ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Πατατόστ στα γρήγορα να σας τρέχουνε τα σάλια!

Πατατόστ
Όταν η φαντασία ξεπερνά κάθε προσδοκία με το αποτέλεσμα της τότε.......
Υλικά
Πατάτες 3 μεγάλες τριμμένες
Αυγό 1 τεμ
Γραβιέρα 80 γρ τριμμένη
Πάπρικα
Αλάτι - πιπέρι λίγο
Λαδόκολλα

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τις πατάτες από την λεπτή μεριά του τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά. Τρίβουμε το τυρί μας και βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, μαζί και το αυγό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν. Ζεσταίνουμε την τοστιέρα, βάζουμε την λαδόκολλα κι απλώνουμε το μείγμα πάνω της (θέλουμε να έχει πάχος 1 εκ). Καλύπτουμε με την λαδόκολλα που περισσεύει  και ψήνουμε για 20  – 25 λεπτά περίπου μέχρι να ξεκολλάει η λαδόκολλα. Το παρακολουθούμε ώστε όταν η λαδόκολλα ξεκολλήσει να το βγάλουμε αμέσως για να μην μας ξεραθεί, το θέλουμε μαλακό. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου