ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Αποτέλεσμα εικόνας για horoscope picture
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   26/12/2016 έως  1/1/2017
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Το γέλιο άλλωστε είναι ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο στη ζωή σου ......
...... και πάντα το αναζητάς. Η διασκέδαση για εσένα είναι ανάγκη, ενώ έχεις και καταπληκτικό ταλέντο να μεταδίδεις χαρά και σε όσους σε περιβάλλουν. Όλα αυτά, συν άλλα τόσα θα βγουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα είσαι στα φόρτε σου με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Αιγόκερω, αλλά και από την επιστροφή του Ουρανού από το ζώδιό σου από εκεί και μετά. Η εβδομάδα θα είναι καλή για τα οικονομικά σου, μιας και θα τα δεις να βελτιώνονται αισθητά. Μην ξοδεύεις όμως απερίσκεπτα και φρόντισε να ‘‘φουσκώσεις’’ το κομπόδεμά σου και όχι να το αδειάσεις για ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, το λαμπερό σου χαμόγελο είναι αυτό που θα βοηθήσει να περάσεις ευχάριστες μέρες κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλε Κριέ. Οι φίλοι και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο και μεγαλώνουν σημαντικά τη χαρά στη ζωή σου αυτές τις μέρες, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν παραμένεις ελεύθερος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Κριός αυτήν την εβδομάδα θα έχει πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά του. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Τις καινούργιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 πρέπει να είναι μετρημένος, τόσο στα λόγια του όσο και στις πράξεις του. Από τους στόχους σου επίλεξε και εστίασε σε αυτούς, που σου φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Είναι γεγονός πως από τη φύση σου είσαι ιδιαίτερα προσγειωμένος, γεγονός που σε βοηθά να εκτιμάς όσα έχεις και να μην στραβοκοιτάς όσα έχουν οι γύρω σου. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα είναι άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο. Αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα δεις αν μπορεί να προχωρήσει μελλοντικά ή όχι. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ακρίβεια που σε διακρίνει και η οργανωτική σου ικανότητα σε βοηθούν να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο πιο κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί μπορεί να δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι, φίλε Ταύρε, και θα στεναχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άσ’ τες για την άλλη εβδομάδα. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα, πριν το δεχτείς ξανά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ταύρος αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά του οφείλει να προσέχει τις κινήσεις του. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, καθώς έχεις αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα επηρεαστεί από τις αρνητικές επιρροές που στέλνει ο ανάδρομος κυβερνήτης του, ο Ερμής. Το ζητούμενο είναι να βγεις πιο δυνατός από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου, ατενίζοντας για ακόμη μία φορά αισιόδοξα το μέλλον. Προς το παρόν πρέπει να παραμείνεις συνετός στα οικονομικά σου, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα τα επηρεάσει αρνητικά και εσύ θα θυσιάζεις ολοένα και περισσότερα χρήματα στο βωμό του καταναλωτισμού σου. Στον ερωτικό τομέα, η μεγαλύτερη επιθυμία σου, με τη νέα θέση της Αφροδίτης να παραμένει στον Υδροχόο, θα είναι η απόδραση… Καινούργιες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν και οφείλεις να ενεργήσεις με προσοχή, ιδιαίτερα εάν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Σε κάθε διεκδίκηση αυτών που θέλεις, κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις, γι’ αυτό σκέψου πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από την Πέμπτη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Δίδυμε. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα του παρελθόντος, είναι καλύτερα να τις αφήσεις να τις κάνεις το Σαββατοκύριακο. Πέρασε καλά και χαλάρωσε με το σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι, σκεπτόμενος συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Δίδυμος αυτή την εβδομάδα θα βλέπει τους στόχους που έχει για τη δουλειά του να υλοποιούνται σιγά-σιγά, με τον τρόπο που θέλει. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις ακόμα αποφάσεις πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα, αλλά και τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα ασχοληθεί διεξοδικά με τις επαγγελματικές του υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα σε βάλει σε σοβαρά και δύσκολα διλήμματα για το δρόμο που πρέπει να διαλέξεις και ποιος έχει καλύτερες προοπτικές για την εξέλιξή σου. Να είσαι ευέλικτος, γιατί ο Ερμής που κινείται ανάδρομος σε κάνει επιπόλαιο και θα σου στερήσει ορθολογική κρίση. Απόφυγε δια ροπάλου βιαστικές ενέργειες, γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ερωτικά προβλέπονται απρόσμενες γνωριμίες, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου και να δοκιμάσουν τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, φίλε Καρκίνε. Οφείλεις στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου να εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα σου, πριν προβείς σε οριστικές αποφάσεις και τελεσίδικες πράξεις. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, ενδώστε χωρίς αναστολές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Καρκίνος αυτή την εβδομάδα μπορείς να τα πάει πολύ καλά στη δουλειά του, αρκεί να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις και να βάλει ένα πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας του. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα αντιμετωπίσει ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που τον απασχολούν. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω και εσύ αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσεις νέα κίνητρα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Η ένταση στις συνεργασίες σου δε θα πάψει να υφίσταται, αλλά τώρα πια παρουσιάζεσαι πιο επιδέξιος και σοφός και μπορείς να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Το Σαββατοκύριακο θα σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σου θέματα. Δε θα λείψουν κάποιες απρόσμενες και απίθανες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Να ξέρεις ότι γενικότερα διανύεις μία περίοδο στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και οι λίγες δυσκολίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, δε θα σου κόψουν το δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Συναισθηματικά διαμορφώνεις ένα καλύτερο κλίμα στην αισθηματική σου σχέση, αγαπητέ Λέοντα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο και να εξομαλύνει πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσένα, καθώς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Λέων αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά του αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή –που σίγουρα δεν είναι μακριά– να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα έχει την τύχη με το μέρος του, παρόλο που ο κυβερνήτης του κινείται ανάδρομα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα σου δώσει την ευκαιρία μιας δραπέτευσης ή μιας αλλαγής. Ο Ουρανός που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό την Πέμπτη, θα σου δώσει μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. Όμως, οι βασικές υποχρεώσεις σου παραμένουν και εκείνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην παρασυρθείς από εντυπώσεις ούτε από τη γοητεία που μπορεί να ασκεί η εποχή, παρασύροντάς σε σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις γοητείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα πάνω από όλα εσύ, φίλε Παρθένε. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, που δε σε «βγάζει» πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι αδέσμευτοι βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Παρθένος αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα βρίσκεται σε μία συνεχή… ανισορροπία. Από την μία η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο, γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή βελτίωσης των προσωπικών και επαγγελματικών σου ζητημάτων. Θα είναι σαν μια αναγέννηση και απαλλαγή από δυσκολίες που σε έπληξαν τους δύο τελευταίους μήνες. Οργάνωσε καλύτερα τις εξορμήσεις σου, βοήθησε εσύ ο ίδιος τα ερωτικά σου, αλλά πρόσεξε και τη διαχείριση των χρημάτων σου. Μη φέρνεις στη μνήμη σου παλιές, καλύτερες εποχές. Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω την Πέμπτη, σε προειδοποιεί να προσέχεις λίγο παραπάνω τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή, ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου, φίλε Ζυγέ. Άλλαξε τακτική, για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για εσένα που διανύεις ερωτικές μοναξιές. Κάνε λίγη υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις, δε θα είναι και τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνει πάρα πολλά στη δουλειά του. Αυτές τις ημέρες θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 πρέπει να προσέχει. Μην αγνοείς κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά μην τις υπερεκτιμάς κιόλας και τις αφήσεις να μπλοκάρουν την εξέλιξή σου. Καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα και από μια πιθανή δύσκολη θέση, που μπορεί να βρεθείς. Μην παρασυρθείς από πιθανούς πειρασμούς των προσεχών ημερών, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω και να επηρεάζει έντονα το σκηνικό των προσωπικών σου σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί ένα κλίμα συνεννόησης, καθώς η συναισθηματική σου σχέση οδεύει προς βελτίωση, φίλε Σκορπιέ. Καλλιέργησε την έμφυτη αισιοδοξία σου και βρες τρόπους να λύσεις τα προβλήματά σου ή να απομακρυνθείς από πρόσωπα, που είναι βλαβερά για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Σκορπιός αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να οργανωθεί λίγο περισσότερο στη δουλειά του, για να μπορέσει να φτάσει στην επιτυχία που θέλει. Επίσης, καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα έχει την τύχη με το μέρος του. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την επιδίωξη των στόχων σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θέση σου να σταθεροποιείται, τόσο στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς, όσο και στα θέματα που αφορούν επαγγελματικά ή καλλιτεχνικά σου όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα ερωτικά τονίζεται ο παράγοντας της τύχης και θα τα πας πολύ καλύτερα τις προσεχείς ημέρες, φίλε Τοξότη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται και μια δόση υποχώρησης από τη μεριά σου, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Στους ελεύθερους, τα άτομα που θα σας προκαλέσουν, θα είναι επιτέλους αυτά με τα οποία θα έχετε μεγαλύτερη πνευματική συγγένεια και όχι αυτά που θα έχουν ωραιότερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό πιθανόν να σας οδηγήσει και σε έναν συγκλονιστικό έρωτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Τοξότης αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά του μπορεί να κάνει συνεργασίες και να αρχίσει να υλοποιεί σχέδια που έχει σκεφτεί εδώ και καιρό. Τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές, ιδιαίτερα την Πέμπτη που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα πρέπει να αγωνιστεί σκληρά για να βάλει στη σειρά την επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Οι καταστάσεις φαίνονται αποδιοργανωμένες και εσύ πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και μετριοπάθεια, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη τα οποία θα αποβούν μοιραία για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιό σου και θα σε επηρεάσει άμεσα. Τα οικονομικά σου είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να προβλέψεις τυχόν ζημιές, για να προφυλαχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μην είσαι οξύθυμος με το σύντροφό σου, ιδίως κοντά στη Νέα Σελήνη, φίλε Αιγόκερε, και μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, που πιθανόν μετά να μην διορθώνονται. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι προσπαθήστε να ανακαλύψετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους και μετά αναζητήστε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα θα μπορεί να κάνει τις αλλαγές που θέλει στη δουλειά του, με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών του. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και να τα φέρνει στην επιφάνεια και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα έχει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπικά αλλά και στην επαγγελματική του ζωή. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη, αλλά και ο κυβερνήτης σου Ουρανός που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό, σου προσφέρουν όλη τους την εύνοια. Ακόμη κι αν οι αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα δεν μπορούν να τακτοποιηθούν, διαφαίνεται έντονο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σου. Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δώσε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σου, αλλά διατήρησε τα βασικά μέτρα ασφαλείας, τόσο των συμφερόντων σου όσο και των κεκτημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον ερωτικό τομέα, οι ημέρες θα είναι φουρτουνιασμένες και ταραχώδεις, φίλε Υδροχόε. Θα κληθείς να αποφασίσεις με το ταίρι σου, αν θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και θα κάνεις μια καινούργια αρχή ή αν θα… βγάλεις τα πράγματα από τη θέση τους και θα δώσεις ένα τέλος. Η απόφαση είναι δική σου! Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα περάσετε λίγο καλύτερα, με ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σε μία σας απόδραση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα στη δουλειά του θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου…

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς την εβδομάδα 26/12/2016 ως 1/1/2017 θα κουραστεί αρκετά. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα δεις τη συναισθηματική ή κοινωνική σου ζωή να παραμένει ρευστή και οι ανησυχίες σου θα αυξηθούν δικαιολογημένα, ωστόσο θα σου δοθούν ευκαιρίες να εδραιώσεις κάποια σημαντική σου σχέση ή έστω να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτή, μέσα από μία σοβαρή συζήτηση. Λόγω του Ερμή που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, καλό θα είναι να δράσεις παρασκηνιακά, καθώς αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες που εξελίσσονται κρυφά από τα μάτια των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Οργάνωσε κάτι το Σαββατοκύριακο μόνο για δύο και με τις ευλογίες που θα σου χαρίσει η ο ορθόδρομος πλέον Ουρανός από την Πέμπτη, θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί με το ζώδιό σου για να το βρεις, γι’ αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα και διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου, που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα θα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και προπάντων προσπάθησε να μην σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου…

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου