ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πράγματα που οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις γι’ αυτούς!

 Άβυσσος η ψυχή των γυναικών αλλά και των ανδρών! Όσο και αν προσπαθεί το ένα φύλο να καταλάβει το άλλο, η δυσκολία είναι μεγάλη. Εμείς σου αποκαλύπτουμε τα 7 πράγματα που οι άντρες θα εύχονταν να ήξερες γι’ αυτούς!
1. Οι άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι ......
όμορφες μέ ή χωρίς make-up. Δεν τους ελκύει το μακιγιάζ σου, αλλά το μυαλό σου, το χιούμορ σου, το γέλιο σου και η προσωπικότητά σου. Το να μακιγιάρεσαι είναι μια ανάγκη δική σου και οι άντρες εκτιμούν το γεγονός ότι θέλεις να δείχνεις όμορφη. Αλλά μέχρι εκεί…
2. Η εξυπνάδα παίρνει τη σκυτάλη από το πλούσιο ντεκολτέ. Οι άντρες δεν θαυμάζουν –μόνο- μια ωραία γυναίκα,αλλά και μια γυναίκα με μυαλό. Τους ιντριγκάρει περισσότερο και το θεωρούν σέξι. Και αυτό που θέλουν είναι να μάθουν από εσένα και όχι να σε διδάξουν, όπως ίσως νομίζεις.
3. Αυτοπεποίθηση. Κάποιοι άνδρες ψάχνουν για ανασφαλείς γυναίκες για να μπορούν να τις χειρίζονται. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση θα μπορέσει να αποφύγει αυτού του είδους τους άνδρες και θα γλιτώσει και χρήματα που άλλες θα σπαταλούσαν σε προϊόντα ομορφιάς. Γιατί αυτή έχει αυτοπεποίθηση και αυτό την κάνει να λάμπει! Και οι άντρες που θα προσελκύσει θα είναι αυτοί που πραγματικά της αξίζουν!
4. Και οι άντρες έχουν αισθήματα. Μπορεί να θεωρείς τους άνδρες αναίσθητους αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλά δεν θέλουν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους. Πολλές φορές η στωικότητά τους και η ηρεμία τους είναι ο τρόπος τους να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι. Το να δείχνουν αγχωμένοι για τους απλήρωτους λογαριασμούς, ή αποτυχημένοι στη δουλειά τους είναι κάτι που δεν το θέλουν, γι’ αυτό προτιμάνε να μην εκφράζονται. Εσύ απλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να τους καταλάβεις, να τους βάλεις ένα ποτήρι ουΐσκι να χαλαρώσουν και να τους δώσεις ένα φιλί. Πολύ καλύτερο από το να τους ρωτάς συνέχεια «τί τρέχει;».

5. Κάντε τους να γελάσουν. Οι περισσότεροι άνδρες εκτιμούν το χιούμορ σε μια γυναίκα και επειδή δεν έχουν συνηθίσει να το συναντούν συχνά, εκπλήσσονται ευχάριστα.

6. Οι άντρες δεν είναι τόσο κουτοί όσο νομίζεις. Ξέρουν ότι κάποιες φορές οι φίλοι σας φέρονται ύπουλα, ότι εσείς θέλετε κομπλιμέντα όταν είστε όμορφες ή ακόμα και όταν δεν είστε. Ξέρουν επίσης τις ανάγκες και την πολυπλοκότητα των σχέσεων, γι’ αυτό μην τους υποτιμάς.
7. Η οικειότητα δεν είναι ταμπού πια. Οι άνδρες αγαπούν να αγγίζουν την γυναίκα και να αισθάνονται την ανάσα της. Τους αρέσουν οι αγκαλιές – στους περισσότερους τουλάχιστον- ακόμα και αν δεν το δείχνουν. Και ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ότι δεν τους αρέσουν, μάλλον ψεύδονται. Θα έχετε παρατηρήσει πως σε ανύποπτη στιγμή, όταν έχουν χαλαρώσει, τους παίρνει ο ύπνος στην αγκαλιά σας, σαν μωρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου