ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Οι μυρωδιές που ευθύνονται για τις ημικρανίες!

Οι μυρωδιές που ευθύνονται για τις ημικρανίες
Αν υποφέρετε από ημικρανίες, γνωρίζετε ότι είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα που έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές τη ζαλάδα ακόμη και τον εμετό.
Σύμφωνα όμως με πρόσφατη μελέτη 7 στα 10 άτομα που πάσχουν από ημικρανίες εκδηλώνουν ......
..... κρίση εξαιτίας κάποια δυνατής οσμής. Πράγματι λοιπόν υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που ευθύνονται για τις συχνές ημικρανίες και η μελέτη έδειξε ότι η κεφαλαλγία επήλθε μέσα σε 20 με 25 λεπτά από την έκθεση σε αυτές.
Δείτε ποιες είναι...
- Έντονα αρώματα 75,7%

- Μπογιές 42,1%
- Βενζίνη 28,6%
- Χλωρίνη 27,1%

Εκτός βέβαια από τις ημικρανίες μπορεί να προκαλέσουν και αλλαγή στη συναισθηματική διάθεση καθώς οι περιοχές του εγκεφάλου που αφορούν μυρωδιά και συναίσθημα είναι στενά συνδεδεμένες.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου