ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Όλα τα trailer από τις πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!



Φουτουριστική υπερπαραγωγή, ο νέος Terry Gilliam, ένα βραβευμένο σέρβικο δράμα, μια βιογραφική ταινία και το ντοκυμαντέρ που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα από σήμερα Πέμπτη (24/4) στους κινηματογράφους.

Snowpiercer

Η νέα υπερπαραγωγή του Joon-ho Bong ('The Host', 'Mother') διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα τρένο, στο οποίο ζουν οι μόνοι επιζήσαντες του πλανήτη, χωρισμένοι ανά κοινωνική κάστα. Όλα λειτουργούν ρολόι, μέχρι που οι επιβάτες των τελευταίων βαγονιών πραγματοποιούν εξέγερση . Το φιλμ, του οποίου η παραγωγή κόστισε πάνω από 40 εκ.δολάρια. βασίζεται στο γαλλικό graphic novel "Le Transperneige".
Σκηνοθεσία: Bong Joon-ho
Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Kang-ho Song, Go Ah-sung, Jamie Bell, Alison Pill, John Hurt, Tilda Swinton, Octavia Spencer, Ed Harris


Zero Theorem (Το Θεώρημα του Μηδενός)

Ένας ιδιοφυής "κομπιουτεράκιας" που ζει απομονωμένος σε ένα παρεκκλήσι προσπαθώντας να αποδείξει το θεώρημα του μηδενός, μια μαθηματική εξίσωση γύρω για το νόημα της ζωής, ερωτεύεται για πρώτη φορά (έστω και ψηφιακά). Ο Terry Gilliam επιστρέφει για να κλείσει την τριλογία των ταινιών που άνοιξε με το 'Brazil' (1985) και συνέχισε με το '12 Monkeys' (1995).
Σκηνοθεσία: Terry Gilliam
Πρωταγωνιστούν: Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Lucas Hedges



Krugovi (Διασταυρούμενες Ζωές)

Ένας Σέρβος στρατιώτης, ο Μάρκο, δολοφονείται από συμπολεμιστές του στην προσπάθειά του να τους αποτρέψει από το να σκοτώσουν έναν μουσουλμάνο, τον Χάρις. Δώδεκα χρόνια αργότερα, οι ζωές πέντε ανθρώπων επηρεάζονται από αυτό το γεγονός, καθώς όλοι τους βρίσκονται αντιμέτωποι με επιλογές που έχουν να κάνουν είτε με τους δολοφόνους, είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Η ταινία, από τον σκηνοθέτη της "Παγίδας", κέρδισε το ειδικό βραβείο επιτροπής στο Φεστιβάλ Sundance του 2013 και ήταν η επίσημη πρόταση της Σερβίας για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας φέτος.
Σκηνοθεσία: Srdan Golubovic
Πρωταγωνιστούν: Aleksandar Bercek, Leon Lucev, Nebojsa Glogovac



Walesa. Czlowiek z nadziei (Βαλέσα, Η Δύναμη Της Ελπίδας)

Η ζωή του γνωσστού Πολωνού αγωνιστή, πολιτικού και ηγέτη της Πολωνικής Αλληλεγγύης Λεχ Βαλέσα μεταφέρεται στην οθόνη από τον μεγάλο Πολωνό δημιουργό Andrze Wajda. Η βιογραφία ξεκινά με τη γνωστή Ιταλίδα  δημοσιογράφο, και συγγραφέα Οριάνα Φαλάτσι να παίρνει συνέντευξη από τον Πολωνό ακτιβιστή.
Σκηνοθεσία: Andrzej Wajda
Πρωταγωνιστούν: Robert Wieckiewicz, Agnieszka Grochowska, Iwona Bielska



Sacro GRA

Το ιταλικό κοινωνικό ντοκιμαντέρ που κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι στο περασμένο φεστιβάλ Βενετίας περιγράφει τη ζωή των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται κατά μήκους του μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της Ιταλίας GRA (Grande Raccordo Anulare/ Great Ring Road ) που περικυκλώνει την Ρώμη.
Σκηνοθεσία: Gianfranco Rosi
Πρωταγωνιστούν: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου