ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10/2017


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα χαρακτηρίζεσαι από έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Παράλληλα, ωστόσο, έχεις κάποια έντονα θέματα που θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό πρόσεξε να μην ........
....... παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου και μερικές φορές εκνευρίζεσαι από την στασιμότητα των καταστάσεων. Βρίσκεσαι στην μέση κάποιων γεγονότων και δεν ξέρεις τι δρόμο να τραβήξεις. Φρόντισε να θυμάσαι ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λέει το ένστικτο σου. Θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και χωρίς να ενοχλήσεις και άτομα που δεν θα το ήθελες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου στην εργασία. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα έχεις έντονα την διάθεση να εκφράζεις τους προβληματισμούς σου. Νιώθεις αρκετή πίεση από συζητήσεις, επαφές και παντός είδους συνομιλίες. Ωστόσο όλη αυτή η έντονη επικοινωνιακή ενέργεια που θα σε χαρακτηρίζει, θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και σε βεβαιώνω ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των εξελίξεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στον χώρο της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχεις πετύχει αρκετά πράγματα και θέλεις ακόμη να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μην δώσεις σημασία σε κάποια υποσυνείδητα θέματα που έχεις. Κάποιες φοβίες και ανασφάλειες για το πώς θα πάνε τα θέματα σου στο μέλλον. Δείξε διαλλακτικότητα στις καταστάσεις και θα έρθουν όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις μπορούν να γίνουν. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε τα έξοδα και βάλε προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με χαμηλούς τόνους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, μπορεί να χαρακτηριστούν εκκεντρικά και να δημιουργούν κάποια θέματα. Μην σε πτοήσει τίποτα, ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα μπορέσουν να προχωρήσουν πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργια σχέδια. Προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να φροντίζεις τον εαυτό σου και άτομα της οικογένειας σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Χρησιμοποίησε την ενστικτώδη αίσθηση της παρατήρησης για να βοηθήσεις τα δικά σου άτομα γιατί είσαι ο καταλληλότερος, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν πιο μακριά όπως εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη, που αυτή την περίοδο είναι στο ζώδιο σου, δεν είσαι τόσο ήρεμος αλλά είσαι διορατικός και μπορείς να αντιληφθείς πολλά προβλήματα πριν έρθουν. Διαθέτεις μεγάλη ευφυΐα, είσαι πανέξυπνος για αυτό σε κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν σήμερα δείξε μεγάλη διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα αυξήσει το ερωτισμό σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα δεν θα συμβιβάζεσαι εύκολα και αυτό θα φέρει κάποια προβλήματα στους άλλους. Οι κανόνες και οι περιορισμοί που έχεις θέσει προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Κινήσου με τον δικό σου έξυπνο τρόπο και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον χώρο της εργασίας σου. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα μπορέσεις σήμερα να ασχοληθείς με πολλά θέματα μαζί και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η ευκρίνεια σου, σε κάνει να είσαι σε θέση να έχεις τις κατάλληλες ιδέες για ότι μπορεί να προκύψει. Φρόντισε με όλα αυτά που θα καταπιαστείς να τα ολοκληρώνεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές φέρνει αναταραχές. Εσύ επιζητείς την γαλήνη και την ηρεμία. Απολαμβάνεις την ζωή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, και μπορείς και επεμβαίνεις σε πολλά θέματα όταν καταλάβεις ότι μπορεί να είναι προβληματικά. Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση που θα σε εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Βάλε προγραμματισμό. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα θέλεις να στέκεσαι στο πίσω μέρος των γεγονότων παρακολουθώντας από τα παρασκήνια. Θα μπορείς να αποδίδεις καλύτερα σε ότι γνωρίζεις επειδή είσαι καλός στη διατήρηση της επικοινωνίας και στην ολοκλήρωση κάθε προβληματικής κατάστασης. Θα μπορέσεις να βοηθήσεις δικά σου άτομα να βρουν λύσεις σε θέματα που τους προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περίοδος που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορείς να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε θέμα θα μπορεί να προκύψει ή καταστάσεις που μέχρι σήμερα είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να μπορέσεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και πολύ ενέργεια σε θέματα που είναι δύσκολα και θέλουν άμεσες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν την σχέση σου και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου