ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε
Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...
Κι αν αναρωτιέστε τι είπαν ή έγραψαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.

Η Μαρινέλλα σε πρόσφατη συνέντευξή της τα "έχωσε" στα πρωινάδικα λέγοντας πως τέτοιου είδους τηλεοπτικές εκπομπές "τρελαίνουν" τα παιδιά.
Πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, το «True Blood», αλλά και μία από τις πιο δημοφιλείς με θέμα τους βρικόλακες. Ο λόγος για την Άννα Πάκουιν, που υποδύεται τη Σούκι Στάκχαουζ. Η 31χρονη μίλησε για τις ερωτικές σκηνές της μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει σχέση με τους περισσότερους συμπρωταγωνιστές της.
Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.
Ο αιφνίδιος θάνατός της Πίτσις Γκέλντοφ στις 7 Απριλίου συγκλόνισε το λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της. Βρέθηκε νεκρή στην οικία της στο Κεντ (νοτιοανατολικά του Λονδίνου), της Βρετανίας, σε ηλικία μόλις 25 ετών, ύστερα από υπερβολική δόση ηρωίνης. Έτσι, όπως ακριβώς έφυγε από τη ζωή η εθισμένη στις ουσίες μητέρα της, Πόλα Γέιτς το Σεπτέμβριο 2000. Τραγική ειρωνεία; Η γνωστή τηλεπερσόνα – μοντέλο είχε προβλέψει το γεγονός πως θα πέθανε ακριβώς όπως η μαμά της σε συνέντευξή της προ μηνών στο περιοδικό The Spectator. 

Δεν έχει κανένα παράπονο από τη ζωή της η Χριστίνα Πολίτη η οποία δηλώνει τυχερή στον έρωτα, πολύ χαρούμενη που έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έχει απωθημένα. Αν και δείχνει μια πολύ δυναμική και δραστήρια γυναίκα, παρ' όλα αυτά, έχει αδυναμίες...
Ο Γκάρι Όλντμαν βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου με τρεμάμενη φωνή απολογήθηκε για τα αντισημιτικά σχόλιά του στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Playboy. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι «η πολιτική ορθότητα είναι μία μ@λ@κί@ και μισή» και υποστήριξε τους συναδέλφους του Μελ Γκίμπσον και Άλεκ Μπάλντουιν απέναντι στη «χολιγουντιανή υποκρισία». 
Η Βίκυ Κουλιανού υπήρξε και συνεχίζει να είναι από τις ομορφότερες γυναίκες της χώρας μας. Το μοντέλο μίλησε για τους άνδρες αλλά και τις σχέσεις.
Προέβλεψε ο Μικ Τζάγκερ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του με τους Rolling Stones στο κατάμεστο από 70 χιλιάδες Ιταλούς Circo Massimo. Αποτέλεσμα; Οι Ατζούροι αποκλείστηκαν. Αυτό ήταν αρκετό για τους φίλαθλους για να «κολλήσουν» στο ροκ σταρ το χαρακτηρισμό του «γκαντέμη» του  Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2014.

Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε τι τον θυμώνει! Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τους δογματικούς και μονοδιάστατους ανθρώπους.


Το γύρο του διαδικτύου έκανε η δήλωση του Στινγκ πως δεν πρόκειται να τον κληρονομήσουν τα έξι παιδιά του, μετά το θάνατό του. Μιλώντας στο περιοδικό Sunday’s Event, ο διάσημος τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως οι τρεις γιοι του και οι τρεις κόρες του δεν θα λάβουν δεκάρα τσακιστή από την 240 εκατ. ευρώ περιουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου