ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι σέξι τραγουδίστριες που έφερναν τα καλοκαίρια πρόωρα ανεβάζοντας τρελές θερμοκρασίες!

Το μαγικό και απενοχοποιητικό ταυτόχρονα στην περίπτωση των τραγουδιστριών που μας αρέσουν είναι ο τρόπος που τις γνωρίσαμε, δηλαδή τα τραγούδια τους. Δεν τις στοκάραμε στο Instagram, δεν τις μάθαμε με αμφιλεγόμενο τρόπο, δεν τις είδαμε (πρώτα) γυμνές στα περιοδικά.
Πρώτα κολλήσαμε με το έργο τους και μετά με τις ίδιες, σε βαθμό που δεν ξανασχοληθήκαμε με το έργο τους.

Οι Destiny's Child (χωρίς την Beyonce που θα παρουσιάσουμε ξεχωριστά)

Να πούμε δυο κουβέντες για την Kelly Rowland και τη Michelle Williams (όχι του Blue Valentine, την τραγουδίστρια). Η Kelly Rowland μπορεί να βγαίνει για όλη την υπόλοιπη ζωή της με μια κορδέλα που θα γράφει 'Είμαι η πιο σέξι αδικημένη γυναίκα αυτού του πλανήτη', καθότι αν δεν ήταν συνέχεια εκεί δίπλα η Beyonce να την καλύπτει με την ακτινοβολία της, η Kelly (θα άξιζε και) θα είχε πάρει σπίτι της μεγαλύτερο κομμάτι απ' την πίτα της ιστορίας.
Η δε Michelle Williams δεν είναι ακριβώς η αφίσα που θα κολλούσαμε στο δωμάτιο, αλλά μια θέση στο 'Desperate Housewives' θα την έπαιρνε επάξια, κι ας μην είναι αυτή του Blue Valentine, αλλά η τραγουδίστρια.
Καλοκαιρινές διακοπές: Στη Σαντορίνη με την Kelly, στην Αθήνα με τη Michelle.
Το κατιτίς τους στο Top50: Το χορταστικό  'Bootylicious'.

Η Gwen Stefani

Η Gwen Stefani, αυτή η δύσκολη γκόμενα με τα σκουφιά και το τσαμπουκαλοστίλ και το ξανθό-κι-άμα-σ'αρέσει- μαλλί. Μπορεί την εποχή του 'Don't Speak' να ασχολούμασταν περισσότερο με το τραγούδι και τα λευκώματα, αλλά όσο μεγαλώναμε -κι εμείς κι αυτή- η κατάσταση αγρίευε. Η Gwen Stefani είναι η γκόμενα που δεν θα μπορούσαμε να ρίξουμε ποτέ κι αυτό αρκεί για να την έχουμε εκεί ψηλά. Για πάντα.
Καλοκαιρινές διακοπές: Ξέρω γω, στο Γκάζι;
Το κατιτίς της στο Top50: Το 'Hollaback Girl'.

Οι Pussycat Dolls

Δηλαδή η Nicole Scherzinger και οι υπόλοιπες, οι οποίες θα ήταν άδικο να πούμε ότι απλά συμπλήρωναν τη φάση, αλλά με τη Nicole μπροστά, δυστυχώς αυτό που έκαναν ήταν να συμπληρώνουν τη φάση. Carmit, Kimberly, Ashley, Jessica και Melody θα μπορούσατε και σόλο καριέρα και στο sexyness και στη ζωή. Nicole, όταν νιώσεις έτοιμη, ξέρεις πού θα μας βρεις. 
Καλοκαιρινές διακοπές: Όλοι μαζί, δηλαδή αυτές και εσύ, στη Χαλκιδική, γιατί σαν τη Nicole δεν έχει.
Το κατιτίς τους στο Top50: Το 'Don't Cha' με τον Busta Rhymes.

H Jennifer Lopez

Το να κάτσεις να εξηγήσεις γιατί σου αρέσει η J-Lo είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί σ' αρέσει η μπάλα και τα παγωτά. Εκτός απ' τη σωματική διάπλαση (sic) και τα τραγούδια (lol), η J-Lo ήταν με διάφορους τρόπους στα καλοκαίρια μας, βλέπε με το 90s υπερέπος 'Anaconda'. Η λάτιν υπόστασή της είναι πιο καλοκαίρι κι απ' το ελληνικό καλοκαίρι, οπότε όλα σχετικά με το πόσο μας σημάδεψε έρχονται τόσο αβίαστα.
Καλοκαιρινές διακοπές: Στο Πουέρτο Ρίκο, στο πατρικό της, στο δρόμο, στη θάλασσα, παντού.
Το κατιτίς της στο Top50: Το 'If You Had My Love'.

Η Beyonce

Ωραία όλα αυτά, καλό καλοκαίρι, καλή επιτυχία στην Εθνική μας, αλλά αυτή είναι η ώρα της Beyonce. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, θα μπορούσες να πεθάνεις και χωρίς να το μάθεις, αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που να μου άρεσε περισσότερο τα τελευταία 31 χρόνια -δηλαδή όσο ζω- από τη Beyonce. Με κουοτάρω από το δίλημμα  'Rihanna ή Beyonce' :
"Η Beyonce είναι ένας άγγελος που έπεσε στη Γη (δυστυχώς κοντά στο σπίτι του Jay-Z). Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Αυτό συνεπάγεται ότι σύντομα(σ.σ. δεν είχε γεννήσει ακόμα) θα είναι η ομορφότερη milf του κόσμου, αλλά, βλέπεις, αυτή είναι η ουσία με την Beyonce. Είναι μια απόλυτη έννοια".
Καλοκαιρινές διακοπές: Όπου θέλει, για όσο θέλει.
Το κατιτίς της στο Top50: Το 'Crazy In Love'.
Μισό λεπτό παιδιά. Ένα διάλειμμα γιατί παραζεσταθήκαμε.


Πάμε πάλι.

Η Christina Aguilera

Αυτό το dirty με τα πολλά ρο. Αυτό που σκεφτόμασταν στην περίπτωση της Aguilera (βοήθησε πολύ και η ίδια με τα χιτ και τα βίντεο κλιπ της) δεν είναι το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα γινόταν δικιά μας, αλλά το πόσο δύσκολα θα συγκρατιόταν και θα παρέμενε μόνο δικιά μας, και όχι όλης της παρέας. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτή τη ζωή. Christina το ξέρουμε. Θες τώρα να παλέψουμε στις λάσπες;
Καλοκαιρινές διακοπές: Στους Παξούς με την ελπίδα ότι θα βάλουμε το τζίνι στο μπουκάλι και θα φτάσει στους Αντιπαξούς. Ιδέα του Χατζηιωάννου ήταν αυτή. Εγκρίθηκε.
Το κατιτίς της στο Top50: Το  'Genie in a Bottle'.

H Rihanna

Συγγνώμη, αλλά είμαι 1.386 φορές πιο ενθουσιασμένος με τη μουσική της Rihanna παρά με το κορμί που έχει αποφασίσει ότι θα μας δείξει περισσότερες φορές απ' όσες μπορεί να επεξεργαστεί ο μέσος ανθρώπινος εγκέφαλος μέχρι να πεθάνει. Πανέμορφη, τισώμαθεέ, αλλά το χορτάσαμε.
Καλοκαιρινές διακοπές: Κάπου που έχει άπειρο κρύο, μην ξαναγδύνεται το κορίτσι.
Το κατιτίς της στο Top50: Τα  'Umbrella' και 'We Found Love'.

Η Shakira

Ούτε προστυχιές, ούτε τίποτα. Η Shakira μπορεί να έχει κάθε δικαίωμα να κουνάει τους γοφούς προς όποια κατεύθυνση θέλει και εμείς, αντίστοιχα, το κεφάλι πέρα δώθε. Όλος ο θησαυρός σχετικά με την Κολομβιανή από την Barranquillla 'κρύβεται' στο αγγελικό της πρόσωπο, σε αυτόν τον καμβά αθωότητας (τι γράφει ο άνθρωπος μες στον βαρύ του έρωτα...). Το σώμα της μας αποπροσανατολίζει, αλλά όχι για πολύ. Πάλι στο πρόσωπο θα γυρίσουμε.
Καλοκαιρινές διακοπές: Στην Ικαρία.
Το κατιτίς της στο Top50: Το 'Hips don't lie'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου