ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Όλα τα trailer από τις πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!


Μια βιογραφική ταινία εποχής (Camille Claudel 1915), μια αληθινή ιστορία μιας τραγικής για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις αποστολής στο Αφγανιστάν (Lone Survivor) και τρεις ακόμη ταινίες βγαίνουν από σήμερα (10/04) στις ελληνικές αίθουσες.

Lone Survivor (Ο Μόνος Επιζών)

Μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία ηρωισμού, θάρρους και προσαρμοστικότητας. Τέσσερις Αμερικανοί κομάντος του πολεμικού Ναυτικού αναχωρούν το καλοκαίρι του 2005 για τα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν για μία αναγνωριστική αποστολή, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα ενός ηγέτη της Αλ Κάιντα, του Ahmad Shah. Παγιδευμένοι στα βουνά του Αφγανιστάν απέναντι σε μια μεγάλη ετοιμοπόλεμη ομάδα Ταλιμπάν, καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή τους και να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να μείνουν στη μάχη μέχρι το τέλος. Πέντε μέρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους στρατιώτες θα μείνει ζωντανός.
Σκηνοθεσία: Peter Berg
Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch

Camille Claudel 1915 (Καμίλ Κλοντέλ 1915)

Μεταφερόμαστε σε ένα ψυχιατρικό άσυλο στα βάθη της γαλλικής επαρχίας, πίσω στο 1915, όταν η άλλοτε διάσημη γλύπτρια —μαθήτρια και ερωμένη του Ροντέν— Καμίλ Κλοντέλ είχε συμπληρώσει ήδη μια δεκαετία ως τρόφιμος διεγνωσμένη με σχιζοφρένεια. Έχοντας ελάχιστα να περιμένει μέσα στην ημέρα της, η καλοστεκούμενη και ικανή να αυτοεξυπηρετείται γυναίκα περιφέρεται στους χώρους του σανατορίου μέχρι την επικείμενη επίσκεψη του αδελφού της Πολ, απ' τον οποίο πρόκειται να ζητήσει, για ακόμη μια φορά, να την πάρει από εκεί.
Σκηνοθεσία: Bruno Dumont
Πρωταγωνιστούν: Juliette Binoche, Jean-Luc Vincent, Emmanuel Kauffman


Michael Kohlhaas (Ο Θρύλος του Μάικλ Κόλχαας)

Γαλλία, 16ος αιώνας. Ο Μάικλ είναι ένας ανεξάρτητος έμπορος αλόγων, κι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Μια μέρα, ένας ευγενής του ζητά αποζημίωση επειδή πάτησε στη γη του. Του αφήνει δύο άλογα, κι έναν άνθρωπο για να τα φροντίσει, για να ανακαλύψει έπειτα, ότι εκείνος χτυπήθηκε άγρια και τα ζώα του είναι ετοιμοθάνατα. Το δικαστήριο δε τον δικαιώνει, κι όταν θα ανακατευτεί και η οικογένεια του, οργισμένος θα παραδοθεί σε μια ζωή εγκλήματος για να εκδικηθεί.
Σκηνοθεσία: Arnaud des Pallières
Πρωταγωνιστούν: Mads Mikkelsen, Mélusine Mayance, Delphine Chuillot



Xαρά

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα που διακρίθηκε για την ερμηνεία της στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2013. Μέσα σε ένα αινιγματικό ασπρόμαυρο, ο Γιαννακάκης ακολουθεί την πορεία μιας γυναίκας που βγαίνει από ένα μαιευτήριο με ένα μωρό στην αγκαλιά της για να καταλήξει σε μια δικαστική αίθουσα. Η υπόγεια μουσική που υπογράφει ο The Boy, σε συνδυασμό με την καθηλωτική ερμηνεία της Αμαλίας Μουτούση, ιχνογραφούν το πορτραίτο της Χαράς, μιας απεγνωσμένης γυναίκας που ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω της και στα πρέπει.
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γιαννακάκης
Πρωταγωνιστούν: Αμαλία Μουτούση, Νίκος Φλέσσας, Στεφανία Γουλιώτη


Rio 2

Οι Μπλου, Τζούελ και τα τρία τους παιδιά ζουν την τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο. Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.
Σκηνοθεσία: Carlos Saldanha
Πρωταγωνιστούν: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jemaine Clement


                                 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου