ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/4

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/4
Γενικά: Η κατεύθυνσή σου είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα από όλα μέσα σου τι είναι αυτό που χρειάζεται να διεκδικήσεις και συγχρόνως να το γειώσεις όσο μπορείς στο έδαφος για να το αποκτήσεις. Κάποιες αγορές ή συζητήσεις για το θέμα ενός σπιτιού θα σε ενεργοποιήσουν σίγουρα.
Έρωτας: Υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σου αλλά δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις τα κρυφά συναισθήματά σου, κυρίως αν έχεις να κάνεις με Σκορπιό που μερικές φορές νιώθεις ότι κάνει κρυφές κινήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις ένα οικονομικό θέμα και να μην ματαιώσεις τις κινήσεις σου από φοβία ότι δεν θα γίνουν όπως τις έχεις εσύ σκεφτεί. Κάποια χρήματα που περιμένεις θα έρθουν.


Γενικά: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ηλιακή έκλειψη σήμερα είναι ένας σημαντικός κόμβος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αφού οριοθετήσεις μέσα σου τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κρατήσεις για σένα και τι όχι.
Έρωτας: Σήμερα η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για σένα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 28/4 έως και 1/5. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να κάνει εμφάνιση ένα πρόσωπο που σε είχε παιδέψει στο παρελθόν είτε Κριός είτε Ζυγός και να λυθεί ένα αίνιγμα που εδώ και καιρό στροβιλίζεται μέσα στο μυαλό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν πράττεις σωστά και αν κάνεις κάτι που θα σου δώσει κέρδος. Θα το ξεκαθαρίσεις όμως και θα κάνεις ένα οριστικό βήμα. Πιθανόν να επενδύσεις σε ένα προσωπικό σχέδιο και σχήμα.


Γενικά: Είσαι κάπως στις κλειστές σου αλλά νιώθεις ότι με αυτόν τον τρόπο ωριμάζεις. Για αυτό θα κατευθύνεις την ενέργειά σου με ένα τρόπο ώστε να μην φαίνεσαι καθόλου τι κάνεις γιατί δεν θέλεις κανένας να σε εξουσιάζει.
Έρωτας: Η σχέση με τον Σκορπιό προς το παρόν μπορεί να παραμένει στο περιθώριο ή να μην εξελίσσεται όπως εσύ θέλεις αλλά μην σε ανησυχεί αυτό γιατί σιγά σιγά θα έρθουν τα πράγματα εκεί που πρέπει. Αντίθετα με τον Κριό θα είσαι πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι από κάπου θα πρέπει να προφυλαχτείς για αυτό δεν ανοίγεις σε κανέναν τα χαρτιά σου. Πιθανόν να κάνεις κινήσεις πιο μυστικές αλλά θα κερδίσεις τελικά αυτό που θέλεις.


Γενικά: Έχεις μια επιτυχία η οποία θα συμπεριλαμβάνει και απόλαυση, αφού θα χαλαρώσεις και θα πάρεις και πάλι από την αρχή όλα τα δεδομένα σαν καινούργια. Η επίπλωση και γενικά ένα κομμάτι από το σπίτι σου που δεν σου αρέσει μπορεί να υποστεί αλλαγές αλλά με ένα πολύ οικονομικό και έξυπνο τρόπο από την πλευρά σου.
Έρωτας: Όταν νιώθεις καλά κάνεις διορθωτικές κινήσεις κι αυτό τελικά σε καθορίζει και σου δίνει περιθώρια να ελιχθείς όπως θέλεις. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να γίνει με πιο ήπιους τρόπους. Τουλάχιστον θα βρεις εσύ μια λύση που ίσως να είναι η καλύτερη απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάνει κινήσεις που σε βοηθάνε να έχεις μια σωστή ενημέρωση. Το καλό είναι ότι ξέρεις από ένστικτο να φροντίζεις με τον δικό σου τρόπο τις ανάγκες και των γύρω σου που δουλεύουν μαζί σου, οπότε έχεις πολλές φορές την υποστήριξή τους.


Γενικά: Έχεις μια ανησυχία την οποία δεν είναι εύκολο να καθησυχάσεις. Ο λόγος είναι ότι όταν κινείσαι σε υλικό επίπεδο ή πρέπει να ζητήσεις να κάνουν πράγματα για σένα πάντα νιώθεις άσχημα γιατί πιστεύεις ότι εκτίθεσαι.
Έρωτας: Η σημαντικότητα ενός Ταύρου ή Σκορπιού σε προδιαθέτει να κάνεις κινήσεις που δεν φαίνονται και τόσο ασφαλείς από την πλευρά σου γιατί χάνεις τον εαυτό σου. Καλό είναι να παραδεχτείς τουλάχιστον μέσα σου με ποιόν τρόπο θα κουμαντάρεις κάποια πάθη ή ζήλειες που σου βγαίνουν στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου μερικές φορές είναι πολύ επιφορτισμένη με κανόνες και παιχνίδια που δεν ανήκουν στον χαρακτήρα σου που όμως χρειάζεται να υποστείς, προκειμένου να εξελιχθείς και να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι και τόσο επώδυνο όσο νομίζεις. Χρειάζεται να βουτήξεις στα βαθιά.


Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα που σε βοηθάει να επικεντρωθείς ώστε να βουτήξεις στα βαθιά χωρίς να πνιγείς. Η διαχρονική αξία κάποιων καταστάσεων που είναι πολύ σημαντικές πιθανόν να σε βοηθήσουν να ξεδιπλώσεις όλες τις εμπειρίες σου.
Έρωτας: Έχεις κατά κανόνα κινηθεί σωστά. Μετά την αναμπουμπούλα και την στροφή που μπορεί να πήρε η σχέση σου με έναν Κριό χρειάζεσαι κάπου να ξαποστάσεις και να ξανασκεφτείς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις για να έχεις την σωστή επαφή και όχι μόνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι αλλαγές ακόμα και σε συνεργάτες σου και το γνωρίζεις. Σήμερα τουλάχιστον θα το πάρεις καλύτερα γιατί έχεις να κάνεις με ένα κομμάτι που είναι πολύ δικό σου και το πονάς. Για αυτό μπορείς να διαχειριστείς όλες τις δυσκολίες και να τις μετατρέψεις ακόμα και κέρδος.  


Γενικά: Υπάρχει αναστάτωση στην ζωή σου και ίσως να νιώθεις και κάποια μικρή τάση για απόσυρση. Αυτό μην το πάρεις τόσο βαριά γιατί θα δεις ότι μέσα από τα δύσκολα πάντα ξεπηδάει κάτι καινούργιο που σου δίνει εσωτερικές οδηγίες για τον τρόπο που μπορείς να πορευτείς.
Έρωτας: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς αλλά δεν σου αρέσει κιόλας να τις βγάζεις στην επιφάνεια. Με τον Υδροχόο που μπορεί να σχετίζεσαι φαινομενικά είναι όλα καλά, εσύ όμως μέσα σου είσαι κάπως γιατί πιστεύεις ότι σου κρύβει την αλήθεια. Το ίδιο ίσως συμβεί και με Ταύρο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία σου φαίνονται άχαρα ή ακόμα και αδιάφορα. Όμως από εκεί που νομίζεις ότι είναι βαρετά και κάνεις αγγαρείες από εκεί μπορεί να βγει το ζουμί.


Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνοδευόμενη από Ηλιακή έκλειψη σε ταρακουνάει με κάποιο τρόπο. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αντιστάσεις ή ασυνείδητα κομμάτια τα οποία συμπληρώνουν το πάζλ και σε συνδυασμό με κάποια εξωτερικά γεγονότα να υπάρξει ένα σύνολο που θα σε βοηθήσει να δεις κάτι ολοκληρωμένο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο μπορεί να είναι τελικά μια σχέση που θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια σταθερότητας και ασφάλειας. Από την άλλη κράτησε τον θυμό ή οτιδήποτε σε ενοχλεί με Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σου διαστρέβλωση ή υπερβολή των γεγονότων που συμβαίνουν μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αρκετές υποχρεώσεις όμως με την αναγκαστική συνεργασία ατόμων μπορείς να τις ξεπεράσεις. Το ζητούμενο για σένα είναι να καταλάβεις ότι μερικές φορές χρειάζεσαι και τους άλλους και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος/η σου.


Γενικά: Η κατάσταση που επικρατεί ίσως να σε ενοχλεί λίγο γιατί δεν μπορείς να ρεγουλάρεις κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες ή ακόμα και να φερθείς ελεύθερα που εσύ έχεις ανάγκη.
Έρωτας: Η προσωπική σου ελευθερία μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεται μέσα από ένα σκοτεινό εσωτερικό ασυνείδητο και εσύ θα πρέπει να ξαναβρείς την δύναμη να βγεις από εκεί μέσα. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί και να στριμωχτείς για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις προσωπική κρίση και εμπειρία πάνω σε ένα θέμα που θέλεις να μοιραστείς με κάποιους συνεργάτες και μπορείς να τους καθοδηγήσεις με έξυπνο τρόπο για να μην χαθείτε μέσα στις λεπτομέρειες.


Γενικά: Θέλεις να αποκτήσεις κάποιες εμπειρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω αλλά και να κάνεις όμορφες αλλαγές στον εαυτό σου και στο σπίτι σου.
Έρωτας: Το ότι θέλεις να λύσεις κάποιες διαφορές με ένα πρόσωπο πιθανόν θα σε ωθήσουν να έχεις πιο κοντινή σχέση με έναν Ταύρο. Με το Ζυγό η σχέση πάντως σε εξελίσσει και σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μάθεις περισσότερα περί διπλωματίας και αρμονίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια υποστήριξη η οποία θα σου δώσει ώθηση να κινήσεις τα νήματα με τον δικό σου τρόπο. Για αυτό να μην φοβάσαι να επεκταθείς σε επίπεδο ακόμα που θα ρισκάρεις.


Γενικά: Η πολιτική που έχεις θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ένα κομμάτι που αφορά στο θέμα ενός ακινήτου ή μια μικρή ανακαίνιση που θέλεις να κάνεις σε ένα προσωπικό σου χώρο.
Έρωτας: Μπορεί να κρατάς μέσα σου κάποιες αμφιβολίες οι οποίες όμως σου δίνουν την δυνατότητα να ξεπεράσεις τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην σχέση σου και κυρίως με έναν Ταύρο ή Σκορπιό και να κάνεις υπερβάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια στριμώγματα τα οποία φροντίζεις να τα ξεπεράσεις με ένα δικό όμως σου τρόπο γιατί θέλεις πάση θυσία να έχεις το πάνω χέρι και να μην αφήσεις κάποιες αρνητικές συγκυρίες να σε καπελώσουν.


Γενικά: Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες οι οποίες δεν είναι και πολύ δύσκολες αυτή την στιγμή για σένα. Το κυριότερο είναι ότι μπορεί να νιώθεις ότι έχεις μέσα σου ένα κομμάτι κρυμμένο τέχνης ή δημιουργικότητας και θα το βγάλεις με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως αυτό να ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσετε σε κάτι μαζί. Για αυτό η σχέση με Ζυγό σε μπερδεύει. Αντίθετα με τον Δίδυμο κάτι πάει να γίνει αλλά χρειάζεται υπομονή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνολική εικόνα σου έχει μια αλλαγή γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις. Κάποιες διαφορές με συνεργάτες θα ηρεμήσουν τουλάχιστον από την πλευρά σου γιατί θέλεις να κερδίσεις χρήματα.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου