ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αϊ Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα (Bad Santa 2)!

Αποτέλεσμα εικόνας για bad santa 2
Φουλαρισμένος με φτηνό ουίσκι, απληστία και μίσος, ο Γουίλι συνεργάζεται εκ νέου με τον οργισμένο νάνο βοηθό του, Μάρκους, για να ξετινάξουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σικάγο, την παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί ......
...... τους είναι ο τσουπωτός πιτσιρικάς Τρούμαν Μέρμαν, που βγάζει από τον Γουίλι μια αίσθηση ανθρωπισμού. Αλλά εμφανίζονται και προβλήματα με τη μαμά, όταν το τρομερός ντουέτο συναντά τη φοβερή Σίνι Στροκ, έτοιμη για κάθε νέο έγκλημα. Όμως, υπάρχει και η Νταϊάν, η όμορφη και καλόκαρδη διευθύντρια της εκδήλωσης, που κάνει το κλικ στον Γουίλι.
- Παραλειπόμενα:

Ο ίδιος ο Billy Bob Thornton έκανε πρώτος αναφορά για αυτό το σίκουελ, τα Χριστούγεννα του 2009. Τον Δεκέμβριο του 2010, η Miramax με την The Weinstein Company υπέγραψαν για μια σειρά από σίκουελ, μαζί και της επιτυχίας του 2003. Μετά ακούστηκαν τα ονόματα του Steve Pink και του Doug Ellin για σκηνοθεσία-σενάριο. Το 2014, ο Thornton παραδέχτηκε ότι το δεύτερο αυτό μέρος ίσως δεν είναι τόσο καλό όσο το πρώτο.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 15 Δεκ 2016
Διανομή: Tanweer
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά
Billy Bob Thornton Ηθοποιός ....Willie Soke
Kathy Bates Ηθοποιός ....Sunny Soke
Tony Cox Ηθοποιός ....Marcus Skidmore
Christina Hendricks Ηθοποιός ....Diane Hastings
Brett Kelly Ηθοποιός ....Thurman Merman
Glenn Ficarra Συγγραφέας ....χαρακτήρες
John Requa Συγγραφέας ....χαρακτήρες
Mark Waters Σκηνοθετης
Shauna Cross Σεναριογράφος
  Johnny Rosenthal Σεναριογράφος





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου