ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η Μεγάλη Υπόσχεση (The Promise) !



Αποτέλεσμα εικόνας για pelicula la promesa 2017
Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος μαίνεται και η οθωμανική αυτοκρατορία φεύγει για να έρθει η Τουρκία του Ατατούρκ. Μέσα σε αυτή την εποχή, ένας σεμνός αρμένης αποθηκάριος, ο Μιχαίλ, εγκαταλείπει το χωριό του στη Νότια Ανατολία για να σπουδάσει ιατρική στην πρωτεύουσα. Ο Μιχαίλ λογοδόθηκε με μια συγχωριανή του, ώστε να .......
..... πληρώσει με την προίκα τις σπουδές του. Η μητέρα του τον προειδοποίησε να μην παντρευτεί για χρήματα, αλλά αυτός είναι βέβαιος ότι μέχρι να έρθει η ώρα της τελετής, θα έχει αγαπηθεί με την κοπέλα. Μα αυτό μπορεί να ίσχυε πριν γνωρίσει την Άννα. Όμορφη, σπουδαγμένη στο Παρίσι και ταλαντούχα σε χορό και σχέδιο, η Άννα φαίνεται να είναι το κορίτσι των ονείρων του. Αλλά ο Μιχαίλ θέλει να κρατήσει την υπόσχεση του, ενώ και η Άννα βρίσκεται σε δεσμό με τον Κρις, έναν αμερικανό φωτορεπόρτερ. Οι τρεις τους θα παρασυρθούν σε ένα δράμα μεγαλύτερο από ό,τι θα φαντάζονταν, κι ενώ η βία αρχίζει να τους χτυπάει την πόρτα.
Αποτέλεσμα εικόνας για charlotte lebon the promise

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 12 Οκτ 2017
Διανομή: Feelgood Entertainment
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Αρμενικά
Πολεμικό Δράμα | 134' |
                                            Αποτέλεσμα εικόνας για Η Μεγάλη Υπόσχεση (The Promise) !
- Συντελεστές :
Oscar Isaac Ηθοποιός ....Mikael Pogosian
Christian Bale Ηθοποιός ....Christopher `Chris` Myers
Charlotte Le Bon Ηθοποιός ....Ana Khesarian
Shohreh Aghdashloo Ηθοποιός ....Marta Boghosian
Angela Sarafyan Ηθοποιός ....Maral
Terry George Σκηνοθετης
Terry George Σεναριογράφος
Robin Swicord Σεναριογράφος



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου