ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ένα μαφιόζικο ιταλικό δράμα, η αληθινή ιστορία της αρχαιολόγου Γερτρούδης Μπελ με τη Νικόλ Κίντμαν καθώς κι ένα animation με πρωταγωνιστές... τα κατοικίδια, είναι μερικές από τις ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται αυτή τη βδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Σκοτεινές Ψυχές»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φραντσέσκο Μούντσι με τους: Φαμπρίτσιο Φερακάνε, Μάρκο Λεονάρντι, Πεπίνο Ματσότα
Ο νεαρός Λέο χτυπά με την καραμπίνα του την τζαμαρία ενός μπαρ, ξυπνώντας έτσι μια παλιά βεντέτα σε ένα χωριό της Καλαβρίας. Το αίμα του ατίθασου νεαρού βράζει: περιφρονεί τις αγροτικές εργασίες που κάνει ο πατέρας του κι έχει ως πρότυπο τους θείους που έχουν χτίσει το χρυσό βασίλειο της ανομίας τους στο Μιλάνο. Το ταξίδι του στην ιταλική μεγαλούπολη τον βάζει στα κόλπα της οικογενειακής «επιχείρησης». Μόνον που η αποστολή ενός πολύτιμου φορτιού στον τόπο καταγωγής τους εξελίσσεται σε θρυαλλίδα αιματηρών εξελίξεων.



«Η Μέρα της Βαστίλης»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάτκινς με τους: Άιντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Σαρλότ Λε Μπον
Ένας μυστικός πράκτορας της CIA κι ένας νεαρός Αμερικανός πορτοφολάς αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εμποδίσουν μια καλά κρυμμένη συνωμοσία, η οποία έχει σπείρει το χάος σε ολόκληρο το Παρίσι.



«Η Βασίλισσα της Ερήμου»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Βέρνερ Χέρτζογκ με τους: Νικόλ Κίντμαν, Ντέμιαν Λούις, Τζέιμς Φράνκο
Η ζωή της Γκέρτρουντ Μπελ, εξερευνήτριας, χαρτογράφου, αρχαιολόγου, συγγραφέως και πολιτικής συμβούλου της βρετανικής αυτοκρατορίας στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή των αρχών του προηγούμενου αιώνα.



«Η Αγάπη είναι ένα Θαύμα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία 'Ερικ Μπεσνάρ με τους: Βιρζινί Εφιρά, Μπενζαμέν Λαβέρν, Λουσί Φαγκεντέ
Στο καταπράσινο τοπίο της γαλλικής Προβηγκίας η Λουίζ μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της μετά το τραγικό δυστύχημα του άντρα της. Τη στιγμή που δείχνει να λυγίζει από τις υποχρεώσεις και τα χρέη του αγροκτήματός τους πέφτει με το αυτοκίνητο πάνω σε έναν μυστηριώδη άντρα.



Όλοι Θέλουν από Λίγο!!»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Μπλέικ Τζένερ, Ζόι Ντόιτς, Γκλεν Πάουελ, Γουάιατ Ράσελ
Οι πρωτοετείς, ανάμεσά τους και αυτοί που πήραν υποτροφία για να συμμετάσχουν στην ομάδα μπέιζμπολ, μετακομίζουν στην εστία ενός κολεγίου στο Τέξας της δεκαετίας του ’80. Οι παλιοί αναλαμβάνουν να βάλουν το φρέσκο αίμα στο οργιώδες κλίμα της φοιτητικής ζωής, με χορευτικές επισκέψεις στην τοπική ντίσκο, μαθήματα καμακιού και άγριου μεθυσιού στα πάρτι της πανεπιστημιούπολης.



«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε»

Aμερικανικό animation, σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένι
Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου