ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/8


ΚΡΙΟΣ
Κάποιες καταστάσεις ή και ειδήσεις, θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Καλό είναι να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Παραμέρισε τις έννοιες σου για ......
...... οικογενειακά πρόσωπα και φρόντισε να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στην δική σου πρώτα ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου για όλα όσα μπαίνουν εμπόδια στη σχέση σας. Και εσύ που δε λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό για να μη χαθείς στα χρέη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και η νέα γνωριμία δε θα αργήσει να έρθει και να σε συναρπάσει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα σε ό,τι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται αφού εσύ και ο σύντροφός σου βρίσκετε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με πολύ αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αυτή τη μέρα είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα για εσένα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης όλη σου την προσοχή. Κάνε ό,τι μπορείς για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με το σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην τις αρνηθείς. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα που σου κάνουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος σου, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την ερωτική σου τύχη με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δε σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα δανειακού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δε σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι όμως, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές και είναι κρίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις, αλλά με λίγη προσοχή και αυτοσυγκράτηση θα τα καταφέρεις μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ωστόσο η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την αγκαλιά σου το ίδιο. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και ταχτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η ώρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται. Μην αφήσεις λοιπόν, ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα έχει αρκετό προβληματισμό, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι άπραγος. Εξαρτάται κι από εσένα η συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, γιατί όσο πάνε και πληθαίνουν εις βάρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι συνθήκες αυτό το βράδυ είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου