ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/8

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/8
ΚΡΙΟΣ 
Γενικά: Θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές που σε κάνουν να μη βγάζεις πλέον εκείνον το γνωστό σου αυθορμητισμό. Αλλά προς το παρόν σε κρατάει η συναισθηματική ευαισθησία γιατί στην ουσία δεν θέλεις να τα χαλάσεις με κανέναν.

Ερωτικά: Ένας Παρθένος που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής σε βάζει σε τρεχαλητό και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να ενδιαφερθείς για ένα πρόβλημά του και μετά να έρθετε πολύ κοντά. Η ερωτική σου ζωή πάντως ανεβαίνει και μαζί με αυτή και εσύ ψυχολογικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Από εκεί που ήσουν στην φάση «πάει χάλασε και αυτό τώρα», μπορεί να μην προλαβαίνεις τη δουλειά και αυτό να σ' έχει αφυπνίσει για να κερδίσεις περισσότερα. Μόνο πρόσεξε που θα τα ξοδέψεις γιατί έχεις τάση για σπατάλη.
  
ΤΑΥΡΟΣ  
Γενικά: Μάλλον βαριέσαι ή βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν έχεις όρεξη να κάνεις και πολλά πράγματα. Περιμένεις να σε παρακινήσουν οι άλλοι και δεν παίρνεις πρωτοβουλία. Το καλό είναι ότι νιώθεις μια ιδιαίτερη ζεστασιά η οποία σου δίνει ένα τόνο προσωπικής γοητείας.
Ερωτικά: Μπορεί να μη θέλεις να χαλάσεις το όνειρο και να έχεις μέσα στο μυαλό σου ένα πρόσωπο που σου λείπει. Πιθανόν ένα άτομο από τον κύκλο των φίλων σου και όχι μόνο να σε φλερτάρει πολύ διακριτικά. Εσύ πάντως σαν παιδί της γης και της λογικής θα το τσεκάρεις αρκετές φορές για να διαπιστώσεις τι γίνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γειωθείς για να μπορέσεις να κάνεις μια συγκεκριμένη δουλειά. Παρόλο που όλο και κάποιες προοπτικές εμφανίζονται εσύ έχεις μια διστακτικότητα γιατί θέλεις να κάνεις κάτι πολύ πετυχημένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ  
Γενικά: Επηρεάζεσαι από το γύρω περιβάλλον σου για αυτό μπορεί να μην κάνεις αυτά που έχεις προγραμματίσει. Μάλλον θα περάσεις το χρόνο σου από εδώ και από εκεί χαζεύοντας και κάνοντας συζητήσεις που μπορεί για σένα να έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική βαρύτητα.
Ερωτικά: Μερικές φορές λυπάσαι και δε θέλεις με τίποτε να χαλάσεις μια συγκεκριμένη σχέση η οποία όμως γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν οδηγεί πουθενά. Κυρίως με τον Ιχθύ πάτε κι έρχεστε και άκρη δεν βγάζετε, γιατί έχετε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Το Λιοντάρι είναι πιο σταθερό αλλά χρειάζεται τον δικό του τρόπο για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να κάνεις κάτι διαφορετικό χρειάζεται να διατηρήσεις σταθερές τις καταστάσεις, είτε με επικοινωνία είτε δείχνοντας το ενδιαφέρον σου έστω με ένα τηλέφωνο. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις για να ολοκληρώσεις κάτι που θέλεις αυτές τις ημέρες.
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Γενικά: Έχεις συγκεκριμένο σχέδιο και πιθανόν θα φέρεις σε επαφή άτομα από την οικογένεια σου που έχουν μεταξύ τους χαθεί ή απομακρυνθεί. Το καλό είναι ότι σήμερα θα συγχωρήσεις πολύ πιο εύκολα ή θα δεχτείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε επίπεδο συναισθηματικό.
Ερωτικά: Σαν Καρκίνος σου αρέσει να είσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ κλειστά μαζί του και κυρίως πολύ έντονα συναισθηματικά. Όλη αυτή η φροντίδα, που θέλεις να συμβαίνει και από τις δυο πλευρές, μερικές φορές είναι υπερβολική. Χαλάρωσε και λίγο για να περάσεις πιο καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποια θέματα που αφορούν άτομα από το εξωτερικό θα ολοκληρωθούν πιο εύκολα. Αν ασχολείσαι με τα Ναυτιλιακά ή τον τουρισμό ή γύρω από αυτά, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες ανοιγμάτων αλλά και πιο ιδανικές συνθήκες.
  
ΛΕΩΝ  
Γενικά: Χρειάζεται να κάνεις μεγαλύτερες προσπάθειες για να φέρεις εις πέρας κάποιες πολύ εσωτερικές διαδικασίες οι οποίες βγαίνουν με έναν τρόπο πολύ παθητικό. Μπορεί και να βαριέσαι, αλλά μην αφήνεις τον εαυτόν σου να νιώθει έτσι. Προσπάθησε να κρατηθείς στο κέντρο σου για να πάρεις την καλή ενέργεια των πλανητών που είναι στο ζώδιο σου.
Ερωτικά: Αφού έχει μπει η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο σου σε παρασέρνει να κάνεις τις μεγαλύτερες υπερβάσεις για τον εαυτό σου αλλά και για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα υπάρχει μια ένταση κάτω από το τραπέζι με ένα Σκορπιό αλλά κυρίως θα είναι πολύ έντονα σεξουαλική.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και κάπου αυτό σου επιτρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες συνεργασίες που έχουν ασάφεια ή μεγαλύτερο μπέρδεμα από ότι νόμιζες.
    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά: Καταλαβαίνεις μερικές φορές τι χρειάζεται να κάνεις, αλλά επηρεάζεσαι από την κρίση η τη γνώμη των άλλων. Μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα για αποφάσεις αυτήν τη στιγμή γιατί μπορεί να μην βλέπεις την αλήθεια.
Ερωτικά: Βάζεις κάποιες προτεραιότητες οι οποίες σου αφαιρούν κατά κάποιον τρόπο την ερωτική διάθεση. Όσο μπορείς να βρίσκεις χρόνο για να περάσεις καλά και να είσαι κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν υπάρχει ανοικτός λογαριασμός με τον Κριό, θα χρειαστεί να κάνεις εκ νέου μια συζήτηση η οποία θα σε κάνει να δεις την μεταξύ σας αλήθεια. Ο Σκορπιός εξακολουθεί να σε θέλει αλλά πάντα βάζει τους όρους του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις σκληρά ακόμα και στις διακοπές γιατί σε απασχολεί το μέλλον σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η τακτική σου είναι πάντως καλύτερη, γιατί έχεις περισσότερο στο νου σου πώς να κερδίσεις πάνω σε μια οργανωμένη βάση, παρά να προσφέρεις χωρίς κέρδος.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όσο περνάει η ημέρα θα δραστηριοποιείσαι και θα παίρνεις πιο δυναμική θέση απέναντι σε όλα τα άτομα που έρχεσαι σε επαφή. Να θυμάσαι ότι η κυριότερη πηγή ενέργειας είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και κανένας άλλος. Μερικές φορές εξαρτάσαι από τους γύρω σου και αυτό δεν βοηθάει στο να έχεις ανεξαρτησία.
Ερωτικά: Εκεί που κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, μπορεί ξαφνικά να σου τη δώσει και να πάρεις πρωτοβουλίες για να βρεθείς με ένα άτομο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μπορεί βέβαια να κάνεις και κάποιες περίεργες κινήσεις που δεν έχεις συνηθίσει το άλλο πρόσωπο. Ο Κριός σίγουρα θα σε ενδιαφέρει γιατί έχει κάτι που δεν μπορείς να του αντισταθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που νιώθεις ότι έχεις τελματώσει θα σου παρουσιαστεί κάτι, που θα σε ενθουσιάσει. Αυτό που θα σου προτείνουν θα σε κάνει να πετάξεις την σκούφια σου γιατί θα εμπεριέχει καινούργιες ιδέες και προγράμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ενώ έχεις τη δύναμη του Άρη που σου δίνει την δυνατότητα της επιλογής εσύ μπορεί να έχεις δέσει κατά κάποιο τρόπο τα χέρια σου επειδή έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο και να μην περνάς απαρατήρητος/η.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις ότι μέσα σου υπάρχει μια ένταση που σε κάνει να θέλεις να συμμετέχεις με το πρόσωπο που είστε μαζί σε πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι άλλες φορές. Μια νέα γνωριμία με ένα Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου και να εκτονώσεις την ενέργειά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συγκεκριμένη σημερινή ενέργεια θα σε φορτίσει υπερβολικά γιατί θα μπεις στην πρίζα και θα κάνεις ότι έχεις αφήσει εδώ και ημέρες. Δεν θα το κάνεις βέβαια με τον τρόπο που γνωρίζεις, γιατί μάλλον θα πάρεις φόρα και μπορεί να κάνεις και μικρούς καυγάδες για να περάσεις τις γραμμές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Θα ξυπνήσεις βαριεστημένα και στην πορεία της μέρας θα δεις να αλλάζει η διάθεσή σου, οπότε θα βάλεις... μοτέρ για να προλάβεις όλα όσα δεν έκανες αυτές τις μέρες. Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με το χώρο σου που μπορεί να τον είχες αφήσει σε ακαταστασία ή με δουλειές που χρειάζονται δυναμικότητα και δράση.
Ερωτικά: Θα αναλάβεις πρωτοβουλία όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις και κυρίως θα έρθεις σε επαφή μ' ένα πρόσωπο που είναι είτε στο εξωτερικό είτε σε άλλο μέρος, δίνοντας του το στίγμα σου, γιατί μάλλον το έχει αμελήσει. Αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι με ένα πρόσωπο θέλει να είστε μαζί ή ότι κάτι θα γίνει τελικά, καλύτερα να συγκρατήσεις τις εκδηλώσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις μπλεχτεί με καταστάσεις που μπορεί να είναι ασαφείς και τα μηνύματα δεν είναι ξεκάθαρα, ξαφνικά θα γυρίσει η μπίλια και θα συναντήσεις από το πουθενά άτομα που θα σου δώσουν κάποιες ευκαιρίες στο χέρι. Είτε από γνωριμίες είτε από πληροφορίες πολύ χρήσιμες.
    
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Από την ηρεμία θα περάσεις και πάλι στην ένταση και στη φασαρία. Μερικοί το χρειάζονται γιατί νιώθουν ενεργοί, εσύ όμως, αν το βλέπεις περισσότερο ως αντεπίθεση, θα δυσκολευτείς να το διαχειριστείς και να το περάσεις στο ντούκου. Γιατί θα ξεσπαθώσεις και θα θέλεις να τα πεις ξεκάθαρα.
Ερωτικά: Επειδή κρατάς μέσα σου κρυμμένο θυμό για έναν Κριό πιθανόν να τα πεις έξω από τα δόντια, αψηφώντας αν ενοχλήσεις το άλλο πρόσωπο. Χρειάζεσαι και εσύ τις ισορροπίες σου και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τις αποκτήσεις. Με το Λιοντάρι θα βρεθείς πιο κοντά μέσα από αυτήν τη δυναμική και δραστική συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αποφεύγεις την ξεκάθαρη στάση γιατί δεν θα είναι εύκολο για σένα να σταθείς όπως είσαι και να απαιτήσεις αυτά που σου ανήκουν. Χρειάζεσαι τόλμη για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, κυρίως σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν την δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και μέσα από αυτά ξεχωρίζεις τι σου πηγαίνει και τι όχι. Μπορεί να είσαι σε διακοπές και να θέλεις να κάνεις κάτι για να μην κάθεσαι. Το πιο σημαντικό για σένα τη σημερινή ημέρα είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους υπόλοιπους και να κάνεις ένα βήμα λίγο προς τα πάνω.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό είναι πολύ δυναμική. Μερικές φορές σε εκφράζει απόλυτα και άλλες φορές έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να είστε φίλοι παρά κάτι άλλο. Αυτός που μπορεί και σε επηρεάζει και δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί είναι ο Ταύρος ή ο Σκορπιός που κινούνται μεθοδικά και οργανωμένα. Για αυτό μπορεί να σε συγκινούν περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσανατολίζεσαι στο να κάνεις κάτι πολύ καινούργιο και κυρίως σε τραβάνε ιδέες που δεν τις έχεις εφαρμόσει κανένας άλλος. Γενικά, σου αρέσει η πρωτοπορία και η πρωτοτυπία, αλλά νιώθεις πως όταν τελικά το κάνεις και σε ακολουθήσει κι ένας άλλος αυτό σε ενοχλεί και θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι διαφορετικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις εύνοια μέσα από τις κοινωνικές σου σχέσεις.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Θέλεις να έχεις το γενικό πρόσταγμα για αυτό και δεν αφήνεις τα ηνία από τα χέρια σου. Κυρίως αν έχεις αποφασίσει να ξεκαθαρίσεις θέματα σχετικά με το σπίτι σου ή ένα εξοχικό θα δουλέψεις πολύ δυναμικά με στόχο να τελειώσεις. Πιθανόν μέσα από μια πρόσκληση που θα κάνεις σε ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη θέση θα αναγνωριστεί και η δική σου σημαντικότητα.
Ερωτικά: Έχεις να ξεπεράσεις κάποιες αναποδιές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος είναι ότι, ενώ μερικές φορές υπάρχει σύμπνοια και έντονα συναισθήματα, επηρεάζεστε και οι δυο από το περιβάλλον σας κυρίως το οικογενειακό. Για αυτό δεν είναι εύκολο να απομακρυνθείτε και να γίνει αυτό που θέλετε. Ο Ζυγός θα σε τραβήξει με τον έντονο μαγνητισμό του αλλά για να υπάρξει σχέση χρειάζεται να έχετε επικοινωνιακή συνεννόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αρχηγικές ικανότητες οι οποίες για να εφαρμοστούν χρειάζεται να μη μείνεις μόνο σε ιδέες αλλά να γίνουν και πολλές πράξεις, οι οποίες θα σου φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου