ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για όλα τα Ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για horoscopes 2017
ΚΡΙΟΣ
Υπάρχει ένα πλανητικό δεδομένο το οποίο σε πριμοδοτεί ώστε να ξεκινήσεις την χρονιά σου με μια νότα αισιοδοξίας
Αναφέρομαι στον Δία στον Ζυγό, ο οποίος θα παραμείνει στον άξονά σου μέχρι και τις .......
........ 10 Οκτωβρίου. Με την αρωγή του, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες κι ο χρόνος, για να διορθώσεις ορισμένα πράγματα που ενδεχομένως να μην σε ευχαριστούν, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και πολύ στενών σχέσεων. Θα αισθανθείς μια νέα πνοή αέρα, η οποία θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις υποθέσεις σου με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον, θα ανοιχτείς και θα κάνεις βήματα, ακολουθώντας καινούργια μονοπάτια.
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που θα πρέπει, αφού πρώτα τις αποδομήσεις, να τις συστηματοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς. Όλα αυτά ασφαλώς, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να οργανωθείς περισσότερο, κι οτιδήποτε κάνεις, φρόντισε να εμπεριέχει όχι μόνο πρωτοπορία κι ανοικτό πνεύμα, αλλά και πειθαρχία και σεβασμό σε ότι ήδη προϋπάρχει.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Η διάθεση σου για συντροφικότητα είναι αναντίρρητη, και πιθανόν αυτή την χρονιά να βρεις το άτομο που θα είναι κατά την δική σου άποψη, ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις σε γάμο ή συμβίωση. Ωστόσο, καθώς στη ζωή μας τίποτε δεν είναι δεδομένο, να γνωρίζεις πως μια σχέση, πάντα θα χρειάζεται δουλειά κι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Γι’ αυτό, θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις γεμάτος/η αυθορμητισμό, παρόρμηση, ή θυμό. 
Με την πάροδο των εμπειριών, σοβαρεύεις κι ωριμάζεις και μαζί με εσένα αλλάζουν κι οι προτιμήσεις σου, οι στόχοι σου αλλά κι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Προχωράς και μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζεις, εσύ κατορθώνεις να βρεις τον εαυτό σου και τις ιδιαίτερες δυνάμεις που χρειάζεται για να αναπτυχθείς και να επιτύχεις όλα όσα επιδιώκεις. Σωστά αντιλαμβάνεσαι ότι ο δρόμος που καλείσαι να διανύσεις δεν είναι μοναχικός και απαιτεί να συνεργαστείς με τρίτα πρόσωπα. Για να το επιτύχεις αυτό και να είσαι καλά, θα πρέπει να παραμερίσεις την έντονη ατομικότητα που σε χαρακτηρίζει και να δεις την ουσία του συνόλου. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για μια προσωπικότητα με τα δικά σου μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, αυτές θα είναι οι ουράνιες απαιτήσεις. Επομένως, χρειάζεται να ρίξεις νερό στο κρασί σου, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να φέρει στην επιφάνεια διαφορετικές ικανότητες, τις οποίες πιθανότατα να μην είχες την ευκαιρία να δουλέψεις ποτέ πριν. Οι συνεργασίες με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα, είναι το σημαντικότερο επιδιωκόμενο. Όχι μόνο δεν μπορείς να τις αγνοήσεις, αλλά αντίθετα θα σε συμβούλευα να τις επιδιώξεις και δεν θα βγεις χαμένος/η!

ΤΑΥΡΟΣ
Η αρμονία κι η συνεργασία είναι ένα δύσκολο έργο, που όμως θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα.
Προσπαθείς να βιώσεις τη ζωή σου, με έναν τρόπο νέο κι εντελώς διαφορετικό και γι’ αυτό, ακόμα κι ασυνείδητα, δεν θέλεις να δίνεις σημασία σε πράγματα τα οποία σε καθηλώνουν και κάνουν την καθημερινότητα σου δυσχερή. Αντίθετα, δημιουργείς καλύτερες συνθήκες στον τομέα της επικοινωνίας κι απαντάς στις τυχόν αλλαγές, με τρόπο γρήγορο κι άμεσο. Έτσι, θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα, αφού θα εστιάσεις σε μια διαφορετική οπτική γωνία, η οποία θα σε βοηθήσει να συλλέξεις καινούργιες γνώσεις και να κάνεις νέες επαφές με άτομα που πιθανόν να είναι έξω από τα δικά σου τα ενδιαφέροντα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να δουλέψεις πάνω σε τομείς που αφορούν την εσωτερική σου υπόσταση, οδηγώντας σε έτσι σε αναζητήσεις που άπτονται της αυτογνωσίας και της ψυχολογίας. 
Η ανεύρεση στήριξης συνεργατών και νέων πόρων θα γίνουν για εσένα, καινούργια ζητούμενα. Απαιτείται όμως ανάπτυξη της ατομικής συνείδησης και της προσωπικής ελευθερίας, ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις τα παλιά σου δεδομένα και να αποκτήσεις μια νέα ταυτότητα. Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, θα ανοίξει η τύχη σου, αφού θα μπει ο Δίας στον Σκορπιό, δηλαδή στον άξονά σου. Επομένως, το διάστημα που θα προηγηθεί, εκ των πραγμάτων θα λειτουργήσει σαν προετοιμασία της όμορφης περιόδου που θα επέλθει.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Εσύ γενικά, είσαι ένα άτομο που κάνει σχέσεις διαρκείας, αρκεί να μην σου πατάνε τον κάλο (λέγε με απιστία ή επιπόλαια συναισθήματα!). Πρόσεξε όμως, μιας κι υπάρχει πιθανότητα να περάσεις μια τέτοια κρίση αυτή την χρονιά, είτε γιατί μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη, είτε γιατί μια επιπόλαια παρόρμηση, μπορεί να σε οδηγήσουν να ακολουθήσεις κατεύθυνση αντίθετη με τον χαρακτήρα σου. Ενδέχεται η σχέση που θα συνάψεις για ένα συγκεκριμένο διάστημα, να είναι σχέση που πιθανώς να είναι πολύ επιφανειακή ή ακόμα και κρυφή. Έτσι, αν δεν είσαι ελεύθερος/η θα δώσεις την εντύπωση του άπιστου/ης, ή άστατου/ης. Το φλερτ κι η επικοινωνία με ένα άτομο που θα είναι πέρα από τις δικές σου προδιαγραφές, θα σε ξεβολέψει για λίγο διάστημα. Επιπλέον, αν βρίσκεσαι σε γάμο ή σχέση συμβίωσης που δεν πάει καλά, εκ των πραγμάτων θα βιώσεις κρίση ταυτότητας, αφού τα κενά κι η έλλειψη επικοινωνίας, πιθανόν να σε απομακρύνουν από το έτερο ήμισυ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να περάσεις ένα διάστημα που θα επικοινωνείς κρυφά με κάποιο τρίτο άτομο. Ευτυχώς όμως, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ κι έτσι στη συνέχεια, θα επανέλθεις σε κανονικούς ρυθμούς. Κριός και Τοξότης θα είναι τα ζώδια που θα σου προξενήσουν έντονα συναισθήματα. Από τον Οκτώβριο και μετά θα σκεφτείς πολύ σοβαρά τον γάμο και την δέσμευση και το βέβαιο είναι, ότι θα είσαι πολύ περισσότερο συνειδητός/η και κατασταλαγμένος/η.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Η φετινή χρονιά, είναι η χρονιά των αρμονικών συνεργασιών αλλά και των συμβιβασμών μέσα στην δουλειά σου. Το γεφύρωμα που θα πρέπει να κάνεις μεταξύ διαφόρων συνεργασιών δεν θα είναι εύκολο γιατί θα σε ξεβολέψει και θα σε βγάλει έξω από την ζώνη άνεσής σου. Παρόλα αυτά, να γνωρίζεις ότι είναι απολύτως αναγκαίο να ανοίξεις ένα καινούργιο επικοινωνιακό δίαυλο, αν επιθυμείς πραγματικά να αλλάξεις παλαιά κι απαξιωμένα δεδομένα στη ζωή σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα με μια πιο φρέσκια ματιά, προσδοκώντας ταυτόχρονα και σε ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα φανούν στον ορίζοντα οι προϋποθέσεις που θα σε βγάλουν από τα δύσκολα και με βεβαιότητα θα ακολουθήσεις νέους δρόμους που θα σε ωφελήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συγκρατημένη αισιοδοξία με στοιχεία ωριμότητας, αλλά κι αναζήτηση ποιότητας σε όλες σου τις σχέσεις.
Η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει οριστικές εξελίξεις και θα τερματίσει καταστάσεις που βιώνεις ως αρρωστημένες ή μισές στον τομέα των συνεργασιών ή των πολύ στενών προσωπικών σου σχέσεων. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα θέσεις πολλά νέα όρια και δεν θα νιώθεις τόσο ανάλαφρος/η όπως παλιά, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ωριμάζεις και βάζεις σε μια σειρά την ζωή σου. Είναι πιθανό να δείξεις αυστηρότητα στους γύρω σου γιατί πλέον, αναζητάς την τελειότητα. Το ευτύχημα είναι, ότι μπορείς να επικοινωνείς και να μοιραστείς ευκολότερα -σε σχέση με άλλους- το οτιδήποτε σου συμβαίνει, κι έτσι βοηθάς τον εαυτό σου να βγει από τυχόν αδιέξοδα, αναλαμβάνοντας δημιουργικά ρίσκα. 
Η προσωπική σου σφραγίδα θα έχει αποτυπώματα καλλιτεχνικά, και νιώθεις έντονα ότι υπάρχει μέσα σου η διάθεση να ζήσεις και να επεκταθείς. Ταυτόχρονα, οι προσπάθειες σου πάνω στο θέμα των παιδιών, θα πιάσουν τόπο.
Όλων των ειδών τα θεάματα (π.χ. το θέατρο, μουσικές συναυλίες), η διασκέδαση και γενικά αυτό που ονομάζουμε κέφι για την ζωή, θα αποτελέσει για σένα ένα μέσο, που θα σε βοηθήσει να αντέξεις και να ανταπεξέλθεις πληθώρας δυσκολιών. Επιπλέον, νέοι φίλοι, ομάδες κι άτομα που εκφράζονται πολύ πρωτοποριακά, μπορούν να αποτελέσουν ιδανική παρέα για να ξεφύγεις από τη μονοτονία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις μια εσωτερική ηρεμία η οποία μερικές φορές, μπορεί να μοιάζει σε εκείνους που σε βλέπουν, ως αδιαφορία ή αδράνεια. Να έχεις στο νου σου, ότι χρειάζεται να υπάρχει σταθερή σύνδεση με αυτά που λες κι αυτά που πράττεις.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, ο έρωτας υψώνει τη σημαία του και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να ζήσεις κάτι πολύ μεγάλο και δυνατό, γιατί υπάρχει κάπου βαθιά μέσα σου η πληροφορία ότι θα βρεις το άτομο με το οποίο θα ταιριάζεις πολύ μαζί του/της. 
Κριός ή Ζυγός θα είναι στις άμεσες επιλογές σου και μπορείτε να κτίσετε μια καλή κι ανεμπόδιστη σχέση, γιατί θα ταιριάζει ο τρόπος ζωής σας. Με έναν Ιχθύ, θα χρειαστεί αμφότεροι να κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να επιτύχετε μια ζεστή και τρυφερή σχέση. Απλά, θα πρέπει να του/της επικοινωνείς πάντα αλήθειες και να έχεις ξεκάθαρη τοποθέτηση. 
Εκμεταλλεύσου αυτές τις καλές συνθήκες, που θα κρατήσουν μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου. Μετά, θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο πρακτικός/ή, αλλά και να μάθεις να εκφράζεις ακόμα και τα μύχια ή απαγορευτικά σου συναισθήματα.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Θα υπάρχει μεγάλη διάθεση από μέρους σου να εισέλθεις σε νέους, ανεξερεύνητους τομείς, ακόμα και να ρισκάρεις. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί να είσαι όσο πιο συνεργάσιμος/η γίνεται με τα άτομα που θα βρεθείτε από κοινού, ώστε να μην χαλάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Πιθανότατα, να έχεις επιφυλάξεις και να απορρίψεις εν ριπή οφθαλμού, συμπεριφορές που δεν σου πηγαίνουν, δυσκολεύοντας έτσι, όχι μόνο εσένα, αλλά και τους άλλους. Το καλό είναι ότι θα υπάρχει μια αντίρροπη δύναμη, δηλαδή, μια έντονη διάθεση να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα προκύψουν, ώστε τελικά, να επιτύχεις τους στόχους σου. Για να ξεκαθαρίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος, θα κληθείς να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, αλλά και να ξεδιαλύνεις μέσα σου τελικά τι είναι αυτό που θέλεις από τους άλλους αλλά και πως το θέλεις. Δεν αποκλείεται να σε μαγνητίσουν καινοτόμες τεχνολογίες ή οτιδήποτε είναι ξεχωριστό κι ιδιαίτερο, γιατί θα διαπιστώσεις ότι μπορείς τα αφομοιώσεις και να τα ενσωματώσεις στην επαγγελματική σου πραγματικότητα με τρόπο αποτελεσματικό. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα αναζητήσεις πόρους μέσα από επενδύσεις αλλά και στρατηγικές μάρκετινγκ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
H δράση μέσα από επικοινωνιακά ανοίγματα, θα δώσει τη λύση που χρειάζεσαι.
Επεκτείνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και κάνεις βήματα που ίσως φαίνονται στους άλλους ως πολύ παρορμητικά, όμως αυτό θα συμβαίνει επειδή μέσα σου έχεις ξεπεράσει τα όρια σου. Έτσι, οδηγείσαι σε διακοπή σχέσεων είτε με πρόσωπα από την δουλειά σου, είτε από την οικογένεια σου, είτε από άτομα που πιστεύεις ότι δεν σου κάνουν πλέον καλό. Εξακολουθούν όμως στη ροή της καθημερινότητάς σου να υπάρχουν δυσκολίες, αλλαγές κι εξεγέρσεις, κι εσύ καλείσαι να κάνεις συνέχεις ελιγμούς και μια νέα αρχή. Η λύση πάντως βρίσκεται στο επικοινωνιακό άνοιγμα που οφείλεις να δοκιμάσεις και στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σου. Κάποια στιγμή, θα κάνεις ένα μεγάλο άνοιγμα-ξεκίνημα- προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, το οποίο θα σου ταιριάζει και θα σου κάνει καλό. Η αρμονία κι η ηρεμία, είναι τα ζητούμενα σε επίπεδο εσωτερικό, αλλά κι έξω από εσένα. Οι ισορροπίες είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα πρέπει να χαρίσεις σε εσένα τον/την ίδιο/α για να πάνε όλα καλύτερα. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα απολαμβάνεις μεγαλύτερη εύνοια και θα γίνεις περισσότερο δημιουργικός/η με διάθεση για τη ζωή, αλλά και πιο πρόθυμος/η να αναλάβεις ρίσκα.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Η παρορμητικότητα θα είναι το επικρατέστερο χαρακτηριστικό της ζωής σου, το οποίο θα δημιουργεί ευκαιρίες αλλά κι αιφνίδιες αποκοπές. Όλα θα εξαρτηθούν από τον χειρισμό σου, τις σκέψεις που θα κάνεις, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Πιθανότατα να πρέπει να αναθεωρήσεις συμπεριφορές που είναι τοξικές όχι μόνο για την σχέση σου, αλλά και για εσένα τον ίδιο/α. Τα λανθασμένα μοτίβα πεποιθήσεων που επαναλαμβάνεις, ενδέχεται να σου χαλάνε με ένα εκρηκτικό τρόπο την ψυχολογία σου. Θα πρέπει επομένως, να χαμηλώσεις τους τόνους και να συνεργαστείς με πνεύμα συντροφικότητας κι επικοινωνίας. Η ανάλαφρη διάθεση θα είναι το όχημα για να ξεπεράσεις τις κρίσεις και την αντιπαλότητα. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου με μεγαλύτερη άνεση από τον Οκτώβριο και θα νιώσεις έντονα συναισθήματα που θα σου γεμίσουν το κενό.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Δεν παραμένεις σε στασιμότητα κι αυτό είναι το μεγάλο σου ατού. Είτε από παρόρμηση, είτε από υπερβολή, εσύ θα ανοίγεις συνέχεια καινούργια μέτωπα, άλλες φορές κάνοντας επίθεση, κι άλλες φορές μέσω συνεργασιών. Το ότι κινείσαι και δεν μένεις καθόλου στάσιμος/η είναι ταυτόχρονα και καλό και κακό. Η αρνητική πλευρά είναι ότι δε διαθέτεις την υπομονή για να δεις τι αποτέλεσμα θα έχουν οι κινήσεις σου, κι από την άλλη πλευρά είναι θετικό, γιατί γνωρίζεσαι συνέχεια με νέα πρόσωπα κι έτσι, επεκτείνεσαι. Η αλήθεια και το κέρδος βρίσκονται κάπου στην μέση. Ο στόχος κι επίτευξή του θα ευοδωθούν, μόνο αν είσαι συνειδητοποιημένος/η στο τι θέλεις και στο προς τα πού πηγαίνεις, διότι μπορεί να καταλήξεις να κάνεις χαοτικές κινήσεις και να βγεις έξω από το παιχνίδι, εξαιτίας του αποπροσανατολισμού σου. Επομένως, χρειάζεται να προσέξεις τα βήματά σου και να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, η οποία κατά κύριο λόγο, δεν λανθάνει. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα μιλάμε για σταθεροποίηση της πορείας σου και για κινήσεις που δεν θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο, αλλά σίγουρη επιτυχία.

ΛΕΩΝ
Η χρησιμότητα νέων γνώσεων θα σου αναβαθμίσει την επικοινωνία και τις επαφές.
Υπάρχουν πολλά ανοίγματα τα οποία θα σου δώσουν μια μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία και γενικά σε ότι αφορά γνώσεις και συστήματα τα οποία θα σε βγάλουν προς το φως. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις πολύ θετικούς λογισμούς και να ξεριζώσεις εκ βαθέων όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις που ως ένα επίπεδο σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η. Το σημαντικό είναι ότι θα μάθεις καινούργια πράγματα τα οποία θα σε ωφελήσουν στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι συζητήσεις σου δεν θα πέφτουν πλέον στο κενό και θα έχεις πολύ καλή συννενόηση με τα άτομα που είναι γύρω σου. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν απο την ποιότητα που θέλεις να έχεις στην ζωή σου. Η θα ανεβάσεις τον πήχη η θα τον αφήσεις στα χέρια άλλων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα υπάρχει μια έντονη τάση για μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ελευθερία. Αλλά συγχρόνως θα προσπαθήσεις σκληρά για να γίνεις περισσότερο οργανωμένος/η σε ότι κάνεις. Όλα αυτά θα σου φέρουν ένα είδος αυτογνωσίας και μεγαλύτερη συνειδητότητας για την ζωή σου αλλά και για το μέλλον σου. Η φιλοδοξία σου πάντως δεν θα είναι στον αέρα αλλά θα συνοδεύεται απο ένα είδος εμπειρίας την οποία θα την αποκτήσεις αυτό το διάστημα. Τα ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι πιο εύκολα. Απο τον Οκτώβριο και μετά θα κάνεις ανοίγματα σε νέους χώρους και ενδιαφερθείς περισσότερο για επενδύσεις και οικονομικά.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Νιώθεις ένα είδος εγκράτειας γιατί ωριμάζεις και δεν σου αρέσουν πλέον οι εύκολες σχέσεις. Πιθανόν να περνάς απο σαράντα κύματα το άτομο που είστε μαζί γιατί πιστεύεις ότι χρειάζονται κάποιες δοκιμασίες και συνεχόμενα τεστ για να βεβαιωθείς ότι τελικά αξίζει να είναι μαζί σου. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις γιατί δεν θα είναι εύκολο μετά να ξαναφέρεις τα πράγματα στην αρχική τους κατάσταση. Το θέμα είναι να μην χάσεις την αγάπη. Γιατί για να πάρεις αυτά που έχεις ανάγκη θα πρέπει εσύ πρώτα να δώσεις τον εαυτόν σου και να μην έχεις στο μυαλό σου τι δίνεις και τι παίρνεις. Μπορεί το ισοζύγιο να μην είναι ίσο και πιθανόν να θέλεις να χαλάσεις ακόμα και μια καλή σχέση γιατί νιώθεις κάπως περίεργα. Ένα μεγαλύτερο άτομο που πιθανόν να είναι Τοξότης θα σε συνεπάρει αλλά και πάλι θα έχεις εγκράτεια. Η ερωτική σου έκφραση πιθανόν να είναι αρκετά μπλοκαρισμένη γιατί δεν μπορείς να δεις το χαρούμενο κομμάτι της ζωής αλλά τις ευθύνες και το πρόβλημα. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πάρα πολύ και σιγά σιγά θα αλλάζει με στόχο και πάλι την επαναφορά στην πρωταρχική σου θέση. Το καλό είναι ότι όποια σχέση ξεκινήσεις αυτή την περίοδο θα γίνει κατόπιν ώριμης σκέψης και αληθινών συναισθημάτων.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Δοκιμάζεις τα πάντα αλλά δεν ρισκάρεις εύκολα. Αν ρισκάρεις θα είναι μόνο εκ του ασφαλούς. Πάντως αν έχεις δουλέψει σκληρά τώρα θα είναι η περίοδος που θα ανταμειφθείς αλλά και θα βιώσεις μια προσωπική ικανοποίηση για αυτά που έχεις προσφέρει. Αναζητάς ένα πολύ τίμιο και άξιο συνεργάτη για να κάνεις μαζί του/της μια δουλειά και σίγουρα θα τον/την ανακαλύψεις γιατί πλέον ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Όλα θα τα βιώνεις σαν μια καινούργια εμπειρία και επειδή σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις και έξτρα γνώσεις.Θα ανεβάσεις την επαγγελματική σου αξία. Χρήματα πιθανόν να έρθουν μέσα απο μια συμφωνία που θα έχει έδρα το εξωτερικό η απο μια δουλειά που θα σχετίζεται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις η νομικές υπηρεσίες. Απο τον Οκτώβριο και μυρίσεις πιο εύκολα τα χρήματα και τις ευκαιρίες γιατί θα ξέρεις ακριβώς τι σε συμφέρει. Αυτό  σίγουρα θα σε φέρει στο προσκήνιο μεγάλων  εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναγνωρίζεις πιο εύκολα τις ευκαιρίες και προσπαθείς να τις αδράξεις κάνοντας νέες συνεργασίες κι ανοίγματα.
Θέλοντας να διατηρήσεις τα ανοίγματα που έχεις ήδη κάνει από την προηγούμενη χρονιά κι επιθυμώντας να μην αφήσεις τίποτε να πάει χαμένο, θα επιχειρήσεις καινούργιες τομές στον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας, κρατώντας έτσι ένα σταθερό προσανατολισμό. Όλα θα τρέχουν με ρυθμούς πολύ διαφορετικούς από τους δικούς σου, όμως εσύ οφείλεις να ακολουθήσεις το ρεύμα της εποχής. Επομένως, οπλίσου μ’ ένα όμορφο χαμόγελο και με πνεύμα συνεργασίας και προχώρα. Οι καιροί σου φαίνονται περίεργοι και προσπαθείς να βγάλεις λογικά συμπεράσματα με τα δεδομένα που έχεις ήδη. Δυστυχώς όμως, οι εξελίξεις δε συνάδουν με την άποψη σου για τον κόσμο, κι έτσι, καλείσαι να αποβάλλεις οποιοδήποτε παγιωμένο αρνητικό τρόπο σκέψης, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις προκλήσεις. 
Οι συνεργασίες που είχες μέχρι τώρα, πιθανόν να διακοπούν με τρόπο απότομο ή ξαφνικό, σταματώντας αιφνίδια ή παίρνοντας μια εντελώς καινούργια κατεύθυνση. Εσύ, θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος/η για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το πνεύμα της εποχής, που απαιτεί προσαρμογή με οποιοδήποτε τίμημα. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα αρχίσουν να εμφανίζονται γρήγορες κι εύκολες ανταμοιβές, και δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με άτομα από την οικογένεια σου, με τα οποία είχες απομακρυνθεί. Ταξίδια, και κυρίως επαγγελματικά συμβόλαια θα είναι μέσα στα τυχερά που θα απολαύσεις.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Επιδιώκεις πάση θυσία να διατηρήσεις μια σχέση, ασχέτου κόστους και τιμήματος. Αν το πρόσωπο που είναι μαζί σου είναι μεγαλύτερος/η, πιθανόν να σου είναι δύσκολο να επωμιστείς όλο το βάρος που μερικές φορές νιώθεις ότι σου μεταφέρει. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό για εσένα να μαθαίνεις καινούργια πράγματα μέσα από την σχέση σου και να εξοικειώνεσαι ακόμα και με καταστάσεις που παλιά δεν φανταζόσουν ότι μπορούσες να αποδεχτείς. Το πιο σημαντικό κομμάτι -και το πλέον δυσκολότερο- είναι να μην κάνεις σκέψεις περί μοναξιάς κι απομόνωσης, αλλά να μάθεις να είσαι όσο περισσότερο γίνεται δοτικός και συντροφικός/η. Κανένας δεν είναι τέλειος/α, όλοι είμαστε ατελείς κι ίσως να μην υπάρχει αυτό που αναζητάς, γιατί πιθανόν να ανήκει στον κόσμο των ιδεών και μόνο. Προσγειώσου λοιπόν στο παρόν, και λειτούργησε παράλληλα με τον/την σύντροφό σου, ο/η οποίος/α δεν είναι ούτε τέλειος/α, κι ούτε σε απογειώνει στα ουράνια. Παρόλα αυτά, είναι κοντά σου και προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να συνυπάρχει αρμονικά μαζί σου. Στο χέρι σου είναι αν τελικά θα παραμείνεις μαζί του/της ή όχι. Πρόσεξε όμως, γιατί αν συνεχίσεις να είσαι επικριτικός/ή, στο τέλος θα το χάσεις το παιχνίδι. Από τον Οκτώβριο και μετά θα χαλαρώσεις περισσότερο κι ενδέχεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Αυξομειώσεις κι αναζήτηση ισορροπιών θα είναι η τάση της φετεινής χρονιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις βήματα προς τα εμπρός, αλλά νιώθεις ενστικτωδώς ότι πρέπει πρωτίστως, να μελετήσεις όλα τα δεδομένα και να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντί τους. Τουλάχιστον αυτό θα ισχύσει για τα πρώτα βήματα μιας καινούργιας δουλειάς ή για ότι αποφασίσεις να ξεκινήσεις από εδώ και πέρα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πρακτικές δυσκολίες, που θα σε εμποδίσουν να φτάσεις στον τελικό σου στόχο, αλλά κι αυτό θα εξαρτηθεί από το χειρισμό σου και την υπομονή που θα επιδείξεις, όταν δεις ότι τελικά διακυβεύονται οι αξίες κι οι αρχές σου. Φαίνεται όμως ότι δεν κινδυνεύεις να χάσεις κάτι, γιατί υπάρχει μια μακροπρόθεσμη εύνοια σε επίπεδο συνεργασιών κι επαφών. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είσαι από πάνω, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μην γίνουν λάθη από υπαιτιότητα τρίτων. Από τον Οκτώβριο και μετά, όλα αυτά που ήδη έχεις κάνει θα πιάσουν τόπο και θα ανταμειφθείς, αφού θα αναγνωρισθούν κι από μεγαλύτερο κοινό.

ΖΥΓΟΣ
Θεωρείσαι από τους μεγάλους κερδισμένους, μιας κι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σου.
Ενδέχεται όμως να μην έχεις ακόμα απορροφήσει πλήρως την εύνοια του και να μην έχεις εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Όμως, όλο και κάτι θα πρέπει να έχει αλλάξει και να έχεις δει κάποιες διαφορές στη ζωή σου. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να έχει βελτιωθεί η διάθεση σου και να βλέπεις πλέον με αισιοδοξία την καθημερινότητά σου και το μέλλον σου. Έχε κατά νου ότι, το Θεϊκό στοιχείο ανταμείβει, βλέποντας ότι αναγνωρίζεις το καλό που σου προσφέρεται, όντας ευγνώμων/ούσα, κι όχι αχάριστος/η. Θα διαπιστώσεις πως μέχρι ένα βαθμό, όλα θα γίνονται όπως τα επιθυμείς και θα χειρίζεσαι με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου. Τείνεις να επεκτείνεσαι, να κάνεις καινούργια ανοίγματα και γενικά θα έχεις μια κλίση προς κάθε είδους υπερβολή. Σε συμβουλεύω να προσέξεις το βάρος σου, τα έξοδα σου κι οποιοδήποτε άνοιγμα/επένδυση θελήσεις να κάνεις. 
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πιθανό είναι να νιώσεις τάσεις αυτονομίας και προσωπικής ανεξαρτησίας που ενδέχεται να σε κάνουν να χάσεις εκείνες τις περίφημες ισορροπίες που τόσο έχεις ανάγκη. Υπάρχει όμως από την πλευρά σου, η διάθεση να οργανωθείς και να φέρεις εις πέρας δύσκολες ‘’αποστολές’’, να αναλάβεις ευθύνες και να διευθετήσεις απαιτητικές υποθέσεις. Αυτό κατά συνέπεια, θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο λειτουργίας σου και θα βιώσεις ότι αργά αλλά σταθερά, ωριμάζεις. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα οικονομικά, επενδυτικά, αλλά και θέματα ακινήτων.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Η χαρά κι ο ενθουσιασμός, θα δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα μέσα στην σχέση σου και μπορεί να πάρεις την απόφαση να παντρευτείς, να προχωρήσεις σε συμβίωση, ή ακόμη, να κάνεις ένα παιδί. Κάτι τέτοιο θα συμβεί σχεδόν αβίαστα, γιατί θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση για συντροφικότητα κι επικοινωνία, επομένως, δε θα αισθανθείς καμία πίεση.Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως σε ωθήσει σε απότομη ανάληψη ευθυνών, μιας κι ενδέχεται να σε φέρει σε θέση δυσχερή κι απρόβλεπτη. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις των προκλήσεων και θα βγεις αλώβητος/η από την όλη ιστορία. Την ηθική και γενικότερα τις ποιότητες που αναζητάς, πιθανώς να τις βρεις σε ένα Τοξότη, Αιγόκερω ή Υδροχόο. Το θετικό είναι ότι πλέον γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις, δεν παίζεις πια το ρόλο του μοιραίου προσώπου σε μια σχέση, κι ως αποτέλεσμα, νιώθεις περισσότερο αισιόδοξος/η, έτοιμος/η κι ώριμος/η. Με έναν Κριό, τα πράγματα θα είναι πιο εκρηκτικά και δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να κάνετε από κοινού μια δραστική αλλαγή στη σχέση σας.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης και τώρα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός γίνεται, αποφεύγοντας τα όποια παρορμητικά, επιφανειακά, ή υπερβολικά αισιόδοξα ανοίγματα. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, ενδέχεται να μην μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες υπερβολές, μιας και θα νιώθεις σαν να σου έχει κτυπήσει την πόρτα τύχη μεγάλη, στην οποία δεν μπορείς να μην απαντήσεις. Κι ενώ έχεις δίκιο –αφού θα απολαμβάνεις μεγάλη εύνοια- θα πρέπει να θυμάσαι ότι πάντα απαιτείται αυτοσυγκράτηση για να μην μετανιώσεις εκ των υστέρων, τις όποιες αποφάσεις έχεις πάρει, ή τις όποιες κινήσεις έχεις κάνει. Σημαντικό είναι, ότι θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα και δημιουργικά, γνωρίζοντας ότι τα καλά αποτελέσματα που θα απολαύσεις, θα είναι καρποί των δικών σου ικανών χειρισμών, σε συνδυασμό φυσικά και με την ουράνια ευλογία. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα προσαρμοστείς σε μια διαφορετική πραγματικότητα, αναζητώντας πόρους για επενδύσεις κι οικονομικές επεκτάσεις. Θα προσεγγίσεις όμως με πίστη και δύναμη θέλησης όλες τις επιθυμίες σου, ώστε να εξασφαλίσεις αρκετά για την άνετη διαβίωση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απαιτούνται αλλαγές και γενναία ξεκαθαρίσματα για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο απαιτητικό έργο της ζωής σου.
Υπάρχουν στιγμές που πιστεύεις ότι όλα θα αλλάξουν, κι άλλες που νιώθεις ότι βρίσκεσαι και πάλι στην αρχή. Θα δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις στο ύψος των απαιτήσεων σου και πετύχεις τους στόχους σου. Το ξέρεις καλά ότι συμπεριφέρεσαι ανηλεώς στον εαυτό σου, κι επιμένεις να συνεχίζεις, ακόμα κι όταν οι άλλοι γύρω σου τα παρατάνε. Όμως, θα έρθει η στιγμή μέσα σε αυτή την χρονιά, που θα ανταμειφθείς. Στις 11 Οκτωβρίου, θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σου και θα σε ωθήσει σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Προηγουμένως όμως, θα χρειαστεί να κάνεις καλή προετοιμασία για να αναλάβεις πρωτεύοντα ρόλο, ακολουθώντας τα σωστά βήματα που θα σε φέρουν στο προσκήνιο. 
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, κάποιες σταθερές που είχες μέχρι σήμερα μπορεί να χαθούν, κι ίσως δεις να σχηματίζονται καινούργιες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς ακόμα κι αν αυτό αρχικά σου φαντάζει δύσκολο εγχείρημα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ξεβολευτείς και να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, χωρίς να φοβάσαι για το αποτέλεσμα. Το ότι καλείσαι να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ασφαλώς δεν είναι μια εύκολη αποστολή, όμως, θα αντιληφθείς πλέον ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, εκεί βρίσκεται κι η ουσία των πραγμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βιώσεις μεγάλη αναστάτωση.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Βρίσκεσαι σε μια μετέωρη κατάσταση, όμως τελικά αναγνωρίζεις τα συν και τα πλην της σχέσης που έχεις αυτή την στιγμή. Τα δίνεις πάντως, όλα, αν πιστέψεις στον άλλο και καταφέρεις να τον/την εμπιστευτείς. Η βαθιά συναισθηματική σου φύση μερικές φορές σε κάνει παράλογο/η ή ακόμα και τυραννικό/ή. Όπως όλοι όμως, έτσι κι εσύ, χρειάζεσαι την αποδοχή, την αγάπη και την ζεστασιά για να ξεδιπλώσεις όλα σου τα προσωπικά χαρίσματα, διαφορετικά δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, δεν αφήνεσαι, κι είσαι κάπως απόμακρος/η κι επιφυλακτικός/ή. Οι κρυφές σκέψεις ενός προσώπου θα σε απασχολήσουν και θα γίνεις εξ’ ανάγκης περισσότερο επικοινωνιακός/η, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις πιθανές εκβάσεις. Με έναν Δίδυμο ή έναν Τοξότη, θα επιδείξεις αξιοζήλευτη αυτοσυγκράτηση, κι αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διαδικασίας ωριμότητας. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου, θα πιστέψεις ότι έχεις βρει το ιδανικό σου ταίρι στο πρόσωπο ενός Ιχθύ. Η εξωστρέφεια είναι απαραίτητη για να ξεπεράσεις και τυχόν προσωπικές απογοητεύσεις. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σου, θα απολαύσεις εύνοια σε πολλούς τομείς, κι ένας από αυτούς θα είναι κι η ερωτική σου ζωή, αφού θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να ανοιχτείς και να είσαι όσο περισσότερο γίνεται, ο αληθινός σου εαυτός.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Προσπαθείς να διαχειριστείς με συντηρητικό τρόπο την ενέργεια σου, για να μην αναλώνεσαι σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις αν θα αποδώσουν. Μπορεί από την μια μεριά να σκέφτεσαι να διατηρήσεις μια συγκεκριμένη προϋπάρχουσα κατάσταση, ενώ από την άλλη, να επιθυμείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες, με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα από εσένα. Πάντως, φαίνεται πως θα έχεις τη διάθεση να διεκδικήσεις όσα περισσότερα μπορείς και μάλιστα με τρόπο πολύ δυναμικό κι απαιτητικό. Αντιλαμβάνεσαι όμως, ότι είναι πρώτα αναγκαίο να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις εσύ ο/η ίδιος/α, βλέποντας και ζυγίζοντας τις τεκμαρτές σου ανάγκες. Ο εναλλακτικός και κυρίως ο πολύ πρωτοποριακός τρόπος σε συγκεκριμένους τομείς, θα είναι η λύση που θα σε βγάλει από το τέλμα και το λούκι. Κάθε αρχή όμως είναι δύσκολη και μερικές φορές δειλιάζεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο επειδή φοβάσαι το άγνωστο. Τα καλά νέα είναι ότι, ο λογισμός σου αλλάζει οπτική γωνία και σου προσφέρει νέες λύσεις, σε κάνει βαθιά σκεπτόμενο/η κι ερευνάς εις βάθος κάθε τι που σε απασχολεί. Από τον Οκτώβριο κι έπειτα, θα "απογειωθείς" έχοντας την εύνοια του Δία και θα κερδίσεις χρήματα πιο εύκολα, είτε από επενδύσεις, είτε από κληρονομιές, είτε από ένα ακίνητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτοκυριαρχία κι οριοθέτηση σε συνδυασμό με επικοινωνιακά ανοίγματα, θα σου δείξουν τον δρόμο.
Οι εμπειρίες, είναι τα δώρα που παίρνεις αυτήν την περίοδο, για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Η σκέψη σου χρειάζεται αρκετή διαφοροποίηση ώστε να καταφέρεις να ξεφύγεις από τα δύσκολα όρια του Κρόνου, ο οποίος θα συνεχίσει να σε εκπαιδεύει μέχρι το τέλος του 2017. 
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, προσπαθείς περισσότερο έτσι κι αλλιώς σε όλους τους τομείς, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να διαχειριστείς. Το πιο σημαντικό, είναι ότι βάζεις αποστάσεις σε όλους και πιστεύεις ότι όχι μόνο πρέπει να αλλάξεις εσύ ο/η ίδιος/α, αλλά θα επιχειρήσεις να αλλάξεις και στους άλλους γύρω σου, όλα όσα δεν σου αρέσουν σε εκείνους. Όλα αυτά θα συμβαίνουν με έναν τόσο απρόσκοπτο τρόπο, ώστε θα δημιουργούνται εύκολα οι ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν άμεσες λύσεις, κυρίως μέσα από την επικοινωνία και τα ανοίγματα προς φίλους κι ομάδες. Η τμηματοποιημένη διαχείριση των θεμάτων που σε απασχολούν, δε θα σε περιορίσει, αντίθετα, θα σου χαρίσει την εσωτερική ηρεμία και τάξη που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ότι σε προβληματίζει. 
Τα ταξίδια στο εξωτερικό κι οι γνώσεις παντός είδους που μπορείς να συλλέξεις, σε αναβαθμίζουν κι είναι πάντα σταθεροί πόλοι ενδιαφέροντος, που σε βοηθούν να αναπτύξεις την εσωτερική σου δύναμη, ώστε να στοχοθετήσεις αποτελεσματικά κι επιτυχημένα. 
Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα νιώσεις καλές δονήσεις που θα σου μειώνουν την αρνητικότητα που ενδεχομένως έχεις συσσωρεύσει. Η αίσθηση ότι ένας καλός Άγγελος μπορεί να σε συντροφεύει και να σε προστατεύει, θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και πάλι, ότι θα συμβούν καλά πράγματα στην ζωή σου.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Στο πλαίσιο των γενικών ανακατατάξεων που σου συμβαίνουν, το σίγουρο είναι ότι η σχέση σου θα περάσει από σαράντα κύματα με απώτερο όμως στόχο, την εξυγίανση της και την ανεύρεση της ουσία της. Αυτό συμβαίνει, επειδή εξακολουθείς να αναζητάς -χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι συνειδητά- την αλήθεια των πραγμάτων, κι ως εκ τούτου, θα επηρεαστεί η προσωπική κι η ερωτική σου ζωή. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, κι οτιδήποτε αρρωστημένο ή λάθος θα ανατραπεί, ώστε να επέλθει η εξέλιξη. Αυτό από μόνο του, θα σε κάνει να αναζητάς μόνο σοβαρές σχέσεις και κυρίως, ένα άτομο που θα αποτελέσει για σένα σταθμό στην ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα θέσεις όρια και περιορισμούς σε οποιαδήποτε σχέση, είτε γάμου είτε ακόμα και δεσμού, προκειμένου να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Η διάθεση σου, μπορεί να μην είναι τόσο ανεβασμένη όσο ήταν παλιά κι η αισιοδοξία σου ίσως σταματήσει για ένα διάστημα να σου δίνει ενέργεια και κουράγιο, για να ανταπεξέλθεις στις μεγάλες δυσκολίες. Παρόλες τις αντιξοότητες όμως, θα έχεις πάντα επιλογές: είτε θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες μέσα στην σχέση σου με μεθόδους σκληρές αλλά αληθινές, είτε, θα τραβήξετε χωριστούς δρόμους και θα παραμείνετε φίλοι. Σε κάθε νέα γνωριμία, θα είσαι αρκετά διστακτικός/η γιατί δεν θα νιώθεις την ευχέρεια και την άνεση που ένιωθες παλαιότερα. Τελικά όμως, αυτό μάλλον καλό θα σου κάνει, γιατί ωριμάζεις κι εξετάζεις από πολλές πλευρές το θέμα των σχέσεων, οπότε δεν παρασύρεσαι πια σε επιλογές που μετά πιθανότατα να μετανιώσεις.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Βρίσκεσαι μπροστά σε ένα βουνό με δύσκολα μονοπάτια, αλλά έχεις τον τρόπο και την δύναμη να τα ανεβείς, γιατί ξέρεις πλέον, όχι μόνο τι πρέπει να κάνεις, αλλά και πως να το κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δουλέψεις σκληρά, και να έχεις μεγάλη σταθερότητα. Έτσι, θα πετύχεις οικονομία δυνάμεων, με απώτερο στόχο, την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση και σταθεροποίηση της επαγγελματικής σου θέσης. Τίποτε δεν θα σου χαριστεί, κι ο βαθμός δυσκολίας, έχει αυξηθεί. Το θετικό είναι ότι διευρύνεσαι όσο μπορείς περισσότερο επικοινωνιακά κι υιοθετείς νέες μεθόδους που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν και θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα που τυχόν αντιμετωπίσεις. Εσύ έχεις ένα μεγάλο ταλέντο: όσο περισσότερο ανοίγεσαι, τόσο περισσότερο επεκτείνεσαι, μαθαίνεις, κάνεις καλύτερες γνωριμίες και τελικά επιβιώνεις. Μια πρωτοποριακή συνεργασία που πιθανόν να σου φανεί αρχικά σαν ρίσκο, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την μονοτονία. Για να πετύχει όμως, θα πρέπει να κρατήσεις γερό τιμόνι και πάνω από όλα, να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς το εγχείρημα αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβαίνεις σε δημιουργικά ανοίγματα, με στόχο την εξυγίανση παλιών καταστάσεων αλλά και την απόκτηση νέων εμπειριών.
Είσαι από εκείνους που βιώνουν τις μεγάλες αλλαγές, είτε μέσα από επεκτάσεις, είτε μέσα από διάλυση κι επαναπροσδιορισμό των πραγμάτων. Πληρώνοντας οποιοδήποτε τίμημα, θα σταθείς τελικώς στα πόδια σου, γιατί δεν χάνεις το στόχο σου (την αλήθεια σου), κι επιδιώκεις να τον επιτύχεις αυτούσιο κι ολοκληρωμένο. Επέλεξε την επικοινωνία, κι όχι την απομόνωση για να λύσεις τα προβλήματα σου, ή να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεσαι, χάνοντας έτσι τις ευκαιρίες να προχωρήσεις προς τα εκεί που θέλεις. Επομένως, λάβε το πλανητικό μήνυμα που σε θέλει να επεκτείνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών, κι αξιοποίησε το, βάζοντας ως στόχο την εξισορρόπηση όλων σχεδόν των προσωπικών σχέσεων, μέσα από την επικοινωνία. Ξεσκόνισε τις αντζέντες σου και θέσε σαν προτεραιότητα, τις καινούργιες γνωριμίες. Η οικογένεια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο και θα είναι εκείνος ο παράγοντας, που είτε θα σου ανεβάζει τη διάθεση, είτε θα στην γειώνει. Το ίδιο θα συμβεί και με την καριέρα σου, αλλά και τις κοινωνικές επαφές σου. Έχοντας αυτά κατά νου, θα αναζητήσεις μια νέα διέξοδο στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις και να χειριστείς τις αλλαγές που θα βιώσεις να συμβαίνουν μέσα κι έξω από εσένα και θα σε επηρεάσουν με τρόπο βαθύ και καταλυτικό. Επομένως, καλό είναι να ψάξεις πλέον για μόνιμες λύσεις, οι οποίες για να αποδώσουν, θα πρέπει να κάνεις προσωπικές τομές, να αποβάλλεις δηλαδή ότι δεν σου πηγαίνει, ότι σε βαραίνει, ότι σε αγχώνει κι ότι σου κάνει κακό. Μόνο έτσι θα εξυγιανθείς και θα προκόψεις.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Στα πλαίσια των αλλαγών που επέρχονται, θα υπάρξει διαφοροποίηση και στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Οτιδήποτε δεν πηγαίνει καλά, παίρνεις απόφαση να το κόψεις και μάλιστα με τρόπο δυναμικό. Κάνεις σκληρό παιχνίδι, που στο παρελθόν, δε θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κάνει, κι έχεις πάρει την απόφαση να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, βλέποντας τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Ένας γάμος που κινδυνεύει, απαιτεί να κάνεις συνθηκολόγηση, όμως εσύ πιθανότατα να μην είσαι όσο υποχωρητικός/η απαιτείται, γιατί ίσως να πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις κάποιον/α καλύτερο/η. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αρχίσεις να αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου και να σταματήσεις την ανελέητη αυτοκριτική, ώστε να μπορέσεις να ανασάνεις και να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά. Αν το καταφέρεις, σιγά σιγά θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα μπορέσεις να δεις φως στο τούνελ, ακόμα και σε μια δύσκολη σχέση. Ζεις προσωπικές στιγμές που είναι πολύ ιδιαίτερες, αλλά και φορτισμένες με πολλή ένταση και μεγάλη δυναμική. Το θέμα συμβίωσης ή γάμου θα ξαναπέσει στο τραπέζι και θα επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τους στόχους σου. Μην αποκλείεις τίποτε, μήτε ακόμα και μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο για το οποίο είχες κλείσει το κεφάλαιο σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κινηθείς φέτος πολύ τυχοδιωκτικά και παρορμητικά, γιατί θα θελήσεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, κι έτσι για ένα διάστημα θα γίνεις κυνηγός, όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις, γιατί μετά, υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να βάλεις φρένο. Κριός, Δίδυμος, Καρκίνος και Ζυγός, θα είναι από τις σημαντικότερες γνωριμίες που θα κάνεις, γιατί με κάποιο από αυτά τα ζώδια, θα φουντώσει ένας μεγάλος έρωτας, πολύ καταλυτικός κι ιδιαίτερος.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Προσπαθώντας να διατηρήσεις αυτό που έχεις με νύχια και με δόντια, θα πάρεις γρήγορα χαμπάρι ότι πιθανώς να χάνεις τον χρόνο σου, κι ίσως να είναι καλύτερα, να επεκταθείς προς μια καινούργια κατεύθυνση. Για σένα, η καριέρα είναι το άλφα και το ωμέγα, κι η καλή σου ψυχολογία, εξαρτάται από το αν ευημερείς ή όχι στην εργασία σου. Αν δηλαδή πηγαίνει καλά η δουλειά σου κι έχεις κοινωνική αποδοχή, τότε είσαι ευτυχής, αν πάλι όχι, ξεκινάει ο Γολγοθάς σου, γιατί έτσι είναι δομημένο το σύστημα αξιών σου. Επομένως, είναι επιτακτικό να επαναπροσδιορίσεις τις θεωρίες σου περί προσωπικών αξιών, γιατί μερικές φορές δεν είσαι ο/η αποκλειστικός/ή υπεύθυνος/η για ότι στραβό συμβαίνει. Κάνε ότι μπορείς για την δουλειά σου, αλλά να μην παίρνεις κατάκαρδα την κάθε αποτυχία ή αστοχία, γιατί αυτό μπορεί και να σε διαλύσει. Καλό είναι μερικές φορές, μετά από μεγάλες προσπάθειες, να αφήνεις στα χέρια του Θεού το αποτέλεσμα και να Τον εμπιστεύεσαι, ότι όλα θα πάνε καλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, βλέπεις ότι οι συνθήκες αλλάζουν άρδην κι εσύ θα πρέπει να ξαναβρείς το ρυθμό σου, γιατί κάτι δεν σου πάει καλά. Επίσης, μπορεί να αρχίσεις μια καινούργια δουλειά η οποία να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέα πράγματα με βάση το σπίτι σου, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ή να συνάψεις καλλιτεχνικές συνεργασίες. Όλα φυσικά, θα εμπεριέχουν το στοιχείο του ρίσκου. Το θετικό είναι ότι, θα κάνεις επικοινωνιακές επεκτάσεις μέσα από διπλωματικές ντρίπλες, κι αυτό θα σε βοηθήσει, κυρίως αν θέλεις να επιτύχεις μια αλλαγή (επαγγελματικής) ταυτότητας ή αλλαγή αντικειμένου. Από τον Οκτώβριο και μετά, όλα θα μπουν σε μια καλύτερη τάξη κι εσύ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να εξελίξεις ότι κάνεις, αλλά και να ανταπεξέλθεις με μεγαλύτερη άνεση στις οικονομικές αντιξοότητες. Τα οικονομικά σου θα πάρουν την ανιούσα, θα εμπιστευτείς περισσότερο την τύχη σου, ενώ, σε συνδυασμό με προσωπικό αγώνα και πολλή δουλειά, θα συναντήσεις την επιτυχία που αναζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μήνυμα της πνευματικής αναζήτησης, θα είναι για εσένα το κλειδί για να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι.
Οι ενδείξεις μαρτυρούν, ότι υπάρχει μια γενικότερη καλυτέρευση σε όλους τους τομείς. Το σημαντικότερο από όλα είναι, ότι οι θεωρίες σου και γενικά όλος ο τρόπος που σκέφτεσαι για την ζωή και τους ανθρώπους βρίσκει απήχηση, αφού όμως πρώτα έχεις υποστεί αρκετή αμφισβήτηση. Τώρα, τα πράγματα γαληνεύουν κι οδηγείσαι προς την επίλυση πολλών θεμάτων, ακολουθώντας μια πνευματική κατεύθυνση, η οποία θα σε βάλει σε φάση αναζήτησης νέων αξιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν δραστηριότητες που θα έχουν ως βάση, την αυτοεπίγνωση, ώστε να χειριστείς σωστά πολλές και ταυτόχρονες προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά, η αποδοχή ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με το ένα χέρι, θα επιφέρει την γαλήνη, κι από αυτή τη συνειδητοποίηση, θα ξετυλιχτεί το γαϊτανάκι για σημαντικές εξελίξεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση --αντιμετωπίζοντας κι υπερβαίνοντας τον πόνο και την οδύνη- θα κάνει την διαφορά. Το θετικό είναι ότι θα ακολουθήσεις διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα, κι αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Η πνευματική νοημοσύνη που θα αναπτύξεις, θα σε οδηγήσει να έχεις βαθιά αίσθηση της αληθινής ουσίας των πραγμάτων και θα συμβάλλει ώστε να υπερβείς το εγώ σου. Η έμπνευση, τα οράματα και τα ιδανικά, σου χαρίζουν εσωτερική ενότητα, κι έτσι με ανώδυνους κι εύκολους τρόπους, θα έχεις στα χέρια σου την λύση πολλών θεμάτων. Όλα διακυβεύονται από το πόσο συνειδητός/ή είσαι ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να βγεις από το τέλμα, κι από το κατά πόσο μπορείς να κατευθύνεις τα πράγματα χωρίς ιδιοτέλεια κι εγωιστικές τάσεις. Φέτος πάντως, θα προχωρήσεις στην επίλυση των προβλημάτων σου, μόνο αν βρεις την πορεία σου κι είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Η τέχνη κι όλα όσα συνδέονται μ’ αυτή, θα είναι ένας δημιουργικός τρόπος, ώστε να ασχοληθείς με πράγματα, χωρίς υλιστικές ωφέλειες. Η φαντασία, η προσωπική εντιμότητα αλλά και το θάρρος, θα είναι τα εργαλεία για να απαλλαγείς από πολλά προβλήματα.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Αυτή η χρονιά, είναι η χρονιά που θα κάνεις τις καλύτερες κινήσεις στον ερωτικό σου τομέα. Γενικά μιλώντας, συναντάς δυσκολίες γιατί βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα από τους υπόλοιπους, μιας και για σένα, όλα βασίζονται στην φιλία και στην αμοιβαία αποδοχή, κι αυτή είναι η βάση στην οποία θέτεις συνειδητά ή ασυνείδητα την κάθε σου σχέση. Κατά συνέπεια, ανεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεων σου, αλλά δυστυχώς, τις πιο πολλές φορές δεν βρίσκεις αυτό που αναζητάς. Έτσι, καταλήγεις να μένεις μόνος/η, μέχρι να ανακαλύψεις ένα άτομο που να μπορεί να ακολουθήσει τις διαφορετικές ροπές σου. Σε γενικές γραμμές σε ενδιαφέρει η αλήθεια με κάθε τίμημα, αλλά αυτό είναι αρκετά απαιτητικό, μιας κι η αλήθεια ισούται με ξεγύμνωμα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο για τον καθένα. Το καλό είναι ότι φέτος, δεν θα είσαι τόσο εμμονικός/ή με τις αξίες που πρεσβεύεις, κι έτσι θα έχεις την δυνατότητα να διαπραγματευτείς, το οποίο από μόνο του, είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μην υψώσεις τοίχο από την πρώτη κιόλας στιγμή, εξαιτίας της διαφορετικότητας που νιώθεις με το άλλο το άτομο. Όλα παίζονται αυτή την χρονιά και θα δώσεις άπειρες ευκαιρίες, ακόμα και σε άτομα για τα οποία δεν ήσουν και τόσο σίγουρος/η ότι σου πηγαίνουν, επειδή έχεις αλλάξει την οπτική σου γωνία. Ευτυχώς που συμβάνει αυτό, για να μπορέσεις κι εσύ λίγο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Φέτος, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο και μαζί του/της να πορευτείς, ή να δεις με άλλη ματιά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ασχολούμενος/η περισσότερο με την μεταξύ σας δυναμική, μέσα όμως από αναλύσεις και πολύ ψάξιμο. Το καλό είναι ότι έχεις αποφασίσει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς συντροφικός/η για να σπάσει ο πάγος, οπότε είναι πολύ πιθανόν, να βρεθείς με μόνιμη σχέση χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Ένας πιθανός γάμος στο εξωτερικό θα σου μεταμορφώσει την διάθεση άρδην. Κριός, Λιοντάρι, Ζυγός και Τοξότης, θα είναι η εύκολη σχέση (λύση). Καρκίνος και Σκορπιός, θα είναι η σχέση που θα σε διαφοροποιήσει και θα σε βάλει να αναλυθείς περισσότερο από ποτέ. Οι ανάγκες σου αποφασίζουν τι θα επιλέξεις!!!
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Βγαίνεις μετά από πολύ καιρό στην επιφάνεια και θα σταματήσεις επιτέλους να αναπνέεις με το καλαμάκι, αφού θα αποκτήσεις μεγαλύτερες δυνατότητες και θα εμπλουτιστείς με σημαντικές εμπειρίες. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα και βατά μέσα από συνεργασίες αλλά κι ατομική προσπάθεια, σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Οι βάσεις σου όμως εξακολουθούν να είναι οι συνεργασίες, η αποκόμιση καινούργιας γνώσης κι οι νέες επεκτάσεις. Μέσω αυτών θα αισθάνεσαι ασφάλεια, ώστε να μπορείς να πορεύεσαι και να κινείσαι με άνεση. Η πρωτοπορεία εμπεριέχεται πάντα στα σχέδια σου, με τρόπο πολύ εποικοδομητικό κι αποδοτικό. Η επιτυχία για εσένα είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνεις την ατομική σου έμπνευση ή δεν εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου, απλά, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου κι αναζητάς τρόπους ομαδικής συνεργασίας. Το θετικό είναι ότι αυτή σου η νοοτροπία και προσέγγιση, θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και μάλιστα ενδέχεται να κάνεις επέκταση στο εξωτερικό, χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί να πας εσύ εκεί. Επιπλέον, θα πειραματιστείς με νέα σχήματα τα οποία θα σου βγουν σε καλό. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα επικεντρωθείς στην υλοποίηση των ιδεών και την ολοκλήρωση των ανοιγμάτων που θα έχεις ήδη ξεκινήσει, ενώ παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στο χρήμα, κάνοντας μια στροφή σε στρατηγικές κέρδους κι επέκτασης, με μοναδικό στόχο την οικονομική απόδοση.

ΙΧΘΥΕΣ
 Η προσγείωση θα οδηγήσει τελικά στην απογείωση προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα, με καλύτερες συνθήκες.
Αποδίδουν μέσα στην χρονιά οι κόποι σου καρπούς, επιβραβεύοντας σε, για όλα όσα έχεις πράξει τα προηγούμενα χρόνια. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα απολαύσεις τα αποτελέσματα των πράξεων σου ολοκληρωμένα. Επίσης, αίρεται κι ένας σημαντικός παράγοντας που σε περιόριζε εδώ και πολύ καιρό, μιας κι η ωρίμανση σε πολλά θέματα έχει ήδη επέρθει. Χωρίς αμφιβολία, δεν διανύεις το ευκολότερο κομμάτι της ζωής σου, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια σε όλους σχεδόν τους τομείς, γιατί θα υπάρχει ένας –μεταφορικά μιλώντας- εσωτερικός περιορισμός, που εκ των πραγμάτων θα σε ωριμάσει απότομα, ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις τον στόχο σου. 
‘’Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη’’, λέει το ρητό, όμως εσύ δεν θα το ακολουθήσεις, γιατί βλέπεις ότι τίποτε δεν καταφέρνεις χωρίς κόπο, διαφορετικά, κινδυνεύεις να χαθείς σε ψευδαισθήσεις και δε θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όμως, σε λίγο καιρό θα το απομυθοποιήσεις το ρητό, γιατί θα σε αναγκάσουν το σύστημα κι οι εξωτερικές συνθήκες. Η επανένταξη πάντως σε αυτό, θα επιτευχθεί όχι μόνο με σκληρή δουλειά, αλλά και με μεθοδικότητα κι ευελιξία απέναντι σε όλα τα πιθανά σχήματα που θα σου προκύψουν. Όλα συμβαίνουν για να αποδεχτείς για τα καλά τον ρόλο της συναισθηματικής ενηλικίωσης και να βγεις από το προσωπικό σου χάος. Αυτό μπορεί να γίνει, είτε αναλαμβάνοντας να φροντίσεις ένα ηλικιωμένο άτομο μέσα στην οικογένεια σου, είτε αναλαμβάνοντας μια δουλειά, πολύ φορτωμένη με ευθύνες κι ιδιαιτερότητες. Όλα πάντως θα συντελέσουν ώστε να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Να θυμάσαι ότι όσο ανεβαίνει ο πήχης, τόσο θα αυξάνονται κι ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις. Η ευαισθησία σου πιθανότατα να δώσει την θέση της στην ενσυναίσθηση, η οποία είναι ένα εξελιγμένο συναίσθημα, γιατί σε βοηθάει να μπεις στα παπούτσια του άλλου, χωρίς όμως να απωλέσεις την ακεραιότητα της δικής σου υπάρξης. Αυτό από μόνο του, θα έχει τεράστια επίδραση στις διαπροσωπικές σου επαφές, γιατί θα μπορείς να κάνεις θαρραλέα βήματα εμπρός, χωρίς να διαλύεσαι, κρατώντας ακέραιη την ατομικότητα σου. Απαραίτητο εργαλείο για να εξελιχθείς, θα είναι να δουλέψεις τον εαυτό σου, είτε μόνος/η σου, είτε με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου. Το κλείσιμο κι η μοναξιά που πιθανόν να νιώθεις, αν το θελήσεις, θα εξαλειφτούν μέσα από το ποιοτικό κι επιλεκτικό ψάξιμο αξιών κι ατόμων, που θα αναπληρώσουν τα κενά. Η αναζήτηση δυνατών φίλων ή προσώπων που παίζουν ρόλο κλειδί στην ανάπτυξη σου, ασφαλώς θα είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντά σου.
❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;
Η ερωτική σου ζωή, θα είναι ταυτόχρονα το δυνατό και το αδύνατο σημείο σου. Κι αυτό γιατί, εάν πραγματικά αποφασίσεις να είσαι σε σχέση, μπορείς να βρεις εύκολα ένα άτομο, ενώ αν συνειδητά θελήσεις να παραμείνεις εκτός, θα είσαι μόνος/η σου. Επομένως, είναι στο χέρι σου το πώς θέλεις να παίξεις τα χαρτιά σου. Τώρα βέβαια, σχεδόν σε ακούω να λες ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα κι ότι όλα εξαρτώνται από τους άλλους. Ίσως αυτό να έχει μια βάση, μα το σίγουρο είναι, ότι έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας, κι αν το θελήσεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Να σου υπενθυμίσω, ότι πολλές φορές αναλαμβάνεις σχεδόν ψυχαναγκαστικά τον ρόλο του θύματος που υπομένει τα πάνδεινα και γι’ αυτό σχεδόν πάντα, υπαίτιους, θεωρείς τους άλλους. Αν θελήσεις να παίξεις λοιπόν αυτό το ρόλο, να γνωρίζεις ότι μπορεί να μείνεις μακριά από την αγάπη και τον αληθινό έρωτα. Την δύναμη της αγάπης την έχεις μέσα σου, αλλά κάποιες φορές πιστεύεις ότι με το να υπομένεις δυσάρεστες καταστάσεις, εκφράζεις την αγάπη σου. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να γίνεις περισσότερο δημιουργικός/ή και να ανοιχτείς προς νέους ορίζοντες, πραγματοποιώντας επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις την ζωή σου. Επειδή όμως, προτιμάς να επικοινωνείς συναισθηματικά και όχι λεκτικά, αυτό μερικές φορές σε απομονώνει. Τώρα όμως θα επιχειρήσεις να το αλλάξεις αυτό, κυρίως με τη βοήθεια ενός Ζυγού, που σε βάζει σε μια διαφορετική διάσταση. Με έναν Τοξότη, θα υπάρξουν αλλαγές κι ενδέχεται να γίνει δάσκαλός σου, αφού θα σε αναγκάσει να ωριμάσεις με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα μπεις στην διαδικασία της παραγωγικής δημιουργίας, διατηρώντας την αισιόδοξη στάση ότι όλα θα πάνε καλά σε αυτόν τον τομέα. Ένας Ταύρος ή ένας Σκορπιός, θα είναι σημαντικά κεφάλαια στην ζωή σου.
€ ASTROMONEY: Πώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Όλοι λένε ότι είσαι τυχερός/ή, αλλά εσύ μερικές φορές δεν το καταλαβαίνεις. Αν όμως παράλληλα με την δημιουργική φαντασία σου, κρατηθείς στις επάλξεις με μεθοδική εργασία, θα δρέψεις θαυμάσια αποτελέσματα. Πάντα θα σώζεσαι την τελευταία στιγμή, κι αυτό είναι μια αναντίρρητη αλήθεια. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι από την γέννησή σου μέσα στην συμπαντική ροή, κι όταν βγαίνεις από εκεί, σημαίνει ότι έχεις λερώσει το εσωτερικό σου με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα ή έχεις κολλήσει την μιζέρια από τον έξω κόσμο, γιατί επηρεάζεσαι υπερβολικά. Ένα ακίνητο θα σε προβληματίσει για ένα μεγάλο διάστημα και χρειάζεται διπλωματία, αλλά ταυτόχρονα απαιτείται να αναλάβεις δράση για να βρεις λύσεις. Από τον Οκτώβριο και μετά, οι ευκαιρίες θα αυξηθούν κατακόρυφα, και θα πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία, όλες οι επιθυμίες σου. Όταν αφαιρείς την ανησυχία από μέσα σου, τα πράγματα ρέουν πιο ήρεμα, κι εσύ συνδέεσαι με το καλό στοιχείο. Ευτυχώς για εσένα, έχεις προστασία και μεγάλη εσωτερική δύναμη στο να μαγνητίζεις όλα αυτά που επιθυμείς.
πηγη



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου