ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι μύθοι του sex και η κατάρρευσή τους!

Ενώ πλέον έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό στάδιο για το πώς γίνεται - μην το γελάς καθόλου γιατί μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες το ιεραποστολικό ήταν η μόνη ευρέως γνωστή στάση - εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντεχα (εντάξει υπερβάλλω λίγο) ερωτήματα. Γκρίζες ζώνες αβάδιστες. Ομίχλη στο τοπίο. Χαμός. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν πρόκειται να ξεθάψουμε παλιές ιστορίες του τύπου ο αυνανισμός τυφλώνει ή ότι μπορείς να μείνεις έγκυος από το στοματικό σεξ (βεβαίως και είχε ακουστεί και αυτό).
Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Μύθος #1: Περί αυνανισμού...

Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται
Οι μύθοι και οι μισές αλήθειες που έχουν ακουστεί για τον αυνανισμό δεν θα πάψουν ποτέ να μας εκπλήσσουν και κυρίως όλα όσα έχουν ακουστεί για τον γυναικείο αυνανισμό. Πρώτο και καλύτερο: οι γυναίκες δεν αυνανίζονται ή μάλλον "δεν θα έπρεπε" να προσφέρουν αυτή την ευχαρίστηση στον εαυτό τους.
Δεν είμαστε και πολύ σίγουρες πώς προέκυψε μία τέτοια αντίληψη (αν και κάτι υποψιαζόμαστε), αλλά το θέμα είναι ότι τέτοιες απόψεις περνάνε από γενιά σε γενιά. Σε περίπτωση αγαπητή μου που έχεις πέσει σε αυτή την πουριτανική παγίδα, να ενημερώσουμε ότι οι γυναίκες έχουν το ίδιο δικαίωμα, αλλά και την ικανότητα να ικανοποιούν τους εαυτούς τους με τους άντρες.
Δεν σου λέμε να το κάνεις σώνει και ντε, αλλά για μάθε και αυτό: Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο plannedparenthood.org δείχνει ξεκάθαρα ότι οι γυναίκες που αυνανίζονται τρέφουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.
 
Οι άντρες δεν μπορούν να μην αυνανίζονται
Ok ναι, το να ευχαριστείς τον εαυτό σου (μόνος ή και με παρέα) είναι μία απόλαυση, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν είναι και απαραίτητο να γίνεται. Από πότε η ευχαρίστηση έγινε καταναγκαστικό έργο φίλες και φίλοι μου;
Ο αυνανισμός είναι κακός
Έι ψιτ κορίτσι (και αγόρι) που σου αρέσει να το κάνεις σου έχουμε καλά νέα: έρευνες δείχνουν πως το να παίζεις με τον εαυτό σου σε απαλλάσσει από πόνους περιόδου, στρες, αϋπνία και πονοκεφάλους.

Μύθος #2: Κάν' το όπως στο Χόλιγουντ

Κάτι Λιγότερο από Τέλειο Σεξ είναι μία Σκέτη Απογοήτευση
Αυτό το ότι η πρώτη φορά σεξ με κάποιον άγνωστο (ή έστω με κάποιον που γνωρίζεις περίπου 4 μέρες) είναι μία εξωπραγματική, εξωγήινη εμπειρία που σε στέλνει βόλτα στα φεγγάρι και μετά πίσω και σε κάνει να βλέπεις αστεράκια από τους απανωτούς οργασμούς, ενώ τα δυο σας κορμιά μοιάζουν να είναι φτιαγμένα για "κουμπώνουν" τέλεια, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ευχαριστώ.
 
Ένα στα γρήγορα δεν είναι σεξ
Χαλαρή μουσική, κεριά με άρωμα βανίλια αναμμένα, σαμπανιζέ σατέν σεντόνια, ροδοπέταλα που φτάνουν μέχρι το μπάνιο. Για να ευχαριστηθείς το σεξ αγαπητή μου δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά τα props που έχεις δει σε ταινίες, εκτός και αν έχεις πιστέψει ότι είσαι η Ντόνα η Παρθένα, από το Μπέβερλι Χιλς. Τα τέλεια εσώρουχα, το τέλειο σκηνικό, οι τέλειες λέξεις δεν είναι και εγγύηση πως θα είναι και τέλειο το σεξ. Άσε που τα σατέν σεντόνια τσιμπάνε κιόλας.

Μύθος #3: Το σεξ είναι για τους νέους

Μιλάμε για προπαγάνδα όχι αστεία. Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι περιτριγυριζόμαστε από εικόνες που δείχνουν μόνο νέους ανθρώπους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Ακόμα και στις ταινίες που βλέπουμε, αυτοί που χαίρονται τον έρωτα είναι εικοσάχρονοι και τριάντα και κάτι.
Μάντεψε: Και οι γονείς σου κάνουν σεξ και ω ναι και η γιαγιά σου με τον παππού σου.
 
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα
Νομίζεις πώς μόλις μπει το δαχτυλίδι θα κοπεί το σεξ. Χαράλωσε. Αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμα κλισέ. Ερευνητές του κέντρου για τη σεξουαλική υγεία του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα μας λένε πως δεν πρέπει να ανησυχούμε. Αφού εξετάσθηκαν 5,865 άτομα ηλικίας 14 με 94, παντρεμένοι και μη, διαπιστώθηκε ότι οι έγγαμοι ηλικία 25 με 59 απολάμβαναν το σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Μύθος #4: Το μέγεθος μετράει

Όσα χρόνια και να περάσουν μερικά πράγματα θα παραμείνουν αναλλοίωτα. Το λευκό κονσίλερ στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη και η φράση "το μέγεθος μετράει".
Στα δάχτυλα βρίσκεται το νούμερο
Είσαι από αυτές που κοιτάνε τον άντρα στα δάχτυλα ή ακόμα χειρότερα από αυτές που κοιτάνε τον άντρα στα δάχτυλα των ποδιών; Συγνώμη που θα σε απογοητεύσουμε και θα κάνουμε την έρευνα χρόνων να πάει στράφι, αλλά δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στα εκατοστά και το πάχος των δαχτύλων με αυτό που κρύβει μέσα στο παντελόνι του.
 
Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο
 Το μέγεθος δεν μετράει. Αυτά που μετράνε είναι οι ειλικρινείς επικοινωνία, ο ενθουσιασμός και οι πεταλούδες που πετάνε μέσα στο στομάχι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου