ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σ`Αγαπώ Ισπανικά ( Kiki, el Amor se Hace)!


Πέντε διαφορετικές ιστορίες, που συνδέουν το σεξ με τον έρωτα…
Ο Πάκο και η Άνα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που αναζητεί να αναφλέξει το ερωτικό πάθος, το οποίο εμμένει καιρό στην απάθεια. Ο Χοσέ Λουίς προσπαθεί να ανασύρει τα αισθήματα της συζύγου του, Παλόμα, καθισμένη πλέον σε αναπηρική καρέκλα μετά από ατύχημα. Η κυρία Καντελαρία και ο Αντόνιο είναι ένα ζευγάρι που προσπαθούν να γίνουν γονείς, αλλά έχουν το πρόβλημα ότι αυτή δεν έρχεται σε οργασμό όταν κάνουν έρωτα. Ο Άλεξ προσπαθεί να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις της Ναταλία, ενώ την ίδια ώρα αυτή αρχίζει να αμφιβάλει αν τη ζητήσει σε γάμο. Η Σάντρα είναι μια εργένισσα σε μόνιμη αναζήτηση για έναν άντρα που θα την ερωτευτεί.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 8 Σεπ 2016
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Ισπανικά
- Συντελεστές :
Paco Leon Ηθοποιός ....Paco
Ana Katz Ηθοποιός ....Ana
Candela Pena Ηθοποιός ....Maria Candelaria
Natalia de Molina Ηθοποιός ....Natalia
Belen Cuesta Ηθοποιός ....Belen
Josh Lawson Συγγραφέας ....σενάριο του 2014
Paco Leon Σκηνοθετης
Paco Leon Σεναριογράφος
  Fernando Perez Σεναριογράφος


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου