ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θεωρείς ότι θα τα καταφέρεις σε ότι αναλάβεις για αυτό πιθανόν να κάνεις κάποια τολμήματα που άλλες φορές ούτε καν θα τα σκεφτόσουν. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε βοηθήσει για να πιάσεις μια υπόθεση από την αρχή. Πάντως τα φιλικά ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν έτσι και αλλιώς, σίγουρα θα σε ανακουφίσουν.

Ερωτικά: Θέλεις να κρατήσεις μόνο τις καλές και να αφήσεις πίσω σου κάποιες όχι και τόσο φωτεινές μνήμες. Αν τελικά το κάνεις θα απελευθερωθείς και θα ξεκόψεις από το παρελθόν που αρκετές φορές σε έχει ταλαιπωρήσει. Η σχέση με Τοξότη μπορεί ξαφνικά να πάρει καλύτερη τροπή απ' ότι φανταζόσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες που τις κρατάς βαθιά φυλαγμένες μέσα σου. Ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να τις μοιράζεσαι και μάλιστα με πρόσωπα που είναι ευάλωτα και ανασφαλή. Εσύ νιώθεις δύναμη και αισιοδοξία για αυτό παραβλέπεις και πολλές διαφορές που μπορεί να έχεις με ένα Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η φυσική εξέλιξη μιας κατάστασης μπορεί και να μην σου αρέσει τόσο πολύ γιατί χρειάζεται από την πλευρά σου να μιλήσεις πάρα πολύ και να επικοινωνήσεις ακόμα και με πρόσωπα που δεν σου πηγαίνουν. Όμως χρειάζεται να δεχτείς την διαφορετικότητα αλλά και τη χρησιμότητα των πληροφοριών που μπορεί να πάρεις από εδώ και από εκεί.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι ένα γερό κίνητρο για να μιλήσεις με τον Τοξότη. Πιθανόν να το κάνει αυτός από την πλευρά του γιατί εσύ μπορεί να ντρέπεσαι ή να φοβάσαι να ανοιχτείς. Από την άλλη θα σου κάνει καλό να πάτε μαζί κάπου για να μιλήσετε ή να εξηγήσετε ο ένας στον άλλον τι συμβαίνει μεταξύ σας. Η σταθερότητα που έχεις μερικές φορές γίνεται θηλιά και σε μπερδεύει για αυτό χρειάζεσαι και μια πιο εξελιγμένη πολιτική για να μπορείς να έρθεις σε επαφή ακόμα και με τον Κριό ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαφές που κάνεις σε βοηθάνε να ανοιχτείς ή να πάρεις αποφάσεις για κάτι καινούργιο. Πάντως γίνονται αλλαγές αρκεί να μην τις μπλοκάρεις με την αργή νοοτροπία που έχεις. Πιθανόν σήμερα να χαλάσεις χρήματα είτε για το σπίτι σου, είτε για ν' αγοράσεις ένα κομπιούτερ ή μια ηλεκτρονική συσκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις δυνατότητες σήμερα να διεκδικήσεις πολύ περισσότερο τα δικαιώματά σου, αφού θα νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το καλό είναι ότι θα κινηθείς με στόχο να έχεις τα ηνία στα χέρια σου και θα έρθεις σε επαφή με αξιόλογα πρόσωπα.
Ερωτικά: Στο χέρι σου είναι να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας και σωστής τοποθέτησης όλων των διαφορών που ίσως έχεις με το Σκορπιό. Από την άλλη, η ιστορία με το Λιοντάρι μπορεί να εξελιχτεί πιο εύκολα από άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε ξεμπλοκάρουν αλλά και να κινήσεις τα νήματα μιας συνεργασίας. Δείξε τις δυνάμεις σου γιατί τις πιο πολλές φορές τις αφήνεις στους άλλους. Πιθανόν να πάρεις χρήματα από ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που θα γίνει και θα είναι πολύ ξαφνική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά οτιδήποτε συμβαίνει γιατί κάπως νιώθεις ότι χρειάζεται και μια ελαφρότητα σε όλες τις υποθέσεις σου. Η προσωπική σου εικόνα μερικές φορές αλλοιώνεται από τον τρόπο που βγάζεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα τουλάχιστον θα έχεις κάπως τις κλειστές σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μιλήσεις με άτομα. Αλλά θα το κάνεις με έναν τρόπο πολύ περιορισμένο και κυρίως εκλεκτικό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες και προτιμάς να μην τις δείξεις και να το παίξεις ότι έχεις άνεση. Αυτό τουλάχιστον θα βοηθήσει την επαφή με το Δίδυμο και τον Τοξότη. Γιατί χρειάζεται να λειτουργήσεις έτσι. Η κρυφή σκέψη ενός προσώπου σίγουρα σε απασχολεί αλλά θα αφήσεις μήπως και επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια εμπόδια ή μπορεί να νιώθεις ότι κάποια άτομα σου βάζουν τρικλοποδιά – κυρίως ένα πρόσωπο που έχεις συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Από την οικογένεια επίσης σου βάζουν φρένο γιατί έχεις κάνεις συζητήσεις μαζί τους και προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σε λογικέψουν. Ακολούθησε το ένστικτό σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα παίξει ρόλο και η λογική σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η συμμετοχή σου σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται θα είναι έντονη και κυρίως θα βρεθείς με πολλούς φίλους σου για να συζητήσεις και να πείτε ακόμα κι ανάλαφρα πραγματάκια, με στόχο να ξεδώσεις και να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Έχεις μεγαλύτερη άνεση και το καλό είναι ότι μπορείς να δεχτείς ακόμα και κάποιες διαφωνίες που ίσως υπάρχουν από την πλευρά του Ταύρου ή του Σκορπιού. Αυτό που σε βοηθάει είναι ότι βλέπεις με καλύτερο μάτι ότι γίνεται, οπότε δεν δημιουργείς εντάσεις και δεν «κρατάς μούτρα». Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί έτσι χρησιμοποιείς με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καμία ανησυχία γιατί βλέπεις ότι όλα μπορούν να ρέουν πιο εύκολα και κυρίως να βρεθείς με πολύ κόσμο για να ανταλλάξεις πληροφορίες αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες γενικά θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις έναν εκνευρισμό και αυτό σε βγάζει έξω από τα νερά σου, γιατί δεν σου αρέσει καθόλου να σε μπερδεύουν και να πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Το να βρεθείς με πολύ κόσμο μπορεί και να δημιουργεί ένταση επειδή ίσως υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και εσένα αυτό δεν σου αρέσει και πολύ. Κυρίως όταν έχεις να κάνεις κάποιες πρακτικές δουλειές και δεν σε αφήνουν.
Ερωτικά: Υπάρχει ανασφάλεια από την πλευρά σου και μπορεί να πεις κάποια λόγια τα οποία πιθανόν να μην τα πιστεύεις. Γενικά χρειάζεται να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και στην προσωπικότητά σου. Κυρίως με τον Τοξότη μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και αυτό σου δημιουργεί ένταση γιατί εσύ είσαι άτομο της τάξης και της ασφάλειας. Πιθανόν να χρειάζεται να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από υπερβολική ανεμελιά ή ακόμα επειδή έδειξες εμπιστοσύνη σε κάποια θέματα χωρίς να τα ψάξεις καθόλου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Περνάς καλά γιατί βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις το καλύτερο για σένα και τους γύρω σου. Η ποιότητα που αναζητάς μπορεί να έρθει μέσα από μια εσωτερική κατεύθυνση που έχεις. Η πίστη και η γνώση σε βοηθάνε να έχεις σιγουριά στο στόχο σου και να διεκδικήσεις περισσότερα για σένα.
Ερωτικά: Η πίστη στον εαυτό σου σε βοηθάει να περάσεις καλά με το άλλο άτομο, χωρίς να σημαίνει ότι μερικές φορές δεν τρέφεις αυταπάτες – κυρίως με έναν Ιχθύ ο οποίος σε βάζει συνέχεια στην πρίζα και σε δοκιμασίες που μπορεί να μην ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαβάζεις, ενημερώνεσαι και γενικά δε θέλεις να παραμένεις σε στασιμότητα. Γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι είναι αντίθετο με τον χαρακτήρα σου. Η προσωπικότητά σου είναι αρκετά δυνατή, οπότε μπορείς να κερδίσεις ακόμα και σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι που και που να βγαίνεις έξω από το κλειστό σου κύκλωμα για να μαθαίνεις πράγματα με πιο άμεσο τρόπο. Το δικαίωμα της πληροφόρησης το έχουν όλοι και εσύ το έχεις ανάγκη γιατί έτσι όλα γίνονται πιο απλά.
Ερωτικά: Η σκέψη του Δίδυμου σε πολιορκεί, αλλά μπορεί να φοβάσαι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να μιλήσετε. Πιθανόν να το προσπαθήσεις με έναν πλάγιο τρόπο. Με το Λιοντάρι υπάρχει αυτό το πάθος μεταξύ σας, αλλά σήμερα όλα θα είναι πιο εύκολα γιατί θα σε προσεγγίσει με έναν πολύ ανοικτό και ευδιάθετο τρόπο. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργεί ένταση και να θέλεις σώνει και καλά να δημιουργήσεις καβγά από το τίποτα, κυρίως με τον Ταύρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ποιο πολύ ανοίγεσαι και μοιράζεσαι βλέπεις ότι και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, οπότε δεν σου είναι δύσκολο να εξομολογηθείς τα θέματά σου. Η κρίση σου είναι αρκετά λογική και αυτό είναι ένα βοήθημα στην συντήρηση καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις οπαδούς και κυρίως άτομα που είναι πολύ κοντά σου και θέλουν την παρουσία σου. Αυτό σου δίνει φτερά να ανοίγεσαι και να ικανοποιείς την πληθωρική προσωπικότητά σου.
Ερωτικά: Παίζεις γενικά γιατί σου αρέσει το φλερτ και κυρίως των διακοπών. Η ελευθερία που σε χαρακτηρίζει σου δίνει την άνεση να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Σίγουρα σου είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις ακόμα και τις ανάγκες του άλλου ατόμου γιατί πιθανόν το βρίσκεις διασκεδαστικό σαν παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ανοίγεσαι και κάνεις γνωριμίες τόσο περισσότερο άνεση νιώθεις γιατί μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις υποθέσεις σου. Τη βοήθεια στην ουσία τη δίνεις εσύ στον εαυτό σου, αλλά μερικές φορές νομίζεις ότι σου την προσφέρουν οι άλλοι. Μια ανοικτή συνεργασία θα βοηθούσε να προοδεύσεις και να κάνεις τους στόχους σου πιο δυνατούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι να μιλήσεις κάπου και να πεις ακόμα και τα παράπονά σου. Η συνέχεια μιας υπόθεσης που θα πρέπει να κλείσει από την πλευρά σου ίσως τώρα είναι πιο εύκολη, αλλά χρειάζεται να δεις με μεγαλύτερη ευελιξία οτιδήποτε σου συμβαίνει. Καλό είναι να σκεφτείς ότι όλα συμβαίνουν σε όλους και με αυτήν τη σκέψη θα διαχειριστείς καλύτερα όλες τις δυσκολίες σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Δίδυμο σε προβληματίζει, γιατί μερικές φορές έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που σου πηγαίνει και μερικές φορές μια άλλη που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Πάντως, μην πέφτεις στην παγίδα ότι μπορείς να αλλάξεις ένα άτομο αν αυτό δεν θέλει. Το πιο έξυπνο είναι να αποδεχτείς τον άλλον όπως είναι, για να μπορέσεις να κάνεις μαζί του χωριό. Με Παρθένο ή Σκορπιό έχεις μεγαλύτερη επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά χρειάζεται να μιλήσεις και να κάνεις πιο στενή επαφή με άτομα που πιθανόν να μη σε εκφράζουν καθόλου. Αλλά εσύ τους χρειάζεσαι γιατί μπορεί να σου δίνουν κάποιες νέες πληροφορίες που από μόνος/η σου δεν μπορείς να τις βρεις. Ανοίξου, για να ξεπεράσεις κάποια όρια που βάζεις μέσα στην δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και ένα δύσκολο στόχο, γιατί η επικοινωνία σου είναι πολύ καλύτερη και κυρίως πιο εύκολη με άτομα που παλιά δεν δεχόσουν. Όσο εσύ ανοίγεσαι τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα. Το ρίσκο σε υποθέσεις σε κάνει να νιώθεις σαν μικρό παιδί και αυτό το χρειάζεσαι. Επίσης η ενασχόληση με παιδιά θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα σε απελευθερώσει από ταμπού.
Ερωτικά: Ανατρέπεις με δική σου πρωτοβουλία την εξέλιξη μιας δύσκολης σχέσης σε θετική. Αφού το ξέρεις ότι όταν κινηθείς πιο ευέλικτα όλα λύνονται. Αλλά μερικές φορές σε πιάνει το πείσμα σου και δεν σου αρέσει να υποχωρείς. Τώρα όμως η φιλικότητα και η θετική προσέγγιση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή σου. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Λέοντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει να γίνεις περισσότερο εμπορικός/ή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσεις την ποιότητα που σε ενδιαφέρει να υπάρχει. Η κοινωνική σου ζωή θα βοηθήσει στο να κάνεις κάποιες καλύτερες επαφές με στόχο την ένταξή σου σε περισσότερες ομάδες. Το ρίσκο σε βοηθάει, τουλάχιστον για σήμερα, γι' αυτό μπορεί να δώσεις κάποιες πληροφορίες που κρατούσες σαν άσσο στο μανίκι με στόχο να πάρεις πίσω τις διπλές.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί έχεις βάλεις όλες τις υποθέσεις σου μαζί και μπορεί να τα έχεις... μπουρδουκλώσει. Η άνεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα μπορεί να μεταβληθεί σε ανακατωσούρα. Πρόσεξε να μη χάσεις τη σειρά σου γιατί μετά θα κουραστείς να τα ξαναβάλεις όλα από την αρχή.
Ερωτικά: Υπάρχει ανάγκη κάπου να μιλήσεις για αυτό θα κάνεις πολλά ατοπήματα και κυρίως αν δεν είσαι πολύ καλά μέσα στη σχέση σου. Ίσως καλέσεις κάποιον/α πρώην σου για να μιλήσεις και να εκτονωθείς, πράγμα σίγουρα επιπόλαιο και βιαστικό γιατί πιθανόν να μη μπορείς να το διαχειριστείς. Κυρίως, αν σου αρέσει ένας Δίδυμος, μπορεί να γίνουν χοντρά λάθη, επειδή θα υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις και λανθασμένες ερμηνείες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις συνεργάτες μέσα στη μέση μιας συνεργασίας κι αυτό να φέρει μεγαλύτερο μπέρδεμα από ότι νομίζεις. Γιατί θα σου πουν άλλα και πιθανόν να χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι κάτι από την αρχή. Για αυτό όσο μπορείς χρησιμοποίησε τη λογική σου για να ξεμπλέξεις.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου