ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια αδράνεια και δεν θέλεις να κάνεις και πολλά πράγματα ίσως γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις τόσες πολλές ανάγκες να καλύψεις. Ο οραματισμός και η διαίσθηση θα σου δώσουν μια εσωτερική ηρεμία.

Έρωτας: Δεν έχεις διάθεση ούτε να διεκδικήσεις αλλά ούτε και να σε διεκδικήσουν για αυτό προτιμάς να παραμείνεις στην αφάνεια. Πιθανόν να σε απασχολεί ένα πρόσωπο σε κρυφό επίπεδο, Παρθένος ή Ιχθύς αλλά δεν θα κάνεις κάτι προς το παρόν για να το δείξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις διάφορα πράγματα αλλά προτιμάς να μην τα ανακοινώσεις σε κανένα από τα άτομα που συνεργάζεσαι γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να το θεωρήσουν δεδομένο και προς το παρόν δεν θέλεις με τίποτα να δεσμευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Νιώθεις ότι τώρα μπορείς να ακουμπήσεις πιο εύκολα σε άτομα και να εμπιστευτείς περισσότερο κάποιους φίλους σου. Μετράει ίσως το ότι η διάθεσή σου έχει αλλάξει αρκετά.
Έρωτας: Θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και προσπαθείς να κινηθείς μέσα σε πλαίσια πολύ συναισθηματικά γιατί αυτό σε εκφράζει περισσότερο από το να βασίζεσαι στην άκαμπτη λογική. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι πολύ πιο εύκολη από άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις μια σημαντική βοήθεια η οποία θα σου δημιουργήσει αισιοδοξία γιατί η συμβολή της οικογένειας ή μιας άλλης ομάδας που παίζει τον ρόλο αυτό θα σου δώσει την ώθηση που θέλεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξεις ένα καλό χρηματικό ποσό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είσαι με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκείσαι μόνο στα λόγια αλλά θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να δείξεις την εσωτερική ψυχική σου κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα μπερδέματα που μπορεί να προκύψουν από επαφές ή παρανοήσεις ατόμων που δεν έχουν καταλάβει τι θέλεις να περάσεις.
Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή αυτή την στιγμή είναι κάπως μπερδεμένη γιατί δεν υπάρχουν όρια και μοιάζουν όλα ανεξέλεγκτα, κυρίως από την πλευρά σου που συνέχεια έχεις αναστολές ή είσαι ήξεις αφήξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παρθένος και Ιχθύς μπορεί να κουραστούν από τις ιδιοτροπίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι προτάσεις που σου είχαν γίνει πριν λίγο καιρό, τώρα θα επανέρθουν με στόχο να τις αξιοποιήσεις σωστά ή να τις απορρίψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις μια ευαισθησία και αυτό συνεπάγεται μια χαλαρότητα. Ίσως έτσι να είναι πολύ καλύτερα γιατί όταν αγχώνεσαι τα κάνεις μαντάρα. Το να φροντίσεις άτομα που έχουν την ανάγκη σου θα σε κάνει να εκφράσεις το δυναμικό και το συναίσθημά σου.
Έρωτας: Έχεις να κάνεις με κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να απευθύνονται περισσότερο στην καρδιά σου και όχι στην λογική σου. Για αυτό θα πρωταγωνιστήσεις στην σχέση με έναν Σκορπιό ή Ιχθύ γιατί θα σε δραστηριοποιήσουν τόσο ώστε να βγάλεις τα καλύτερα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πιθανή θετική σου αντιμετώπιση από άτομα της οικογένειάς σου θα σου δώσει την λύση για ένα ακίνητο και γενικά θα σε ευνοήσει οικονομικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ακούσεις κάτι καλό από το εξωτερικό ή θα έχεις μια εύκολη αντιμετώπιση σε νομικά θέματα ή θέματα σπουδών.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Κάπως έχεις αφεθεί και πιθανόν να βασίζεσαι στη μοίρα και να περιμένεις να σου δοθούν λύσεις άνωθεν. Αυτό από την μια δεν σε κουράζει αλλά από την άλλη σε εκθέτει.
Έρωτας: Η ιδιοσυγκρασία σου είναι πολύ θερμή και μερικές φορές χρειάζεσαι να σβήνεις τη φωτιά σου ή να την μειώνεις για να αφήνεις το συναίσθημά σου να βγαίνει στην επιφάνεια χωρίς το τονισμένο σου εγώ. Για αυτό πιθανόν ένας σεμνός Σκορπιός ή Ιχθύς να σε βοηθήσουν να εκτονωθείς καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπερασπίζεσαι με πάθος κάποιους συνεργάτες σου αλλά πιθανόν να γίνουν λάθη τα οποία δεν θα τα καταλάβεις εύκολα γιατί ξεφεύγουν της προσοχής σου. Πρόσεξε τις συναλλαγές σου γιατί μερικές μπορεί να είναι φλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δεν υπάρχουν αντιστάσεις από την πλευρά σου και για αυτό πιθανόν να παραδοθείς σε άτομα και καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν αλλά ίσως δεν μπορείς να αντισταθείς.
Έρωτας: Η σχέση σου μπορεί να φαντάζει στα μάτια σου ειδυλλιακή αλλά τελικά μπορεί να επηρεαστείς από κάποιες σκόρπιες κουβέντες που θα γίνουν από κάποιους φίλους σου και τελικά να σου αλλάξουν την διάθεση. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να μιλήσεις πιο πολύ με το μέσα σου για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι νιώθεις μερικές φορές την ανάγκη να μοιραστείς με άλλα άτομα εμπειρίες και καταστάσεις που μπορεί να σε βγάζουν από την λογική δεν σημαίνει ότι θα χάσεις. Απλά πιθανόν να καθοδηγηθείς συναισθηματικά και όχι με βάση την πραγματικότητα και εκεί είναι που μπορεί να γίνει το μπέρδεμα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι ελαφρώς χαοτική γιατί έχεις αφήσει στην μέση πολλές δουλειές και προσπαθείς να τις φέρεις σε πέρας αλλά δεν είναι εύκολο να τις οργανώσεις.
Έρωτας: Έχεις συναισθήματα σκόρπια και μπερδεμένα για αυτό μην κάνεις κινήσεις που θα κάνουν χειρότερα τα πράγματα και πάνω από όλα μην ανακατέψεις περισσότερο από όσο είναι την σχέση σου με έναν Ιχθύ γιατί μετά δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα ξεκαθαρίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δημιουργικότητά σου είναι δεδομένη αρκεί να έχεις τη σιγουριά ότι αυτό που κάνεις το πιάνεις από την σωστή του πλευρά και όχι από εκεί που μπορεί να γίνουν λάθη και να λοξοδρομήσεις λόγω ανοργανωσιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση σε οτιδήποτε κάνεις και αυτή σε καθοδηγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να έχεις καλή επαφή με άτομα που ξέρεις ότι είναι φίλοι σου και τους εμπιστεύεσαι.
Έρωτας: Η σταθερότητα σε μια σχέση είναι αυτό που μετράει περισσότερο για την ψυχική σου ηρεμία. Αν σχετίζεσαι με τον Κριό σίγουρα θα του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλεις για να έρθετε πολύ κοντά. Η σκέψη για οικογένεια θα σε σπρώξει να κάνεις συζητήσεις με το άτομο που είσαι μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις οικονομικές επιτυχίες οι οποίες θα φανούν πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Για αυτό να προσέξεις πιο πολύ τις κινήσεις σου αλλά και τις επιθυμίες σου, οι οποίες μερικές φορές είναι πολύ έντονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές στο να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδρανήσεις τελείως. Πάντως προτιμάς να χαλαρώσεις γιατί νιώθεις κούραση και εξάντληση. Το σπίτι σου μπορεί να γίνει καταφύγιο για να ηρεμήσεις από τις εντάσεις.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ θα σε ηρεμήσει χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας γιατί δεν υπάρχει σταθερό υπόβαθρο. Η αγάπη είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές για να ξεπεράσεις την επαφή με ένα Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν προοπτικές που όμως για να τις χειριστείς θα χρειαστεί να κάνεις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες προσπάθειες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στο να βάλεις σε μια τάξη όλα τα πράγματα γιατί έχεις μια χαοτική σκέψη που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Νιώθεις μια συναισθηματική εσωτερική ηρεμία η οποία σε βοηθάει να καλύψεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Η πίστη σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Ένα ταξίδι ή η επικοινωνία με κάποια συγγενικά σου άτομα θα σου κάνει καλό.
Έρωτας: Η αντιμετώπιση των δυσκολιών σου με έναν Ζυγό θα σου δώσει την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και θα κάνεις κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο για σένα. Με τον Ιχθύ θα έχεις μια πολύ καλή επικοινωνία και πιθανόν να σε βγάλει από ένα αδιέξοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μειώνονται κάπως οι δυσκολίες σου και βλέπεις ότι θα τα καταφέρεις γιατί ανοίγεσαι περισσότερο προς τους άλλους ανθρώπους και έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις πολλές υποθέσεις να διευθετήσεις και κυρίως να δουλέψεις κάποια προβλήματα που για να τα λύσεις χρειάζεται να βάλεις περισσότερο συναίσθημα.
Έρωτας: Είναι μεγάλη υπόθεση να κατακτήσεις βιωματικά την σχέση σου με έναν Παρθένο και να προσφέρεις μια καλύτερη επαφή. Ο Καρκίνος θα σε πλησιάσει μόλις καταλάβει ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να γειωθείς και να βάλεις γερά τα πόδια σου στο έδαφος κυρίως σε ό, τι αφορά σε ένα ακίνητο. Για αυτό θα έχεις μια πρόοδο.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Πρέπει να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα για να λύσεις αρκετά προσωπικά θέματα που σε απασχολούν. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα για τα οποία υπήρχε μια ασάφεια.
Έρωτας: Μερικές φορές το να βάλεις κάποια όρια για να σε εκτιμήσει το άλλο πρόσωπο βαθιά θα είναι αυτό που θα σε κάνει να προχωρήσεις και να εξελίξεις την σχέση σου. Η επιστροφή ενός Δίδυμου θα σου χαροποιήσει αλλά δεν έχεις ακόμα σιγουριά για τα συναισθήματά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές άλυτες υποθέσεις τις οποίες θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου για να μην βρεθείς σε κατάσταση χάους. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα πράγματα και κυρίως θα σου δώσει μια έξτρα πληροφορία.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου