ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/3/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για horoskopi 2017
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι καταστάσεις κλιμακώνονται για το ζώδιό σου και οι αδικίες που βίωσες δίνουν τη θέση τους σε ικανοποιήσεις για τις οποίες αγωνίστηκες πολύ. Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς και να δείξεις σε όλους πως οι αντοχές σου δεν ......
.... είναι δεδομένες, αλλά τελειώνουν. Μην νιώθεις ενοχές προσφέροντας ευχαρίστηση στον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι πια καιρός, αγαπητέ Ταύρε, να αποποιηθείς τον ρόλο του παιδιού που με ευχαρίστηση σού αναθέτουν μέσα στην οικογένεια. Η ανάγκη να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον είναι πλέον επιτακτική. Σκέψου με σύνεση και κάνε τις επιλογές σου το συντομότερο, για να προλάβεις τον χαμένο χρόνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μετά από την ταλαιπωρία που βίωσες για αρκετό καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, με τα ζητήματα των άλλων, τώρα σού δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βάλεις όρια. Οι ισορροπίες που θα δημιουργηθούν θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα και μελλοντικά σε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν τις ικανοποιήσεις που σου αξίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με μεγάλη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο τομέας της οικογένειας επιτέλους ισορροπεί, αγαπητέ Καρκίνε, και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούσαν προσφάτως, με τεράστια επιτυχία. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, να ξεκουραστεί και να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του. Μια δημιουργική απασχόληση θα σε γεμίσει χαρά και θα σε ανανεώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το δύσκολο πρόγραμμα, οι πολλές υποχρεώσεις και οι διαρκείς μετακινήσεις που επεφύλαξε στο ζώδιό σου το προηγούμενο διάστημα, σε έχουν κουράσει πολύ και χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση. Ένα πρόβλημα του παρελθόντος, σχετικό με κάποιο φιλικό πρόσωπο, πρόκειται να επανέλθει στην επιφάνεια, αλλά δεν θα είναι σημαντικό. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις όμως, ώστε να διορθωθεί το συντομότερο. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό θα σε ανανεώσει ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η χαρά που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Παρθένε, σε ανέβασε σε επίπεδα που δεν είχες καν φανταστεί. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και να πάψεις να ασχολείσαι με τους υπόλοιπους. Η ζωή σου έχει αλλάξει καθοριστικά πλέον και τίποτα δεν μπορεί να σε γυρίσει πίσω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και να τακτοποιήσεις θέματα που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η ψυχική δοκιμασία που πέρασες, αγαπητέ Ζυγέ, σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις, οδηγώντας σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Ασχολήσου πιο βαθιά με την ψυχή σου και τις ανάγκες της και μην αναλώνεσαι με τους γύρω σου. Η λύση θα δοθεί πολύ σύντομα και με τρόπο εντελώς τυχαίο. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο φόβος σου, αγαπητέ Σκορπιέ, να εκτεθείς, σου στερεί αρκετές χαρές. Μην αφήνεις, όμως, παράλογες σκέψεις να σε κατευθύνουν. Οργάνωσε τη ζωή σου με τρόπο που να σε ευχαριστεί και προσπάθησε να μην στερείσαι πράγματα χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, ειδάλλως αργότερα θα το μετανιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για αισθηματικά θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο δυναμικός χαρακτήρας και τα πλούσια προσόντα του ζωδίου σου κερδίζουν θετικές εντυπώσεις και σου παρουσιάζονται συνεχώς ευκαιρίες. Μην υπερβάλεις όμως με όλα αυτά και ασχολήσου περισσότερο με την οικογένεια που χρειάζεται την παρουσία σου. Η φροντίδα της ευεξίας σου είναι πρωταρχικής σημασίας, επίσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και απαλλαγείς από το τόσο πολύ άγχος που έχεις με τις άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σου σε έχουν αποσυντονίσει, αγαπητέ Αιγόκερε, και σκέφτεσαι τρόπους να ξεφύγεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει και μετά θα είναι πιο εύκολο να επιλέξεις σωστά. Η παρόρμηση και οι ανασφάλειες θα σε οδηγήσουν σε λάθη που μπορείς να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά θα πνιγείς μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι δυσκολίες και το αίσθημα απελπισίας που σε έχει κυριεύσει σε οδηγούν, αγαπητέ Υδροχόε, σε σειρά λαθών που σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Ο χρόνος που χάνεις και οι απογοητεύσεις που βιώνεις μπορούν να αποφευχθούν, με σοβαρότητα και ώριμη σκέψη. Ασχολήσου με τις πραγματικές σου ανάγκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι γεγονός ότι για πολλούς ανθρώπους αποτελείς πρότυπο για τον χαρακτήρα και τη δυναμική σου στάση. Οι δυσκολίες δεν σε καταβάλλουν και μάχεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύντομα οι πλανήτες πρόκειται να ανταμείψουν το ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις - ηθικές και υλικές. Οι εχθροί σου θα κατατροπωθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί προβλέπονται εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου