ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γυναίκες στα πρόθυρα γάμου!

Το νέο μυθιστόρημα της Θεοφανίας Ανδρονίκου-Βασιλάκη είναι μια ιστορία γεμάτη χιούμορ αφιερωμένη στις ανύπαντρες σαραντάρες.
Το βιβλίο 
Η Στέλλα, η Κέλυ, η Λένα και η Ρίτσα συναντιούνται στον γάμο της Νίκης, με την οποία κατάγονται από την ίδια περιοχή. Πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται πως δε.....
βρίσκονται τυχαία στο ίδιο τραπέζι, αλλά επειδή είναι οι μοναδικές ανύπαντρες. Λίγο πριν από τα σαράντα, για άλλη μια φορά στη ζωή τους, αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό κατά της... γεροντοκόρης από την κοινωνία και τον περίγυρό τους.
Καμιά άλλη επιτυχία, καμιά άλλη ικανότητα ή χάρισμα, πλην του γάμου, δε μετράει,
σύμφωνα με τους γονείς και τους γνωστούς τους. Από εκείνη τη βραδιά και μετά, η μοίρα και η αλληλεγγύη για τον κοινό στόχο τις φέρνουν πιο κοντά. Αποφασίζουν να κυνηγήσουν τον… γαμπρό, που επιτέλους θα τις απαλλάξει από το στίγμα της γεροντοκόρης και… το ράφι!
Τα αποτελέσματα; Απρόβλεπτα και ξεκαρδιστικά!
Η συγγραφέας
Η Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες στον χώρο του καλλιτεχνικού-τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Επίσης έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως κειμενογράφος-σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.
Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο Δεσποινίς ετών 39… και κάτι ψιλά, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου