ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Θέλεις να αποκτήσεις μεγαλύτερο στήθος για 24 ώρες; Τώρα μπορείς!

 Το διαβάσαμε, ενθουσιαστήκαμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου τη χαρμόσυνη αυτή είδηση: ναι, μπορείς να μεγαλώσεις το στήθος σου για μία μόνο ημέρα και μετά να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου.    
   Όχι κυρίες μου, δεν έχουμε τρελαθεί. Η επιστήμη πλέον κάνει θαύματα. Θέλεις, δηλαδή, να φορέσεις εκείνο το φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ, αλλά ο θεός νόμιζε ότι είσαι ο Μωυσής και όταν έβρεχε στήθη, εσένα σου χάρισε μία πλάκα; Έχεις κάποιο γάμο, ένα ραντεβού, πεσμένο ηθικό; Κανένα πρόβλημα βρε κορίτσι.
Η Abby Ellin έγραψε στη New York Times πως ολοένα και περισσότερες γυναίκες ζητούν ενέσεις με αλατούχο διάλυμα, ώστε η "προίκα" τους να φαίνεται μεγαλύτερη. Πίσω από αυτό κρύβεται ο πλαστικός Dr. Norman M. Rowe από το Μανχάταν.
"Όλο αυτό ξεκίνησε ως ένας τρόπος οι γυναίκες που θέλουν να βάλουν στήθος να δουν πώς μοιάζουν έχοντάς το και έτσι να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε επέμβαση ή όχι. Αν η ασθενής δεν είναι σίγουρη, της κάνουμε μία ένεση με αλατούχο διάλυμα και για 24 ώρες ζουν με ένα ανάλογα πλούσιο στήθος".
Το κόστος για να γίνεις από A cup ολόκληρο C είναι 3.500 δολάρια.
Θα το δοκίμαζες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου