ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις λίγο και να φύγεις από την μεγάλη πίεση που είχες τις προηγούμενες ημέρες. Για αυτό όλα σήμερα τα βλέπεις πιο εύκολα και κάτω από αυτό το πρίσμα κινείσαι. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσεις είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείς απέναντι σε κάποια
άτομα για να μην θιγεί κανένας.
Ερωτικά: Προτιμάς την φιλική συμμετοχή παρά να είσαι σε μια σχέση που δεν πάει ή δεν σε συγκινεί. Σίγουρα όμως θα προδώσεις την απόφασή σου γιατί θα γίνει ξαφνικά μια γνωριμία με Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόψη σου να μην χαλάσεις πολλά χρήματα γιατί όλα είναι κάπως περιορισμένα. Αν περιμένεις κάποια χρήματα θα έρθουν άμεσα για να ξεπληρώσεις κάποια χρέη και υποχρεώσεις που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αμφιβάλλεις για την αξία και για την κρίση σου και μάλιστα μπορεί να δείχνεις ότι αμφιταλαντεύεσαι. Πιθανόν από το περιβάλλον σου να τρως πίεση για να κάνεις πράγματα τα οποία δε θέλεις ή δεν τα θεωρείς σωστά.
Ερωτικά: Μπορεί με το άτομο που είστε μαζί να κάνεις μια συζήτηση κάπως έντονη και μέσα σε αυτή φάση να εξομολογηθεί ότι παλιά είχε κάνει κάτι. Αν θέλεις να είστε μαζί καλό είναι να σταματήσεις την αδιαλλαξία και τον συντηρητισμό και να οπισθοχωρήσεις. Αν φυσικά έχεις ακόμα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ελιχθείς και να επικοινωνήσεις πιο διπλωματικά γιατί μάλλον αυτό σου λείπει για να δέσει μια συνεργασία. Αν ασχολείσαι με τα ηλεκτρονικά μπορεί σήμερα να κάνεις μια καλή συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί σε έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σου και μπορεί να προσπαθήσεις να κρύψεις ένα τραύμα που όμως σε εκπαιδεύει γιατί μέσα από αυτό θα ψάξεις τον εαυτό σου. Από την άλλη αν θέλεις να συζητήσεις για μεταφυσικά ή ψυχολογικά θέματα θα διαλέξεις πρόσωπα που έχουν μια αναγνώριση και δεν θα αρκεστείς μόνο σε απλές πληροφορίες αλλά βαθύτερες γνώσεις.
Ερωτικά: Αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα του Καρκίνου γιατί μάλλον κρύβεται και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με τον Αιγόκερω αλλά σε ένα πιο δύσκολο επίπεδο γιατί δεν μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις, αν δεν προσπαθήσεις να καταλάβεις έστω και λίγο τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες υποχρεώσεις που αναγκαστικά θα πρέπει να τις καλύψεις είτε σε εφορία, τράπεζες ή κάποια χρέη σε συγγενικά πρόσωπα. Αλλά αν δεν τα εξοφλήσεις όλα γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς, τουλάχιστον να βάλεις μια τάξη που θα σε κάνει να ηρεμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Τόσο όσο, θα πρέπει να ασχοληθείς για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση με κάποια άτομα που νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Επίσης στην καθημερινότητά σου μπορεί να εντάξεις ακόμα και μια εναλλακτική θεραπεία ή κούρα. Πιθανόν ένας φίλος να θέλει να τον στηρίξεις αλλά αυτά που θα ζητήσει είναι αρκετά παράλογα.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο θα βρεθείς αλλά δεν ξέρεις αν τελικά θα περάσετε μαζί τις γιορτές γιατί εσύ θέλεις άλλα και αυτός άλλα. Για αυτό θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή για να μην έχετε διαφωνίες αυτές τις ημέρες. Αν αγαπάς αληθινά και όχι με το εγώ σου δώσε την ελευθερία ή αυτό που ζητά το άλλο άτομο και όσο μπορείς δείξε κατανόηση. Έτσι έρχονται οι αλλαγές.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ένα κλίμα ομαδικό γύρω σου και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα χάσεις την αυτονομία σου. Ο συνδυασμός θα είναι πολύ δυνατός.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς να βρεθείς με πολύ κόσμο γιατί δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η και θα ακούσεις και των άλλων τα θέλω. Πιθανόν να κάνεις κάποιους παράξενους συνδυασμούς σε άτομα και ομάδες ή να περάσεις τη μέρα σου με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά αλλά βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, επαγγελματικό ή πολιτικό.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις να πάει χαμένη η προσπάθειά σου για αυτό προσπαθείς να κατανοήσεις όσο μπορείς τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Πιθανόν να υπάρχει μια ιδιαιτερότητα την οποία θα πρέπει να την σεβαστείς. Με τον Υδροχόο θα είστε απόψε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος/η σου, όχι γιατί δεν έχεις την ικανότητα ή δεν αξίζεις, αλλά επειδή οι συνθήκες ευνοούν το ομαδικό παιχνίδι. Αυτό δεν είναι και τόσο άσχημο αρκεί να μην στεναχωριέσαι ή νιώθεις υποδεέστερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που σε ενοχλούν και θα γίνεις αναγκαστικά πιο ανοικτός/η σε ιδέες πολύ πρωτοποριακές. Οι φίλοι ή άτομα που μπορεί να μην γνωρίζεις από παλιά θα είναι η παρέα σου. Αφέσου και μην καλουπώνεις τίποτε.
Ερωτικά: Μπορεί ο Σκορπιός να φέρεται περίεργα. Κάνε σήμερα την υπέρβαση και μην δώσεις τόσο μεγάλη σημασία. Άφησε τα πράγματα σε μια πιο ελεύθερη κατάσταση, σταμάτησε να κρίνεις και θα δεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα έχεις διάθεση να παίξεις ακόμα και τυχερά παιχνίδια και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου γιατί πάντα σε ακολουθεί η λογική. Μέσα στον χώρο που δουλεύεις προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις ένα κλίμα μοντέρνο και νεανικό για να νιώθουν όλοι καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Παρόλο που υπάρχουν προβλήματα εσύ προσπαθείς να δεις μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων είτε γιατί δεν θέλεις είτε δεν σε παίρνει να τα βλέπεις όλα μίζερα και σκοτεινά. Από κάπου θα βρεις να κρατηθείς και καλά θα κάνεις.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να βγεις και να πας γι' αυτό θα κάτσεις σπίτι σου και ίσως καλέσεις κάποια άτομα πολύ αγαπημένα. Πιθανόν η γνωριμία με τον Καρκίνο να είναι κάπως δύσκολη και να συνεχίσετε μαζί θα πρέπει εσύ να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα θα σταματήσει να σε οδηγεί ο αρνητισμός ή η ματαιοδοξία γιατί θα δεις ότι μπορούν να διορθωθούν πολλά αλλά κι αν δεν γίνουν, οφείλεις στον εαυτό σου να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου με φίλους και παρέες που πιθανόν να είναι αταίριαστες αλλά αυτή την φορά δεν σε νοιάζει γιατί έχεις καταλάβει ότι πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο από τα ίδια.
Ερωτικά: Μπορεί να θέλεις να σχετιστείς με ένα ανορθόδοξο τρόπο για τον χαρακτήρα σου και ίσως να εκπλήξεις και το πρόσωπο που είστε μαζί. Σου αρέσουν οι εκπλήξεις και ίσως βρεθείς να κάνεις φάρσες και διάφορα άλλα που θα σε κάνουν να ευθυμήσεις με τους φίλους σου και με την σχέση σου, αν φυσικά έχεις την διάθεση να είστε μαζί. Αλλιώς θα περάσεις έτσι και αλλιώς καλά. Ο Υδροχόος θα σε συνεπάρει με την τρέλα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις σε όλους δώρα γιατί θέλεις να τους ευχαριστήσεις κι ίσως επιλέξεις κάποια οικολογικά ή πρωτότυπα αντικείμενα για να κάνεις τη διαφορά. Ίσως συνδυάσεις ένα ταξίδι και με δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Νέες προοπτικές σε τραβάνε προς τα έξω και από εκεί που είχες κλειστεί. Σήμερα θα κάνεις βόλτες με φίλους και γνωστούς και πιθανόν να βρεθείς με ομάδες και άτομα που τώρα θα γνωρίσεις. Πάντως θα σου άρεσε και δεν θα έλεγες όχι σε μια καινούργια πρόσκληση. Ο Κρόνος που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου μετά από την μεγάλη πορεία του στο Σκορπιό μπορεί και να σε αποζημιώσει, αν φυσικά έχεις δουλέψει σωστά και με ήθος.
Ερωτικά: Είσαι φίλος/η με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για αυτό και κάτι παραπάνω να μην τρέχει μεταξύ σας, προτιμάς να διατηρήσεις την φιλία για να υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να είναι ακόμα περίεργη γιατί κανένας δεν έχει κάνει το πρώτο βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μετράς και το παραμικρό γιατί θέλεις να έχεις τον έλεγχο. Αυτές οι γιορτές δεν θα είναι σπατάλες γιατί έχεις αρχίσει και αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα τόσο για τον εαυτό σου όσο και για την αξία της ύλης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θέλεις οτιδήποτε πήρες αυτό το διάστημα ή έμαθες να το επικοινωνήσεις σε άλλους για να μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα. Η φιλία με ένα πρόσωπο που παλιά παιζόταν και ένα ερωτικό παιχνίδι μπορεί να είναι καταφύγιο για σένα αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Δέχεσαι με μεγαλύτερη ευκολία τον φιλελευθερισμό του/της συντρόφου γιατί μπορεί να μην μιλάς πολύ αλλά δεν σου αρέσει πλέον να είναι ίδια τα πράγματα όπως παλιά και θέλεις μια αλλαγή.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι σε κάποιες ομάδες που μπορεί να την απαρτίζουν ένας Λέων ή Υδροχόος και οι γνώμες τους να συγκρούονται κυρίως για σένα. Από το απόγευμα και μετά κλείσε τον διακόπτη και μην σκέφτεσαι τίποτε, μόνο πως θα περάσεις ωραία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αφού θα βρεθείς στην κορυφή και θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ που σου δημιουργεί ευφορία και πίστη στον εαυτό σου και στις ιδέες σου.
Ερωτικά: Μπορεί να κρατήσεις αποστάσεις σήμερα και αν δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες από την άλλη πλευρά δεν θα μπεις στον κόπο να παρακαλέσεις. Θα αφήσεις τα πράγματα και όπως έρθουν. Μόνο κάνε τον απολογισμό σου, επειδή στο βάθος είσαι δίκαιος/η κι αν έχεις πληγώσει κάποιο άτομο να γυρίσεις και να ζητήσεις συγνώμη για να επέλθει κάθαρση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι ανοικτός/η και να μην σκέφτεσαι τι θα γίνει την άλλη ημέρα. Τουλάχιστον σήμερα, δεν φοβάσαι και είναι όλα στην θέση τους. Προχώρησε σε συμβιβασμούς με κάποια άτομα, μόνο αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Βρίσκεις κάποιες λύσεις σε θέματα προσωπικής ελευθερίας και επειδή νιώθεις πολύ καλά δεν σου αρέσει να σε δεσμεύουν για αυτό ξεγλιστράς για να βιώσεις μια καινούργια πραγματικότητα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι έχει φιλική συμπεριφορά και σε μπερδεύει γιατί δεν ξέρεις τι θέλει ακριβώς από εσένα. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω ταιριάζεις πιο πολύ αλλά μερικές φορές πλήττεις. Μάλλον σου αρέσει κάποιος/α να σε βασανίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις φιλικά προσκείμενος/η σε μια ομάδα που ίσως να ήταν πρόταση ενός Διδύμου με τον οποίο τώρα ίσως μην τα πάτε και πολύ καλά. Αλλά δεν υποχωρείς γιατί θα βρεις λύση για να τα βγάλεις πέρα, όμως θα κινηθείς αρκετά παρασκηνιακά.


πηγη

1 σχόλιο: