ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Με αρκετές νέες ταινίες μας υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Μεταξύ αυτών, η νέα συνέχεια του blockbuster «Underworld», μια σλοβάκικη δραμεντί-έκπληξη και το κοινωνικό δράμα «Lion» με τη Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Underworld: Η Αιματοχυσία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνα Φέρστερ με τους: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τέο Τζέιμς, Λάρα Πάλβερ
Το επόμενο κεφάλαιο στο blockbuster ιστορικό του Underworld, ακολουθεί την Selene, έμπορο θανάτου των Βρυκολάκων που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρυκολάκων που την πρόδωσε. Έχοντας στο πλευρό της, μονάχα τον David και τον πατέρα του Thomas, θα κληθεί να δώσει ένα τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρυκολάκων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρτατη θυσία.



«Lion»

Αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκαρθ Ντέιβις με τους: Νικόλ Κίντμαν, Ρούνι Μάρα, Ντεβ Πατέλ, Ντέιβιντ Γουέναμ
Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.



«Εγκλωβισμένη»

Καναδογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φάρεν Μπλάκμπερν με τους: Ναόμι Γουότς, Όλιβερ Πλατ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Τσάρλι Χίτον
Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.



«Η Δασκάλα»

Σλοβάκικη ταινία, σκηνοθεσία Γιαν Χρέμπεκ με τους: Ζουζάνα Μορέρι, Ίνα Γκογκάλοβα, Κσόνγκορ Κασάι
Στην Μπρατισλάβα του '80, η διευθύντρια σχολείου οργανώνει μια μυστική συνάντηση των γονέων μαθητών για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την περίπτωση μιας δασκάλας η οποία βασισμένη στους στενούς δεσμούς της με το κομουνιστικό κόμμα, ζητάει χάρες και χειραγωγεί ενήλικους και παιδιά για το προσωπικό της συμφέρον.



«Επίσημη Ιστορία»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Λουίς Πουέντζο με τους: Νόρμα Αλεάντρο, Έκτορ Αλτέριο, Ανάλια Κάστρο
Στην Αργεντινή του 1983, η Αλίσια, μητέρα ενός υιοθετημένου 5χρονου κοριτσιού, διδάσκει ιστορία σε ένα σχολείο στο Μπουένος Άιρες. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή είχε πάντοτε αποδεχτεί την «επίσημη εκδοχή», μέχρι που μια μέρα το προσωπείο του καθεστώτος αρχίζει να καταρρέει γύρω της. Στις ρωγμές αυτού του τεράστιου ψέματος, η Αλίσια υποψιάζεται ότι η Γκάμπι, το κορίτσι που έχει υιοθετήσει, είναι ίσως η κόρη ενός «εξαφανισμένου», ενός από τα χιλιάδες θύματα που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση Πινοσέτ με την κατηγορία της τρομοκρατίας τη δεκαετία του '70. Και τότε ξεκινά ένα επώδυνο και πεισματικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας.



«Citizenfour»

Αμερικανογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Λόρα Πόιτρας
Το 2013, ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε σε δύο δημοσιογράφους τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζει η Αμερικανική κυβέρνηση. Αυτή η συνάντηση και οι δραματικές μέρες που ακολούθησαν καταγράφηκαν από τη Λόρα Πόιτρας.



«The Bachelor»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αντώνης Σωτηρόπουλος με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλη Τότσικα
Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου