ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/6


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις αναλάβει έναν πολύ δυνατό ρόλο και θα τον παίξεις μέχρι τέρμα. Θα καταλάβεις τη δύναμή σου και δεν θα πτοηθείς σε καμία δυσκολία ή συναισθηματική αξίωση που όμως είναι απαραίτητες διαδικασίες για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Έρωτας: Το πάθος που σε κατακλύζει θα είναι η κινητήριος δύναμη για να αντέξεις ακόμα και κάποια δυσάρεστα συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργεί ο Ζυγός με την αδυναμία του. Όσο πάντως επιμένεις και έχεις πίστη στην αγάπη τόσο μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας δημιουργείς για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μοναδικότητα είναι αυτή που σε κάνει και ξεχωρίζεις. Για αυτό όσο μπορείς επέκτεινε αυτό που έχεις μέσα σου ακόμα και με μια νέα δημιουργία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες, αν δηλαδή μπορούν εύκολα άτομα που σε ενδιαφέρουν να σε καταλάβουν και να σεβαστούν όλα αυτά που τους δίνεις. Δείχνεις γενικά μια υπερφυσική γενναιοδωρία η οποία σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα άλλα πρόσωπα.
Έρωτας: Η εμπιστοσύνη αλλά και η πίστη στον εαυτό σου θα σε φέρει σε μια κατάσταση που θα σε δοκιμάσει, για να δεις αν τελικά αξίζει να δίνεις εκεί που δίνεις. Κυρίως το Λιοντάρι θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να δώσεις πολύ παραπάνω. Ο Σκορπιός μπορεί να αντιστέκεται αλλά με το δικό σου τρόπο θα τον καταφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να κερδίσεις κάποιες μεγαλύτερες διακρίσεις μπορεί να σε κάνουν να σπάσεις τα όρια γιατί μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνει και αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Καθαρίζεις με τον τρόπο σου διάφορα προβλήματα που σου είχαν γίνει βραχνάς και ακούς από μέσα σου τη φωνή που σου λέει πως ό,τι και να έχεις θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Υπάρχουν πάντως άτομα δίπλα σου που σου δίνουν το καλό μήνυμα. Η δημιουργικότητά σου θα βοηθήσει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού θα σε ενθουσιάσει.
Έρωτας: Μπορεί να παραδοθείς πιο εύκολα στα χέρια ενός Λιονταριού χωρίς να έχεις καθόλου αναστολές. Η επιστροφή ενός Τοξότη θα σου δώσει ικανοποίηση αλλά μπορεί να μην νιώθεις εμπιστοσύνη και ίσως να βρεθείς σε κόντρα με τον εαυτό σου για το τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσδοκίες σου είναι πολύ έντονες και γι' αυτό θα ξεχαστείς και θα κάνεις βήματα που μερικές φορές φοβάσαι. Η παρέμβαση ενός δικού σου ατόμου σε στριμώχνει με κάποιο τρόπο αλλά εσύ μάλλον δεν θα δώσεις και μεγάλη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Βγάζεις συμπεράσματα τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονες επιθυμίες και θέλεις πάνω από όλα να φανείς και να κάνεις το δικό σου. Για αυτό μάλλον δεν θα δώσεις σημασία και θα κινηθείς με μεγάλη γενναιοδωρία σε σχέση με άλλες ημέρες και για τον εαυτό σου και για τους άλλους.
Έρωτας: Θέλεις με κάθε τρόπο να περάσεις καλά και να μη σε πάρει από κάτω οτιδήποτε άσχημο γίνει. Γιατί μπορεί να είσαι μέσα σε σχέση αλλά χρειάζεσαι και να πάρεις τα μέτρα σου για να μην πληγώνεσαι κάθε λίγο και λιγάκι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει ρόλο αρχηγικό και ακόμα και με μια παρέα να είσαι μπορεί να θέλεις εσύ να πληρώσεις ή να μαζέψεις τα χρήματα. Γενικά θέλεις με κάθε τρόπο να φανείς και να ξεχωρίσεις γιατί το έχεις ανάγκη.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Είναι η μέρα σου σήμερα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου γιατί με κάποιο τρόπο θα γίνεις απαραίτητος σε πρόσωπα που είναι γύρω σου και θα τους βοηθήσεις να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες τους.
Έρωτας: Το ερωτικό πάθος είναι κατεξοχήν μια από τις αξίες του ζωδίου σου, γιατί ότι και να κάνεις ποτέ δεν είσαι αδρανής ή αδιάφορος. Για αυτό σήμερα θα πάρεις θέση και θα ζητήσεις από το άτομο που είστε μαζί να σου δείξει με τον τρόπο του ότι σε αγαπάει και σε σκέφτεται. Αν όμως είναι Υδροχόος και δυσκολεύεται καλύτερα να το δείξεις εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις αποφάσεις που μπορεί να φανούν πολύ ατομικές και ίσως να θέλεις να βγεις έξω από μια ομάδα που μερικές φορές συνεργάζεσαι. Και ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να μην υποτιμηθεί η προσφορά σου κατά κάποιο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η διστακτικότητα που έχεις μερικές φορές να διεκδικήσεις τα δικά σου θέλω θα αλλάξει και με κάποιο τρόπο, χωρίς να φαίνεσαι εκατό τοις εκατό, θα ζητήσεις να γίνεις το επίκεντρο.
Έρωτας: Έχεις μέσα σου πολλά αποθέματα αγάπης αλλά και διεκδίκησης και από εκεί που δεν κάνεις τίποτε για να δείξεις τι θέλεις ή με ποιο τρόπο μπορεί να αγαπάς. ξαφνικά μπορεί να κάνεις μια τρελή εξομολόγηση σε έναν Υδροχόο και να τον εκπλήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βρει κάπως την πορεία σου και προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Το ζητούμενο όμως είναι να κανονίσεις να έχεις όλες τις πόρτες ανοιχτές και να μην τις κλείνεις εξαιτίας λάθος απόψεων, π.χ. ότι δεν σου ταιριάζει αυτή την δουλειά.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η δύναμη που θα νιώσεις θα σε σηκώσει ακόμα και από το πιο δύσκολο πέσιμο που μπορεί να έχεις. Γιατί μερικές φορές απελπίζεσαι με το παραμικρό και τώρα η ελπίδα θα ξαναέλθει στην ζωή σου εύκολα και αβίαστα.
Έρωτας: Έχεις περιχαρακωθεί τελευταία επειδή νιώθεις ότι σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις γιατί μια είσαι εδώ και μια εκεί. Θα παρατηρήσεις σήμερα ότι θα βγάλεις πιο εύκολα ένα σταθερό συναίσθημα και θα νιώσεις και μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα ακούσεις ένα πολύ ευχάριστο νέο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκολλήσεις από κάποιες καταστάσεις που σε πίεζαν, ενώ τώρα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις και να αποφύγεις τα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αναζητάς την αναγνώριση και το σεβασμό στο πρόσωπο σου και πιθανόν να κάνεις κινήσεις που θα αποδεικνύουν αυτή την ανωτερότητα που αναγνωρίζεις σε εσένα. Μόνο μην το ρίξεις σε υπερβολές γιατί μπορεί να ξεφύγεις και να μην έχεις σωστή κρίση.
Έρωτας: Ένα πάθος πολύ δυνατό με ένα Λιοντάρι μπορεί σου ξαναέρθει ξαφνικά και ενώ πίστευες ότι το είχες κάπως εξευμενίσει μέσα σου, τώρα θα βγει στην επιφάνεια πιο δυνατό από άλλες φορές. Το ίδιο μπορεί να σου βγει και για έναν Υδροχόο ο οποίος με τον τρόπο του σου δείχνει ότι θέλει να είναι φίλος μαζί σου αλλά τίποτα παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι νιώθεις ότι μπορεί έχει απομονωθεί και δεν είσαι στην πρώτη γραμμή είναι μια πραγματικότητα που σε έχει παιδέψει αρκετά. Αλλά σήμερα με κάποιο τρόπο θα βγεις προς τα έξω και μάλιστα θα φανεί πολύ το έργο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Ενώ θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους τελικά θα βγεις προς τα έξω τόσο δυναμικά που κι εσύ δεν θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου. Γιατί η πίστη στον στόχο σου θα είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν θα μπορεί να σε μετακινήσει.
Έρωτας: Το Λιοντάρι αναστενάζει για σένα γιατί με τον τρόπο σου το έχεις υποτάξει και χωρίς να το καταλάβει σ' έχει μεγάλη ανάγκη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον Ζυγό ή με τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το κόλλημα που έχεις σε κάποιες υποθέσεις θα φύγει άμεσα και τα οικονομικά σου θα περάσουν σε μια καλύτερη φάση. Αν έχεις όρεξη να παίξεις και ένα τυχερό παιχνίδι καλό θα κάνει, γιατί θα έχεις μια μικρή εύνοια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Ρισκάρεις και βγαίνεις έξω από τα καθημερινά δεδομένα σου σαν μια σπίθα να σε παρασύρει και να σε καίει. Για αυτό θα κάνεις τρέλες και θα βγεις έξω από τα τυπικά προγράμματά σου ακόμα και σε μικρά πραγματάκια.
Έρωτας: Χρειάζεσαι κάτι πολύ δυνατό να σε συγκινήσει και να σε συμπαρασύρει και αυτό μπορεί να το κάνεις ένας Κριός ή ένα Λιοντάρι, χωρίς να σημαίνει ότι ο ρόλος του Καρκίνου δεν θα είναι σημαντικός στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες τις οποίες άλλες φορές τις βρίσκεις και άλλες τις χάνεις. Και ο λόγος είναι ότι νιώθεις μερικές φορές μοναξιά ενώ είσαι με κόσμο, για αυτό ανηφορίζεις σε ένα δρόμο πολύ προσωπικά κτισμένο. Σήμερα νιώθεις να σε πιάνουν οι έντονες φιλοδοξίες σου και να μην κάνεις πίσω για τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις περισσότερη ενέργεια και για αυτό θα δοκιμάσεις να δώσεις την προσοχή σου στους άλλους, μόνο που μερικές φορές έχεις ανάγκη να βρεις περισσότερο την ατομικότητά σου και να εστιάσεις μέσω των άλλων σε δικά σου θέματα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα περάσεις πολύ όμορφα με κολλητούς φίλους.
Έρωτας: Θα εκφραστείς περισσότερο με πάθος και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το Λιοντάρι που πολλές φορές σου παραπονιέται ότι δεν του προσφέρεις με τον τρόπο που επιθυμεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές το να βρίσκεσαι με κόσμο και να περνάς τις δικές σου τις γραμμές δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί νιώθεις ότι κάπου οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και σε καπελώνουν. Όμως αν δεν έχεις διάθεση για κυριαρχία όλοι θα σε ακούσουν και θα σε ασπαστούν τις ιδέες σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Προτιμάς τουλάχιστον σήμερα να πορευτείς σε μια ατομικότητα και να μην ξεγελαστείς ή παρασυρθείς από τους άλλους. Κάπου έχεις ανάγκη να βγάλεις τα δικά σου τα πορίσματα.
Έρωτας: Χρειάζεσαι μια ιδιαίτερη δύναμη να έρθεις κοντά με το Λιοντάρι γιατί κάπου σε καπελώνει όταν δεν μιλάς ή σε βάζει χωρίς να το θέλεις να ακολουθείς τις απόψεις του. Για αυτό σήμερα θα δοκιμάσεις να παραμείνεις σε σταθερότητα και να δείξεις με τρόπο ότι έχεις και εσύ τη δική σου θέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να σε πάρουν πολύ σοβαρά για αυτό δεν θα ανακατευτείς ούτε θα συμπορευτείς με άλλους, για να μην κινδυνέψεις να βγεις εκτός παιχνιδιού. Ο Τοξότης θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου πιο εύκολα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου