα είναι καλύτερη σε ό,τι αφορά αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου προκειμένου να πραγματοποιήσεις μια συζήτηση που αποφεύγεις εδώ και καιρό. Η απόφαση που θα πάρεις θα είναι καθοριστική για ολόκληρη την πορεία της ζωής σου από εδώ και πέρα. Υπάρχει περίπτωση να δεχτείς μία πρόταση, για την αξιοποίηση της οποίας ίσως χρειαστεί να μετακινηθείς προσωρινά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι αδιευκρίνιστες -πολλές φορές- σκέψεις που έχει ο σύντροφός σου, γίνονται αιτία να σου γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά για εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς νέες προτάσεις θα σε βάλουν σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να αλλάξεις πορεία. Σκέψου αρκετά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Η ζωή σου είναι προσωπική υπόθεση και γι’ αυτό καλό θα είναι να προστατέψεις από συζητήσεις όσα σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να συζητήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ρύθμιση του προγράμματός σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες δράσεις που σε κουράζουν και αποσπούν την προσοχή σου από τον στόχο. Βελτίωσε τη διατροφή και την ευεξία σου μέσω άσκησης και κάνε πράγματα που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφράσεις τον ερωτισμό σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αν και προβλέπονται κάποιες καθυστερήσεις. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση υποχρεώσεων, ευνοούνται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αντιπαραθέσεις θα προκύψουν τώρα μέσα στην οικογένεια, εξ αιτίας ανούσιων θεμάτων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και περίμενε την ερχόμενη περίοδο που θα είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιό σου, σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Οι πλανητικές θέσεις πρόκειται να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα, ώστε να μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δεχτείς πίεση από το φιλικό σου περιβάλλον και καλό θα είναι να μην ανταποκριθείς σε όσα σου ζητήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις που είχες μέχρι τώρα για τα αισθηματικά σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μία προκλητική πλανητική συγκυρία πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω, αγαπητέ Ζυγέ, μέσα στην οικογένεια και η μόνη λύση είναι να συμβιβαστείς, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Δείξε ψυχραιμία και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορούν να οδηγήσουν σε υπερβολές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Η παρορμητική συμπεριφορά σου όμως, μερικές φορές σε κάνει να το χάνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η καλή σου πρόθεση να διατηρείς τις ισορροπίες μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον ερμηνεύεται ως αδυναμία, αγαπητέ Σκορπιέ, και εισπράττεις αδιαφορία από κάποιους. Βάλε τα πράγματα σε τάξη και εξήγησε τη στάση σου. Σε περίπτωση που δεν διορθωθούν, άλλαξε αμέσως στάση. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αδικεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά στα αισθηματικά σου, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου. Στο χέρι σου είναι να γίνουν όλα πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ούτως ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δραστηριότητες και κοινωνικές δράσεις ευνοούνται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Οργάνωσε καλύτερα τη διαχείριση των οικονομικών σου και σκέψου κάποιες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και θα δεχτείς ευχάριστες προτάσεις για διασκέδαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου μπορεί να έχει αντιρρήσεις για κάποια πράγματα και αυτό είναι δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και φρόντισε να του εξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι απόψεις που υποστηρίζεις εδώ και χρόνια φαίνεται να καταρρέουν, αγαπητέ Αιγόκερε, και τη θέση τους παίρνει μία νέα αντιμετώπιση των καταστάσεων που θα τακτοποιήσει αρκετά ζητήματα με επιτυχία. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τη διάθεσή σου για ολική ανανέωση. Θα δεχτείς βοήθεια που θα φέρει πιο εύκολα την επιθυμητή αναγέννηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία του ζωδίου σου θα βοηθήσει να δεις την αλήθεια πιο θετικά και να δώσεις καλύτερες λύσεις. Φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος τώρα θα παραμεριστούν και θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις με ευκολία τα νέα δεδομένα που θα σε οδηγήσουν σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Κάποια οικογενειακά ζητήματα εκκρεμούν ακόμα, αλλά η λύση τους δεν αργεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, τα θεμέλια που έχεις βάλει στη σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην χαλαρώσεις, ούτως ώστε να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η θέση των πλανητών τώρα επιβάλλει στο ζώδιό σου να πάρεις αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία σου. Μην το αναβάλεις άλλο, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος προκειμένου να οργανώσεις τον τρόπο που θα ολοκληρώσεις τις επιδιώξεις σου. Η αφοσίωση και η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η υπευθυνότητα που δείχνεις σε πολλά θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, σήμερα θα προκαλέσει τον θαυμασμό του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου