ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/12


Αποτέλεσμα εικόνας για horoscope picture
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 ευνοείται αρκετά από την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Η Πανσέληνος θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να .......
........  πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε, και η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δε λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, πέρασε ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μόνος σου ή με φιλική παρέα και η διάθεσή σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Κριός σήμερα δε θα πάει καθόλου άσχημα στα επαγγελματικά του. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά σιγά-σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 αρχίζει να ηρεμεί για διάφορα θέματα που τον προβληματίζουν. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον έντονο ερωτισμό που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να τη διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ταύρος σήμερα στη δουλειά του τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 πρέπει να δείξετε ευελιξία για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις από τα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις… 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Δίδυμος σήμερα στη δουλειά του δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 ευνοείται αρκετά από την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα, που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος σήμερα πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. 

ΛΕΩΝ
Ο Λέων σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 έχει τεράστιες δυνατότητες. Αν θέλεις, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπημένε Λέοντα, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι, γιατί η Πανσέληνος θα ξυπνήσει παρελθοντικά πάθη και έρωτες, που η αλήθεια είναι ότι θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Λέων σήμερα στη δουλειά του θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα κουραστεί αρκετά σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή του. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου και θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Παρθένος σήμερα στη δουλειά του προβληματίζεται για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά, με τις καλές προοπτικές που σου χαρίζει ο Άρης στο φιλικό Υδροχόο και που ευνοεί γενικότερα νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, καλό θα είναι να μην κάνει καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνει βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Ζυγέ, αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά ρίχνοντας το λίγο έξω… 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ζυγός σήμερα στη δουλειά του θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 καλό θα είναι να μην επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και βρει τρόπο να διατηρήσει τις ισορροπίες του. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες, που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Σκορπιός σήμερα μπορεί στη δουλειά του να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που τον αγχώνουν και τον προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθεί να τακτοποιήσει και τον προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς… 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Τοξότης σήμερα θα δεχτεί πολλές προτάσεις στη δουλειά του, με τις τόσο καλές προοπτικές που του χαρίζει ο Ήλιος, που παραμένει στο ζώδιό του. Κάνε τις σωστές επιλογές για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και ίσως να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα; 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Αιγόκερως σήμερα στη δουλειά του θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 έχει πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα τον κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία του. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων όμως, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην εμμένεις σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Υδροχόος σήμερα θα συναντήσει μερικά προβλήματα στη δουλειά του. Πρέπει να προσέχεις πώς κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη δουλειά των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. 

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 μπορεί από σήμερα να αρχίσει να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή του. Οφείλεις λοιπόν να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να δουν όλα σου τα προσόντα και να γοητευτούν. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ιχθύς σήμερα καλό θα είναι να αποφύγει στη δουλειά του να πάρει σημαντικές αποφάσεις ή να κάνει συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για τα νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. 

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου