ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Αποχαιρέτησε» 10 κιλά σε ένα μήνα!

Αναμφισβήτητα το να χάσεις 10 κιλά μέσα σε ένα μήνα είναι ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος! 2,5 κιλά κάθε εβδομάδα… Και το σημαντικότερο; Θα τα χάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και με ασφαλή τρόπο!

1. Αν κόψεις από την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σου 600 θερμίδες, θα μπορέσεις να χάσεις το 1 από τα 2,5 κιλά την εβδομάδα. Και επιπλέον, θα έχεις μια free ημέρα μέσα στην εβδομάδα που δεν θα χειάζεται να μειώσεις αυτές τις 600 θερμίδες.
2. Εάν κόψεις 600 θερμίδες την ημέρα, τότε θα πρέπει να γυμναστείς για να χάσεις τα υπόλοιπα κιλά. Αυτό είναι απολύτως εφικτό! Γιατί «καίς» 10-15 θερμίδες ανά λεπτό άσκησης. Έτσι αν γυμνάζεσαι 1 ώρα την ημέρα, έξι μέρες την εβδομάδα, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου!
3. Κάνε κυκλική προπόνηση. Θα κάψεις 10 φορές περισσότερες θερμίδες, απ΄ότι αν κάνεις cardio training ή γυμναστική στα μηχανήματα.
4. Νιώσε χορτασμένη τρώγοντας τροφές χωρίς θερμίδες. Μπορείς να φτιάξεις μια υπέροχη σούπα και κάθε φορά που θα πεινάς να τρως από αυτή. Ή να έχεις πρόχειρα μούρα κάθε φοράς που θες ένα σνακ.
5. Πίνε πολύ νερό! Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι δύσκολο να χάσεις κιλά αν δεν πίνεις καθημερινά το νερό που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Πριν από κάθε γεύμα, πίνε ένα ποτήρι νερό. Θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πιο γρήγορα χορτασμένη από το φαγητό.
6. Σημείωνε τί τρώς. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί πολλές φορές ξεχνάμε τα διάφορα που τσιμπολογάμε μέσα στην ημέρα και που μπορεί να έχουν πολλές θερμίδες.
7. Να κοιμάσαι αρκετά. Γιατί αν δεν έχεις κοιμηθεί όσο πρέπει, ο εγκέφαλος δίνει το «λανθασμένο» μήνυμα ότι πεινάμε, όταν νυστάζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου