ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις την σταθερότητα που χρειάζεται και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσεις κάτι που έχεις αρχίσει. Η στροφή που θα κάνεις για να γνωρίσεις καλύτερα νέα άτομα και νέα ενδιαφέροντα θα σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Σχεδιάζεις να μην
τραβήξεις άλλο το σκοινί και να παραμείνεις ήρεμος/η. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να έχεις κουραστεί να είσαι συνέχεια ήξεις αφήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία δεν είναι όμως εύκολο να τα στήσεις γιατί χρειάζεσαι και άλλα χέρια αλλά και πολλές νέες πληροφορίες για δομήσεις οτιδήποτε καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η στάση σου από την μια σε βοηθάει στις καταστάσεις αλλά μπορεί να κινδυνεύεις να αλλάξεις γρήγορα γνώμη και να έχεις συντηρητική συμπεριφορά. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις στήριξη πιθανόν και από την οικογένεια.
Έρωτας: Θα δείξεις καλοσύνη αλλά και φροντίδα στο πρόσωπο που είσαι μαζί και κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα γίνουν πολλά καλά και θα είσαι εσύ το άτομο που θα τα εισπράξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες και μπορεί να κερδίσεις χρήματα ή ακόμα και κάποια καλά νέα από ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Δοκιμάζεσαι κατά πόσο θα μπορείς να αποκτήσεις την αυτοσυντήρηση που σου χρειάζεται για να μην ξεφεύγεις από τις δυνάμεις σου και τι πιθανότητες έχεις να παραμείνεις για λίγο σε ασφαλές έδαφος.
Έρωτας: Μπορεί ο Σκορπιός να σε προτρέπει να είστε μαζί και πιθανόν να σου τάζει με τον τρόπο του διάφορα δώρα γιατί θέλει τον έλεγχό σου. Η διαδικασία συνύπαρξης με έναν άλλον Δίδυμο θα είναι πολύ ζεστή αλλά χρειάζεσαι και περισσότερο τρυφερότητα και συνολική κατανόηση της κοινής σας σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις που δεν σε αφήνουν να παραδόσεις τα όπλα. Επειδή το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς δεν θα κάνεις λάθος κινήσεις, μόνο λίγες υπερβολές για να επιφέρεις τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Προφανώς έχεις κάποιες αντιστάσεις που δεν σε αφήνουν να πέσεις κι έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου. Η διάθεσή σου να φτιάξεις το σπίτι σου και να το διακοσμήσεις για να το «ζεστάνεις» θα βοηθήσει την ψυχολογία σου.
Έρωτας: Η ιδιαίτερη φροντίδα σε ένα άτομο σου δίνει την άνεση να μπορεί να φλερτάρεις μαζί του και να έρθεις πιο κοντά. Ταύρος και Σκορπιός θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έρθετε τόσο κοντά που θα σκεφτείς ακόμα και την συμβίωση ή τον γάμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει την δύναμη να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση αδιεξόδου. Να αποφύγεις όμως κάποιες σπατάλες γιατί μπορεί να σε πιάσει η υπερβολή σου.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Μπορεί να ανησυχείς για κάποια θέματα που είναι στον αέρα αλλά δεν θα γίνει και τίποτε σοβαρό. Ηρέμησε και όλα θα μπουν στην σωστή τους θέση.
Έρωτας: Πιθανόν να κρατάς μια στάση πολύ απόλυτη και μέσα από αυτή θα διατηρήσεις αποστάσεις που ίσως σου δημιουργήσουν αργότερα πρόβλημα. Για αυτό φρόντισε να σπάσεις τον πάγο για να μην υπάρχουν στην πορεία αδικίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάρκεια που ζητάς σε μια κατάσταση πιθανόν να είναι δύσκολη και για να την κρατήσεις θα κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σου δώσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να κρατήσεις την καλή αίσθηση ενός συναισθήματος που σε κυριαρχεί αυτές τις ημέρες, οπότε διαπραγματεύεσαι πιο χαλαρά όλες τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν σήμερα.
Έρωτας: Αναζητάς την σιγουριά από τους άλλους αλλά το πιο σωστό είναι να την βγάζεις από μέσα σου για να μπορείς να έχεις εσωτερική ευτυχία και αρμονία με το άτομο που είσαι μαζί. Ο Σκορπιός που πιθανόν να ζει στο εξωτερικό και εσύ περιμένεις πολλά από αυτόν, μπορεί να σου δώσει ασαφή μηνύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις την επαγγελματική σου ζωή σε ένα πρόγραμμα πιο μεθοδικό αλλά πιθανόν να δυσκολεύεσαι γιατί έχεις κάπως ξεσηκωθεί και δεν μπορείς να μαζέψεις το μυαλό σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει άνεση για να μπορέσεις να διαπραγματευτείς όλες σου τις υποθέσεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά θέματα, πιθανόν να εντείνεις περισσότερο τις προσπάθειες αλλά καλό είναι να μην ξεγελαστείς.
Έρωτας: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και για αυτό θα κάνεις ρομαντικές δηλώσεις. Πρόσεξε μόνο να μην χαθείς μέσα σε αυτές και τελικά πεις υπερβολικά λόγια που θα είναι ανυπόστατα, κυρίως με Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις πολύ γρήγορα και έξυπνα αλλά μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να έχεις αυταπάτες και ξεγελαστείς ή ξεγελάσεις. Επίσης, να προσέχεις όταν πας να πληρώσεις με μετρητά ή να θυμάσαι που βάζεις το πορτοφόλι σου και τα χαρτιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βγαίνεις από τα όριά σου και για αυτόν τον λόγο θα μιλήσεις σε άλλους τόνους και θα διαπραγματευτείς πολύ διαφορετικά όλα τα θέματα που σε επηρεάζουν. Μπορεί να χρειαστεί να ανοιχτείς περισσότερο σε νέα γνώση και σε προοδευτικές ιδέες.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη ή Υδροχόο σε βγάζει έξω από τις καθιερωμένες συμπεριφορές σου αλλά το χρειάζεσαι γιατί πρέπει να φύγεις από κάποιες κλισέ πεποιθήσεις και να ανοιχτείς περισσότερο και να επικοινωνήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες νέες πληροφορίες οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο αλλά για να τις εκμεταλλευτείς θα χρειαστεί να τις αντιληφτείς σε όλο τους το εύρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Κάποιες νέες γνωριμίες που μπορεί να προέλθουν από ένα ταξίδι πιθανόν να σου κάνουν καλό και θα τις εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι μπορείς να ψυχολογήσεις σωστά τα συναισθήματα διαφόρων ατόμων που είναι γύρω σου.
Έρωτας: Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα αναλωθείς κατά κάποιο τρόπο σε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι κάπως ψυχοφθόρες αλλά συγχρόνως υπερβολικά συναισθηματικές. Να προσέξεις τις υποσχέσεις σου αλλά και του συντρόφου σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να βιώσεις κάποιες καταστάσεις για να εμπεδώσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Να προσέξεις τις πληροφορίες που παίρνεις γιατί πιθανόν κάποιες να είναι λάθος ή να ακούς αυτά που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Μπορεί να νιώθεις ότι εκτίθεσαι γιατί ένα πρόβλημα που πιθανόν κρατάς πολύ καλά να βγει στην επιφάνεια για να λυθεί. Η επικοινωνία με άτομα που δεν σου πολυαρέσουν θα είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον θα το επιχειρήσεις.
Έρωτας: Μπορεί να κάνεις σκέψεις που δεν βοηθάνε καθόλου την σχέση σου και αυτό θα σε εμποδίσει να έχεις καλή επικοινωνία. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις προστασία και κυρίως θα σου βγει πολύ το αισθησιακό κομμάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντλείς από τον κύκλο σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις και να κάνεις κάποιες ιδιαίτερες κινήσεις. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα τα οποία πιθανόν να είχες αμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Θα βρίσκεσαι στα μέσα και στα έξω και ο λόγος είναι ότι θα μπορέσεις να περάσεις καλά γιατί θα έρθεις κοντά με άτομα που σου αρέσουν και τα θεωρείς πολύ φίλους σου. Όλα αυτά θα σου δώσουν άνεση και περισσότερο μια γενική αναβάθμιση.
Έρωτας: Είναι αναγκαίο να μάθεις καλύτερα τον χαρακτήρα του ατόμου που σχετίζεσαι και ο λόγος είναι ότι το έχεις ανάγκη γιατί σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το πώς θα επικοινωνήσετε ψυχικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς εύκολα να διαχειριστείς διάφορες εντάσεις και δυσκολίες γιατί θα έχεις την εξυπνάδα και την ευελιξία να καταλάβεις τι χρειάζεται να πεις ή να κάνεις για να κερδίσεις χρήματα, κυρίως από εμπόριο ή από το κλείσιμο μιας δουλειάς.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Χρειάζεται σήμερα να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο να λειτουργήσεις σαν να μην μπορείς να βάλεις σε τάξη ούτε και τα λεγόμενά σου. Καλό είναι να μην ανακατευτείς με κουτσομπολιά και μεταφορά υποκειμενικών πληροφοριών.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο μπορεί να επανέλθει και να σε μπερδέψει ακόμα παραπάνω γιατί έχετε ανάγκη και οι δυο να ακούσετε όμορφα λόγια και πιθανόν υποσχέσεις που όμως ξέρετε και οι δύο ότι δεν ισχύουν. Ο Ζυγός θα είναι κοντά σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία με τη συζήτηση να ξεκαθαρίσετε κάποια ανείπωτα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να ξέρεις με ποια άτομα συνεργάζεσαι ή επικοινωνείς γιατί πιθανόν να φαίνονται όλα πολύ καλά και εύκολα αλλά σίγουρα κάπου θα έχεις ξεγελαστεί επειδή έχεις και εσύ κάποια όνειρα που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα. Αν ασχολείσαι με εμπόριο ή μεταφορά χρημάτων να προσπαθήσεις να ελέγξεις την αφηρημάδα σου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου