ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τώρα χρειάζεσαι πολλά αποτοξινωτικά και όχι άλλο αλκοόλ!


ΠΙΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΚΟΟΛ

Καλά, δεν το συζητώ. Δεν χρειάζεται καν να σε ρωτήσω! Έχεις λυσσάξει να πίνεις και να ξαναπίνεις αυτές τις μέρες! Λίγο που είναι περισσότερα τα καλέσματα, λίγο που έχεις λιγότερη δουλειά, λίγο που ήρθαν και όλοι οι φίλοι από τα εξωτερικά και θυμηθήκατε τα
νιάτα σας, λίγο που ένα πάρτι από δω, λίγο που δύο πάρτι από εκεί… Τέλος πάντων, είχες που είχες μια τάση εκ γενετής στο να είσαι μπεκρονακάτα, ήρθες και απόγινες!
Τι σου προτείνω τώρα εγώ; Επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα απολύτως
νόημα να σε συμβουλεύσω να σταματήσεις να πίνεις, επικαλούμαι την υγιεινή συμβουλή που δίνει η φίλη επιστήμη και όσο να πεις έχεις ένα άλλο βάρος!

Ποια είναι αυτή; Ροφήματα που βοηθούν όλο τον οργανισμό σου και κυρίως το συκώτι σου να αποτοξινωθεί!

Βάλε μία φέτα λεμόνι στο νερό σου

Το λεμόνι είναι πολύ σημαντική πηγή κιτρικού οξέος, καλίου, μαγνησίου και φωσφόρου. Τα στοιχεία αυτά βοηθούν το σώμα μας να απαλλαγεί από τις τοξίνες που είναι σίγουρο ότι έχουν βαρέσει κόκκινο με τα τραπεζώματα και τα μεθυσμένα ξενύχτια όλων των ημερών! Μπορείς είτε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα ποτήρι νερό (κρύο ή χλιαρό) στο οποίο βάζεις μία φέτα λεμόνι, είτε ακόμα και έξω που παραγγέλνεις το ποτό σου ζητάς και ένα ποτήρι νερό με φρέσκο χυμό λεμονιού ώστε να πίνεις και ενώ καταναλώνεις αλκοόλ. Θα σωθείς φίλη μου! Μην το σκέφτεσαι!

Τίμησε το πράσινο τσάι 

Είναι το κλασσικότερο υγιεινό ρόφημα και αυτό κάτι λέει! Τις μέρες αυτές βάλε οπωσδήποτε στο ημερήσιο πρόγραμμα μία κούπα πράσινο τσάι. Μην σου πω ότι το καλύτερο είναι να αποφύγεις εντελώς να πιεις καφέ και να το αντικαταστήσεις με τσάι. Ειδικά το πράσινο, το τσάι μέντας ή πιπερόριζας είναι φυσικά αντιοξειδωτικά, βελτιώνουν το μεταβολισμό σου και βοηθούν πολύ στην πρόληψη για την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Χυμός από καρότο και αγγούρι

Εκτός του ότι και τα δύο αυτά λαχανικά έχουν παρά πολλές βιταμίνες, έχουν και έντονη αντιοξειδωτική δράση. Ο χυμός αυτός είναι διουρητικός και είναι πάρα πολύ βοηθητικός στη μείωση του φουσκώματος από την κατακράτηση υγρών. Και φυσικά το καλύτερο από όλα είναι ότι ο συνδυασμός είναι νόστιμός, έχει πολύ λίγες θερμίδες και σου δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού που σου «κόβει» την πείνα.

Χυμός από μήλα και αχλάδια

Χρησιμοποιώντας μια ποσότητα 2 φρούτων από το κάθε είδος έχεις έναν πολύ απλό και θρεπτικό χυμό που μπορεί πολύ εύκολα να ενταχθεί στο πρωινό σου ή να αντικαταστήσει το σνακ ανάμεσα σε δύο γεύματα. Η αποτοξινωτική του δράση οφείλεται στο ότι βοηθά στην κινητικότητα του εντέρου και είναι ιδιαίτερα ευεργετικός σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας.

Αγαπημένη, μην τα ξαναλέμε! Πιες και κανένα ρόφημα αποτοξίνωσης αυτές τις μέρες και σταμάτα να πίνεις μόνο αλκοόλ γιατί σε βλέπω να σε βρίσκει εντελώς κουρέλα το νέο έτος και πολύ θα στεναχωρηθώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου