ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Και οι 11 είναι υπέροχες

Το παλαιότερο και πιο δημοφιλές τουρνουά τένις, αυτό του Wimbledon, ξεκίνησε τη Δευτέρα και οι απανταχού λάτρεις του αθλήματος παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον τις μάχες στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα βλέμματα όμως, δε μένουν μόνο εκεί, αφού και στις κερκίδες διεξάγεται ένα άλλο είδους παιχνίδι, των εντυπώσεων. Γυναίκες και σύντροφοι των παικτών, παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και κάμερες και φωτογραφικές δε χάνουν την ευκαιρία να τις απαθανατίσουν.
Αυτές, λοιπόν, είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές WAGS του Wimbledon.
Mikra Federer
Είναι η ίδια πρώην τενίστρια και αποσύρθηκε το 2002 για να αφοσιωθεί στον Roger Federer. Μαζί του έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τις δίδυμες, Myla Rose και Charlene Riva και τους επίσης δίδυμους Leo και Lennart.
Kim Sears
Η 25χρονη βρετανίδα καλλονή είναι σύντροφος του Andry Murray από το 2006. Το τένις τρέχει στο αίμα της, καθώς και ο πατέρας της Nigel Sears, έπαιζε επαγγελματικά και υπήρξε και προπονητής κορυφαίων τενιστριών, όπως της Ana Ivanovic.
Jelena Ristic
H Jelena Ristic πάντα είναι όμορφη όταν απαθανατίζεται στις πρώτες θέσεις να βλέπει τον καλό της Nocak Djokovic. Φέτος, έχει και μια γλύκα παραπάνω καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 αλλά είναι μαζί από το 2005.
Xisca Perello
Μπορεί να είναι μαζί από το 2005, αλλά η αγαπημένη του Rafael Nadal δεν εμφανίζεται συχνά στους αγώνες του καλού της. Όταν το κάνει πάντως, μαγνητίζει τα βλέμματα.
Maria Sharapova
Η 5η κορυφαία αθλήτρια του WTA, κάθεται και στον... πάγκο για να καμαρώσει τον καλό της Grigor Dimitrov από τη Βουλγαρία. Η εντυπωσιακή Sharapova βγαίνει μαζί του, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.
Βrooklyn Decker
Το μοντέλο του Sports Illustrated ομορφαίνει τις κερκίδες βλέποντας τον καλό της Aμερικανό Andy Roddick, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.
Bec Hewitt
Bec Hewitt και Lleyton Hewitt  χρειάστηκαν μόλις 6 εβδομάδες από τη γνωριμία τους για να αποφασίσουν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα και να αρραβωνιαστούν. Το 2005 παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Mia.
Sara Foster
Η κόρη του David Foster είναι παντρεμένη με τον Tommy Haas από το 2010 και έχουν μια κόρη, την Valentina.
Easter Satorova
Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν μοντέλα από τη λίστα αυτή. Η Easter Satorova από την Τσεχία, παρακολουθεί τον εδώ και περίπου ένα χρόνο αγαπημένο της Tomas Berdych και εντυπωσιάζει.
Jarah Mariano
Γεννημένη στη Χαβάη, η Jarah Mariano είναι μοντέλο που έχει ποζάρει για την καλοκαιρινή έκδοση Sport Illustrated αλλά και τη Victoria's Secret. Στο Wimbledon βλέπει τον καλό της Fernando Verdasco.
Biljana Šešević
Παντρεμένη από το 2010 με τον Janko Tipsarević's, η Biljana Šešević  δικαίως δεν περνά απαρατήρητη κάθε φορά που εμφανίζεται στις κερκίδες για να θαυμάσει τον σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου