ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/10/2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είσαι αρκετά ενθουσιώδης και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Έχεις καταφέρει πολλά πράγματα και πολλές από τις υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ......
..... την Κυριακή σου όσο καλύτερα γίνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Θα μπορέσεις να κάνεις διάφορες συζητήσεις για όποια παρεξήγηση μπορεί να είχε συμβεί και με την διαλλακτικότητα που έχεις αλλά και με τις καλές επιρροές του Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί η επικοινωνία, θα ισορροπήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευκαιρίες στην δουλεία σου θα είναι πολλές αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι να μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις από τις καταστάσεις της καθημερινότητας γιατί όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά. Φρόντισε να δεις δικά σου άτομα ή φιλικά να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από όλα αυτά που σου προκαλούν άγχος και ένταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αφήσεις λίγο τα ζητήματα δουλειάς στην άκρη και να μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πολλές υποχρεώσεις της εβδομάδας που σε αγχώσουν και σε αποσυντονίσουν σήμερα θα πρέπει να τις αποβάλλεις. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή να περάσεις με δικά σου άτομα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις γιατί έτσι μόνο θα μπορέσει να ισορροπήσει ο ψυχικός σου κόσμος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς γιατί θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει το δρόμο τους και θα έχεις ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά σας θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπημένε Λέοντα. Θα μπορέσεις να αφιερωθείς στην οικογένεια σου και να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με φιλικά σου πρόσωπα θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου δεν τελειώνουν και σήμερα που είναι Κυριακή και εσύ δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δεν σταματούν. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να δώσεις ηρεμία στον εαυτό σου γιατί το έχεις ανάγκη. Ξέφυγε από τις σκέψεις της καθημερινότητας και κάνε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα πράγματα που θα μπορέσουν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Υπάρχουν κάποια οικογενειακά ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και ακόμη δεν έχουν βρει τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις για να βρεις λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν το μυαλό σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου που σε επηρεάζει θετικά πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις για την εβδομάδα που έρχεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές δυνατότητες και στην δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο από την καθημερινότητα που σε αγχώνει αρκετά με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις κάθε μέρα. Μπορείς να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς ώστε να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σε κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις. Ο Άρης από τον Ζυγό σου δίνει την ενεργητικότητα και τον μαγνητισμό ώστε να μπορέσεις να περάσεις τις ιδέες σου και να φέρεις την απόλυτη ηρεμία σε καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις και ακόμη περισσότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται για να φύγει το άγχος που έχεις αρκετό. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα που έχεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Όλη την εβδομάδα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν σε έχουν κουράσει αρκετά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ηρεμήσεις και να ανασυνταχτείς γιατί έρχεται μια εβδομάδα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις ιδέες σου για να σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Θα μπορέσεις τα οικονομικά σου να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους αλλά εσύ συνεχίζεις ακόμη και σήμερα που είναι Κυριακή να κάνεις σκέψεις και σχέδια. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με άτομα της οικογένειας σου ή φιλικά σου πρόσωπα και σε βεβαιώνω ότι όλα είναι πολύ καλά και έχεις την επιτυχία στο πλευρό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που μπορεί να έχεις. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου